Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461276 Прегледи
Калояне, нищо Ново е, че продължаваш да не уважаваш Новото.

Това на майтап, а на истина и сам знаеш колко пъти съм те пощадявала. Това, че не продължавам да дълбая, да ти натъртвам, когато съм била права, а отминавам, оставям в "забвение" и поддържам мъжкото ти достойнство в ефир, не означава, че трябва да омаловажаваш, когато съм била права в словесен двубой, когато съм те "побеждавала" и поучавала.

Не си справедлив.

Ти си неточна и некоректна. Ако съм сгрешил нещо - ПОСОЧВАШ ГО КОНКРЕТНО. Ако си права - ще си го призная.
Това с надменното или снизходително "колко пъти съм те пощадявала, и съм те побеждавала и поучавала" - не върви!!!!
Аз работя на принципа: КОНКРЕТНО, ТОЧНО И ЯСНО! Докато не дадеш натъртен пример - не приемам твърденията ти за чиста монета!
Така че съм справедлив! ...Докато не докажеш обратното с пример.
Чакам примера от този казус!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Калчо, дай няква проблематика да разнищим тука с теб, че ще умрем от ужас и на днешния ден.

То вЕрно, че на шестия ден съм направил хората от кал, ама да ми викаш Калчо ...  :-X
Поне ми викай Карл - звучи по-солидно (като Карл Маркс)! Или Карлчо (съкр. от Карлсон дето обикаля покривите)! ...
последното не е чак толкова готино, пък и ще ме караш сигурно да си купувам перка ... Хептен ще изперкам!
Така че най-добре ми викай Кала! ('щот съм почти Като Хала!)  :blink:
Иначе си харесвам името "Калояне"! (сам съм си посочил звателната форма на името и съм казал, че си я харесвам!) 

Звателната форма Калояне граматически е по-правилна. (по-правилна от кое?) Ама нали за всичко сме криворазбрани, та си се обиждаме като ни зоват граматически.

За какво НОВО претендираш тук, за което си ме светнала?!?
« Последна редакция: Юли 22, 2013, 01:38:48 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Нова

• 3491
Калояне, нищо Ново е, че продължаваш да не уважаваш Новото.

Това на майтап, а на истина и сам знаеш колко пъти съм те пощадявала. Това, че не продължавам да дълбая, да ти натъртвам, когато съм била права, а отминавам, оставям в "забвение" и поддържам мъжкото ти достойнство в ефир, не означава, че трябва да омаловажаваш, когато съм била права в словесен двубой, когато съм те "побеждавала" и поучавала.

ПП: Споко, аз ще чакам, защото и онзи ден ме нарече лъжкиня публично, ама накрая с цитат те оборих.

Не си справедлив.

Ти си неточна и некоректна. Ако съм сгрешил нещо - ПОСОЧВАШ ГО КОНКРЕТНО. Ако си права - ще си го призная.
Това с надменното или снизходително "колко пъти съм те пощадявала, и съм те побеждавала и поучавала" - не върви!!!!
Аз работя на принципа: КОНКРЕТНО, ТОЧНО И ЯСНО! Докато не дадеш натъртен пример - не приемам твърденията ти за чиста монета!
Така че съм справедлив! ...Докато не докажеш обратното с пример.
Чакам примера от този казус!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Въобще няма да се занимавам с дребнавости и да се ровя в Твоята и моята теми и да търся. Следващият път ще ядеш пердах до дъно. Въпреки че се съмнявам, защото аз винаги пожалвам противника, никакъв Гладиатор не става от мен, накрая винаги се смилявам.

Само от раз като неконкретен пример се сещам за дискусията с математическите модели и обхвата им на приложение, както и онзиденшните ти драми около о/у, които виждам в почивните дни си прилагал, докато ме е нямало.

*

Нова

• 3491
И споко, не бързай, защото и аз ще чакам, пак ще дойде момента, както онзи ден, когато с цитат те оборих като ме нарече публично лъжкиня и пак публично ме предизвика да съм се защитавала.

Казах ти и повтарям,че снизходителните или надменни похвати не ми минават!

Въобще няма да се занимавам с дребнавости и да се ровя в Твоята и моята теми и да търся. Следващият път ще ядеш пердах до дъно. Въпреки че се съмнявам, защото аз винаги пожалвам противника, никакъв Гладиатор не става от мен, накрая винаги се смилявам.

Само от раз като неконкретен пример се сещам за дискусията с математическите модели и обхвата им на приложение, както и онзиденшните ти драми около о/у, които виждам в почивните дни си прилагал, докато ме е нямало.

Що се отнася до У/О и там не посочи кой какво е сгрешил.
Така че още не си дала нито един пример като доказателство. Сега пак не искаш да го дадеш... ЗАЩОТО ГО НЯМА!
Не се оправдавай така плитко - няма какво да ровиш - в предишния си пост съм цитирал и подчертал с червено!

*

Lillie

• 30532
Пък дори да не си права - няма да ти противоречим сега, я!!!

