Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461319 Прегледи

Ох, пак съм изпуснала нещо, моля да бъда извинена :)  ;D :P

Извинена си! Ама по-добре да си извисена!... или изрусена! ;D )))

Ще те разочаровам значи, не съм руса   :(

За мен цветът на косата няма значение... освен ако това под косата, не е нейно "следствие"!
Така че руса или черна - все тая! Жената трябва да има други, по-важни "белези" и "качества"...
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Добре, че го каза. А аз си мислех, че намеква нещо за мен...
и понеже нямам стари никове - много се учудих!
Реших, че и тя ме бърка с някоя жена, дето е била във форума преди години.
ако искаш можеш да ми се отблагодариш с някоя книга, само да не е на шопенхауер  ;D
все пак ти спестих няколко страници обяснения, че не си жена.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Нова

• 3491
Добре, че го каза. А аз си мислех, че намеква нещо за мен...
и понеже нямам стари никове - много се учудих!
Реших, че и тя ме бърка с някоя жена, дето е била във форума преди години.
ако искаш можеш да ми се отблагодариш с някоя книга, само да не е на шопенхауер  ;D
все пак ти спестих няколко страници обяснения, че не си жена.

Споко, няма шанс, те са убедени, че е жена.

*

venerra

• **
  • 1416
калоян е мъж и то хубав мъж  ;) няма как да ви докажа, всеки сам да прецени на кого и в какво да вярва.

калояне, пак говорим за теб, без присъствието ти, но поне не на лични, зад гърба ти  ;)

*

Нова

• 3491
Хах, като стана въпрос за лични, днес, докато се мотках из къщи преди работа, си помислих, че тези лични безапелационно трябва да бъдат клъцнати. Много инфо се разнася там ))))) Уж публичен анонимен форум, пък все има шушу-мушу ))))

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Хах, като стана въпрос за лични, днес, докато се мотках из къщи преди работа, си помислих, че тези лични безапелационно трябва да бъдат клъцнати. Много инфо се разнася там ))))) Уж публичен анонимен форум, пък все има шушу-мушу ))))

Така си е, знаеш ли колко данни на младоци и дами съм събрала вече от тези синастрии! На всички им знам вече луните, слънцата и опозициите  ;D ;D ;D

I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

калоян е мъж и то хубав мъж  ;) няма как да ви докажа, всеки сам да прецени на кого и в какво да вярва.

калояне, пак говорим за теб, без присъствието ти, но поне не на лични, зад гърба ти  ;)

БЛАГОДАРЯ ТИ, че не говорите зад гърба ми...! Но...
Но все пак не трябваше да издаваш, че сме контактували извън публичното пространство тук - сега ще започне една ревност - не ти е работа!
Ще трябва аз да си сменям ника ....  ;)

П.П. Не съм чак толкова хубав де. Просто съм най-обикновен човек и изглеждам ...нормално.
Красотата (хубостта) е относително понятие. Понякога е само в очите на гледащия... )))  Да не говорим, че с времето се променя

« Последна редакция: Юли 19, 2013, 09:41:07 am от Калоян Иванов »

*

Нова

• 3491
Ми така е, Коки, ще ревнуваме, я, като уважаваш извънфорумно само избирателно. Уж сме ти стари Нови приятелки, пък...

ПП: Че и скромничиш. Хм. За пръв път ти е. Значи наистина си впечатлен.

Ми така е, Коки, ще ревнуваме, я, като уважаваш извънфорумно само избирателно. Уж сме ти стари Нови приятелки, пък...

Аз не съм виновен - всеки сам си постила....
Ти продължавай да ми викаш "коки" (като на кокошка) и ще видиш в кой тефтер ще те сложа!  ;D

П.п. Сериозно казано, човек нито е виновен, нито има заслуга за физическия си вид.
Ако ще се гордее с нещо - то трябва да е негова заслуга и резултат на лично усилие.
Такива са ума, образованието и други такива способности, които човек САМ развива.
Нали има разлика, ако сам си е заработил богатството с труд и ум и ако го наследил наготово и само го харчи!

« Последна редакция: Юли 19, 2013, 09:48:51 am от Калоян Иванов »

*

Нова

• 3491
И защо Коки не ти харесва? То е умалително на Калоян, Калчо, Колчо, Коко, Коки и само и единствено показва положителното ми отношение.

Чух аз за един хубав мъж, чичак, и веднага си увъртях опашката...

И изобщо съм малко дисбалансирана, защото по първи петли трябваше да се натъкна на един любим мъж, после и в нета срещнах пак енергията му ииииии... **си денят, дето пак се очертава, значииии. Или поне преди обед. Ама така е.. венера тригон нептун.

Впрочем много бързо се изниза тази кифла от лъва.

ПП: Дайте нещо по-така в този форум, че от сабахлян ви изневерявам като мисля глупости и чета глупости из днес.бг, защото не ме забавлявате качествено.

ПП: И, Коки, не, няма разлика за богатството. И в двата случая ще си много вървежен.

И защо Коки не ти харесва? То е умалително на Калоян, Калчо, Колчо, Коко, Коки и само и единствено показва положителното ми отношение.
Чух аз за един хубав мъж, чичак, и веднага си увъртях опашката...

ПП: Дайте нещо по-така в този форум, че от сабахлян ви изневерявам като мисля глупости и чета глупости из днес.бг, защото не ме забавлявате качествено.
ПП: И, Коки, не, няма разлика за богатството. И в двата случая ще си много вървежен.

Умалително - само в леглото може да се обръщаш към мен!

