Нова с главна буква, любов!
По въпроса за Венера, аз за разлика от Вас не усетих негативизъм в думите й, дори напротив, същото чувство за хумор като моето. Плюс това тя изобщо е позитивна към мен. А че това е един от многото никове на определен потребител, то и аз го разбрах, но нямам нищо против. /А и е сред тези, които пишат с най-малко грешки./
Цитат на: Нова в Юли 18, 2013, 08:13:37 amПо въпроса за Венера, аз за разлика от Вас не усетих негативизъм в думите й, дори напротив, същото чувство за хумор като моето. Плюс това тя изобщо е позитивна към мен. А че това е един от многото никове на определен потребител, то и аз го разбрах, но нямам нищо против. /А и е сред тези, които пишат с най-малко грешки./благодаря, Нова, ти наистина ме разбираш, направо ми идва да те разцелувам :wub: имам само един предишен ник и не го крия, не съм тук под прикритие старият ми е nerealna
Цитат на: venerra в Юли 18, 2013, 12:56:59 pmЦитат на: Нова в Юли 18, 2013, 08:13:37 amПо въпроса за Венера, аз за разлика от Вас не усетих негативизъм в думите й, дори напротив, същото чувство за хумор като моето. Плюс това тя изобщо е позитивна към мен. А че това е един от многото никове на определен потребител, то и аз го разбрах, но нямам нищо против. /А и е сред тези, които пишат с най-малко грешки./благодаря, Нова, ти наистина ме разбираш, направо ми идва да те разцелувам :wub: имам само един предишен ник и не го крия, не съм тук под прикритие старият ми е nerealnaНе познавам nerealna, но имам въпрос, случайно да имаш Сатурн или Плутон във везни от градусите 1-15?
Цитат на: venerra в Юли 18, 2013, 01:12:24 pmимам плутон на 4 гр. везни. :08:Да, усетих го - опозиция с моите асц., луна и слънце :rolf:
имам плутон на 4 гр. везни.
Коки, какво е гайда?
Цитат на: Нова в Юли 18, 2013, 01:18:34 pmКоки, какво е гайда?женската на Guide (гид, гайд) ... гайда!
Каква е причината да си правиш нов акаунт тук? Да не би да е имало проблем с форума преди?
Нереална ми звучи по форумско от Венера, но пък виж Венера е по астрологическо
nerealna venerra ...
Цитат на: Crabby в Юли 18, 2013, 02:55:37 pmНереална ми звучи по форумско от Венера, но пък виж Венера е по астрологическо Затова предложих Нереална Венера!Цитат на: Калоян Иванов в Юли 18, 2013, 01:17:32 pmnerealna venerra ...
Ох, пак съм изпуснала нещо, моля да бъда извинена
Цитат на: Crabby в Юли 18, 2013, 06:03:05 pm Ох, пак съм изпуснала нещо, моля да бъда извинена Извинена си! Ама по-добре да си извисена!... или изрусена! )))