Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461518 Прегледи
*

Papy

• 4343
Ако стане така-ще ударим едно рамо

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Ако стане така-ще ударим едно рамо
непременно  ;D
п.с. сетих се за един цитат на  Пол Валери - „Който не може да атакува мисълта, напада мислещия.“   ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Не знам дали визирате мен, но никого не планувам да нападам, тя Нова знае де :)

Надявам се да не съм оставила такова впечетление, не искам да навлизам в негативни отношения с никого :)

П.С : Много ме радва посланието на тази песен

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5y_KJAg8bHI[/youtube]
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

venerra

• **
  • 1416
Не знам дали визирате мен, но никого не планувам да нападам, тя Нова знае де :)
не !!! изобщо не съм си и помислила за теб!

виж, пиша по форумите от почти 15 г. в този форум само съм от 2006 г. Това, което казах се базира от наблюденията ми и участията ми във форуми през всичките тези години. това е един от  изводите, които съм си направила.

*

Lillie

• 30532
В интерес на истината и аз не съм доволна от обученето във ВИНС-а. Както казаха по-горе, формата на обучене е закостеняла и трудна. Но поне се учи, де. Е, зависи какво разбираме под учене. Със сигурност не е като във Свободния - там влизат или всички онези, които не са приети в държавен Вуз и нямат друга алтернтанива, или хора, които търсят някоя по-модерна специалност, каквато може би няма да намерят в ИУ-Варна. Във ВИНС-а доста се учи (за някои може и да се зубри), но адекватна практическа подготовка не получаваш - много специалности, но повечето от тях са неприложими в реалния бизнес. И аз не съм имала мама и тати спонсори, затова завърших два държавни Вуза, при това във Варна, за да спестя излишни разходи, които към тогавашния момент не можех да си позволя.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Нова, след  последните ти постове рискуваш да те обявят за нереализирана, коплексирана, грозна стара мома, на която единственото забавление е да се заяжда по форумите  ;D винаги така става, когато застанеш срещу простотията и неграмотността, повярвай.
Абсолютно съгласна, понякога за да не излезеш такъв е нужно дори да спреш да пишеш в примерно любимия си форум, това-също от опит. Просто каквито са хората в живота,такива са и във форума, и зад волана... ;D

*

satin_

Нова, след  последните ти постове рискуваш да те обявят за нереализирана, коплексирана, грозна стара мома, на която единственото забавление е да се заяжда по форумите  ;D винаги така става, когато застанеш срещу простотията и неграмотността, повярвай.

Последните и постове са съвсем на място :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
Няма такъв вариант!
Всички видяхме снимката на стегнатия, млад и реализиран гъз на Нова ;D, а и комплексиран овен трудно се среща. Радвай се, че теб не те е подхванала, защото точно ти с 15 годишния форумен опит, правиш най-много правописни грешки, особено с липсата на любимите запетайки!
На мен това ми е пръв и вероятно последен форум, като гледам колко злоба се насъбира, а и откъде толкова свободно време?
Краби, знам колко е трудно да се пише през телефона, няма ни запетайки, ни точки :P Младостта ти е най-хубавото нещо, не защотото ни дава възможност да правим глупости, а защото ни дава време да ги поправим :wub:
е, и какво като ме подхване?! да не е сатаната, че да ме е страх от нея   ;D
имам достатъчно свободно време за всичко  ;)
за моите грешки, да, правя такива понякога, но за разлика от други си признавам, приемам поправките с благодарност и се уча от тях, а не скачам да нападам и обиждам тези, които ме поправят.

*

Lillie

• 30532
Готиното дупЕ на Нова май само аз съм го пропуснала, язък, каква съм блейка!  :angry: :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Боже, в мое отсъствие тук се е пренесло образователното министерство, да разисква висшето образование в БГ.
И пак сте започнали да разнасяте темата за "задните части".
Я, дайте нещо по-еротично! Стига с тези сухи теми!!!! )))
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Lillie

• 30532
Задните части, на фона на кандидатстудентските неволи, според теб суха тема ли са? :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Задните части, на фона на кандидатстудентските неволи, според теб суха тема ли са? :))

суха е.... освен ако не е обект на нечии мокри сънища!  ;)
Поне да пускате снимки, а то само правите сухи обсъждания!
Бързо всяка дама да се снима (отзад) и да качи тук резултата!