п.п. Не става въпрос дали някой ще е "вървежен" или не! Става дума дали има заслуги и качества.
Пък и не става дума за мен. Само давам пример! Парите са цел за други зодии - не за моята! (пак давам подсказка)

*

venerra

• **
  • 1416
Впрочем много бързо се изниза тази кифла от лъва.
коя кифла, кой лъв  :-\

*

Нова

• 3491
Пиленце златно шарено, уверявам те, че за хората наоколо, всъщност жените, защото мъжете и в двата случая ще ти завиждат, няма абсолютно никакво значение как и защо имаш имане. Важното е, че го имаш.

Ако чакаш някой да ти каже "Евала", защото видиш ли си положил много умствени усилия да го постигнеш, то си в голяма грешка.

Пиленце златно шарено, уверявам те, че за хората наоколо, всъщност жените, защото мъжете и в двата случая ще ти завиждат, няма абсолютно никакво значение как и защо имаш имане. Важното е, че го имаш.

Ако чакаш някой да ти каже "Евала", защото видиш ли си положил много умствени усилия да го постигнеш, то си в голяма грешка.

Благодаря ти... От кокошка (коки) станах пиленце. (Аз не виждам разлика!) Според теб това понижение ли е или повишение в ранг!??
Още ли ме мислиш за индивид от женски род? Ако не - то поне ползвай "име" в мъжки род, като се обръщаш към мен!

Що се отнася до грешката - не съм в грешка. Аз мисля правилно, но хората не го правят. Затова им обяснявам къде е тяхната грешка.
Дано поне един схване! Даже да си само ти - пак е нещо.
Тук е пълно с жени, които се гордеят и хвалят, че са млади и красиви!
Първото е временно - след 20-30 години няма да са млади!!!! (тогава няма да могат да се хвалят)
Второто не е тяхна заслуга, а на генетиката (родителите им)!
Да се похвалят с нещо, което те са постигнали, със свой труд и усилие!!!
Който смята, че греша и не мисля правилно - да ме обори с аргументи.

*

Crabby

• **
  • 1460

Благодаря ти... От кокошка (коки), станах пиленце. (Аз не виждам разлика!) Според теб това понижение ли е или повишение в ранг!??
Още ли ме мислиш за индивид от женски род? Ако не - то поне ползвай "име" в мъжки род, като се обръщаш към мен!

Що се отнася до грешката - не съм в грешка. Аз мисля правилно, но хората не го правят. Затова им обяснявам къде е тяхната грешка.
Дано поне един схване! Даже да си само ти - пак е нещо.
Тук е пълно с жени, които се гордеят и хвалят, че са млади и красиви!
Първото е временно - след 20-30 години няма да са млади!!!! (тогава няма да могат да се хвалят)
Второто не е тяхна заслуга, а на генетиката (родителите им)!
Да се похвалят с нещо, което те са постигнали, със свой труд и усилие!!!
Който смята, че греша - да ме обори с аргументи.

Ще кажа само, че хората имат различни мнения и за всеки от тях - тяхното е правилното. Не бива да се опитваме да променяме хората, а да ги приемем такива каквито са. Само защото някой е различен от нас или мисли по друг начин, това не го поставя в грешка, просто го прави различен.

Вече се замислям за луна в лъв и телец, слънцето си знам къде е, пък ти ако щеш ми обяснявай, че не е там!

*

venerra

• **
  • 1416

БЛАГОДАРЯ ТИ, че не говорите зад гърба ми...! Но...
Но все пак не трябваше да издаваш, че сме контактували извън публичното пространство тук - сега ще започне една ревност - не ти е работа!
Ще трябва аз да си сменям ника ....  ;)

П.П. Не съм чак толкова хубав де. Просто съм най-обикновен човек и изглеждам ...нормално.
Красотата (хубостта) е относително понятие. Понякога е само в очите на гледащия... )))  Да не говорим, че с времето се променя

... и си скромен - още един коз за картата ти ;)

*

Crabby

• **
  • 1460
Нова и Венера - ПР Клуб Коки

;D ;D ;D

*

Нова

• 3491
Благодаря ти... От кокошка (коки) станах пиленце. (Аз не виждам разлика!) Според теб това понижение ли е или повишение в ранг!??

Мисля те за мъжки индивид, нищо че съм от малкото.
Пиленцето е едно малко петленце.

Ще кажа само, че хората имат различни мнения и за всеки от тях - тяхното е правилното. Не бива да се опитваме да променяме хората, а да ги приемем такива каквито са. Само защото някой е различен от нас или мисли по друг начин, това не го поставя в грешка, просто го прави различен.

Вече се замислям за луна в лъв и телец, слънцето си знам къде е, пък ти ако щеш ми обяснявай, че не е там!

Опитваш се да ме обориш ли? Не виждам аргументи!!!
Разбира се, че можем да променяме хората! Даже понякога сме длъжни! Давам само два радикални примера:
1. възпитанието на децата.
2. превъзпитанието на престъпниците.
Писнало ми е от псевдо-либерални клишета! Не всички мнения са правилни, нито пък приемливи
Има различие и различие. Явно говорим за различни неща. Ти ми пробутваш "индивидуално свое-образие" (свой образ), а аз говоря за "обществена норма". Не се опитвай да подменяш моето с твоето. Това във философията се нарича спекулация.

Така че или дай аргументи, или не спори по въпроса!

Пиленцето е едно малко петленце.

Пиленцето още няма ясен пол. Може да стане петленце, може и кокошка. Така че е двусмислено (амбивалентно)

*

Нова

• 3491
Глупости! Наистина ли е така? Казваш, не се раждат с пол, а на определена възраст го придобиват?