*

Lillie

• 30532

В профил или в анфас? И да сложим ли малко руж на бузките? :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

В профил или в анфас? И да сложим ли малко руж на бузките? :))

руж, грим..... и с по една чанта, разбира се, за гарнитура!
Като ще е мода - да е мода! Гарга рошава! )))

*

Нова

• 3491
Сега... не се карайте и не се снимайте, защото нямата шанс срещу моя задник. При това снимката е вече старичка, вижда се, че гащичките са вълненки, а сега е лято. Към текущия момент дупето ми изглежда още по-добре, дори сутринта му се кефих пред огледалото и танцувах и пеех в негова чест. Моят мързелив везнишки ретро марс е много добре проработен, когато трябва. Амин!

Иначе това:

Нова, .. нереализирана, коплексирана, грозна стара мома, на която единственото забавление е да се заяжда по форумите  ;D

е напълно вярно. Щом сама си се кефя на дупето си.

По въпроса за Венера, аз за разлика от Вас не усетих негативизъм в думите й, дори напротив, същото чувство за хумор като моето. Плюс това тя изобщо е позитивна към мен. А че това е един от многото никове на определен потребител, то и аз го разбрах, но нямам нищо против. /А и е сред тези, които пишат с най-малко грешки./

Всъщност нито една от вас не се изказа негативно за мен, докато ме е нямало, оценявам го!
Калояне, аз тук те защитавам и обичам, ама да кажеш, че тема за женски задници е сухарска.... вече почваш да ме съмняваш.

*

Crabby

• **
  • 1460
Добро утро остров! Защо напоследък ме преследва мисълта за стари любови, освен защото съм слънце в Рак (Марая ще се гордее с мен, написах го правилно) ;D ;D ;D

При това снимката е вече старичка, вижда се, че гащичките са вълненки, а сега е лято. Към текущия момент дупето ми изглежда още по-добре, дори сутринта му се кефих пред огледалото и танцувах и пеех в негова чест. Моят мързелив везнишки ретро марс е много добре проработен, когато трябва. Амин!

Аз не виждам снимка! Къде е?
Или само ни пързаляш... като серГЕЙ: "Взехме си бележка от протеста".... и пак същото!

Калояне, аз тук те защитавам и обичам, ама да кажеш, че тема за женски задници е сухарска.... вече почваш да ме съмняваш.

Вече намекнах, че си има йерархия. Започва се отпред и отгоре, после отпред и отдолу..... и чак накрая е отзад.
Така че има е по несухарски теми ... (Дано този път си ми разбрала намека!) 

« Последна редакция: Юли 18, 2013, 10:09:09 am от Калоян Иванов »

*

Нова

• 3491
Видя я, рожбо, в "моята" тема дрънкалника. Даже каза, че не те впечатлява, не те интересувало. А и отправи бележка, че си бил говорил за друг г*з... Помниш ли?

Добро утро остров! Защо напоследък ме преследва мисълта за стари любови, освен защото съм слънце в Рак (Марая ще се гордее с мен, написах го правилно) ;D ;D ;D

Добро утро, полуостров! Периодът за стари любови и при мен беше скоро, но отмина "безславно"...
Така че няма да се притесняваш... Всяко нещо с времето си!

Видя я, рожбо, в "моята" тема дрънкалника. Даже каза, че не те впечатлява, не те интересувало. А и отправи бележка, че си бил говорил за друг г*з... Помниш ли?

Ама ти за тази снимка ли говориш? Стара работа.
Мислех, че си пуснала по-нова и по-е(КЗ)отична (нямам буква Р на клавиатурата!)...
Наистина не ме впечатли, заради гащите! Изтрий ги и пак я качи!

« Последна редакция: Юли 18, 2013, 10:15:20 am от Калоян Иванов »

*

Crabby

• **
  • 1460
А дано, то не си заслужава да го мисля :)