Вече си ме разбрал какъв съм цербер. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
Заслужаваш нататък да ти казвам публично "Видя ли, беееееееее", но сигурно пак ще те оставям в лодката на сухо.

... както онзи ден, когато с цитат те оборих като ме нарече публично лъжкиня и пак публично ме предизвика да съм се защитавала.

...не си спомням такъв цитат. Аз дадох цитат и опровергах твоите измислици за У/О...
Цитатът беше от друг човек (Краби), която беше написала на посока вместо в посока! (но това не е У/О)

Сега кажи "ВИДЯ ЛИ, БЕЕЕЕЕ..." като цитираш какво си ме светнала за звателната форма. Чакам!

*

Нова

• 3491
... както онзи ден, когато с цитат те оборих като ме нарече публично лъжкиня и пак публично ме предизвика да съм се защитавала.

...не си спомням такъв цитат. Аз дадох цитат, и опровергах твоите измислици за У/О...

Ти или си глупак, но понеже не си, явно се опитваш нас да изкараш такива.

Впрочем ти сам знаеш, че съм ти достоен събеседник, така че не се пени толкова.

Ти или си глупак, но понеже не си, явно се опитваш нас да изкараш такива.

Впрочем ти сам знаеш, че съм ти достоен събеседник, така че не се пени толкова.

Не, не си достоен съперник, защото не си доказала нито едно от твърденията си с пример!
Само увъртания и измъквания пишеш. Сега направи същото. Била си ме "светнала"! КАЖИ ЗА КАКВО!

*

Нова

• 3491

Сега кажи "ВИДЯ ЛИ, БЕЕЕЕЕ..." като цитираш какво си ме светнала за звателната форма. Чакам!

Това го дописа. Ама нищо. Мога да цитирам как ден и половина се рови като пате в калчища, докато те Убивах от любов, при това няколко пъти.

Ама нали гледаш до върха на носа си, та и сега това, чакам още 2 страници да повтаряш едно и също. Дай нещо от миналото, цитировачо.

Това го дописа. Ама нищо. Мога да цитирам как ден и половина се рови като пате в калчища, докато те Убивах от любов, при това няколко пъти.

Ама нали гледаш до върха на носа си, та и сега това, чакам още 2 страници да повтаряш едно и също. Дай нещо от миналото, цитировачо.

хаххаа.... Убивах от любов... да не искаш да кажеш, че съм го написал аз това????
Или че е правилно Обивах от любов????? ...
това е интересно. Поясни си твърдението!!!! ... Мисля, че ще предизвика всеобщ интерес!

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Брех, ще взема по два пъти да си проверявам постовете за грешки, че виж какви неща стават после ;D ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491

...не си спомням такъв цитат. Аз дадох цитат и опровергах твоите измислици за У/О...
Цитатът беше от друг човек (Краби), която беше написала на посока вместо в посока! (но това не е У/О)

Не си нагаждай цитатите, защото знаеш, че не са тези. Твоята приятелка Венера по-правилно се ориентира от теб, но ти за да не покажеш, че недоглеждаш, се правиш на пропуснал.

[
Не си нагаждай цитатите, защото знаеш, че не са тези. Твоята приятелка Венера по-правилно се ориентира от теб, но ти за да не покажеш, че недоглеждаш, се правиш на пропуснал.

Не си нагаждам цитатите - те са си там и могат да бъдат проверени.
Аз не видях Венера да е сгрешила нещо. Не твърдя обратното. Аз питах теб - ти да посочих грешката, но ти не го направи.
Сега пак подменяш казуса за звателната форма със стария спор за У/О, както тогава подмени мен с нея. Оказва се, че не аз съм сгрешил, а тя.
Преди малко твърдеше, че си натрила моя нос. Сега излиза, че не съм сбъркал аз, а съвсем друг човек! Аз каква вина имам?!?!?!

За да решим нещата окончателно кажи само две неща:
1. каква е била грешката на Венера (У/О)?
2. Какво ме светна за звателната форма?

И повече може да не говорим никога вече, ако искаш!

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Жалко, че Калоян няма да си даде датите, за да Ви направя една синастрия. Сигурна съм, че ще е голямо шоу :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

Сигурна съм, че ще е голямо шоу :)

Ако Нова беше права, нямаше да правим това ШОУ, а просто тя щеше да цитира едно мое изречение и да болдне грешната дума, вместо да пишем фермани с препирни ... Щом не го прави - явно няма такава грешна дума с У/О... както няма и какво да посочи сега, че ме е светнала за звателните форми на имената! Учил съм за звателните форма в училище, дори си спомням кой преподаваше урока - една студентка-стажантка, която изнасяше открит урок пред група свои колеги (нали ходят да се обучават по училищата). Помня е добре, защото тя не ми изглеждаше странно като жена... и я свързвам със звателните форми. Боже, къде ме карате да се ровя в паметта си за глупости!

*

Нова

• 3491
[

Не си нагаждам цитатите - те са си там и могат да бъдат проверени.
Аз не видях Венера да е сгрешила нещо. Не твърдя обратното. Аз питах теб - ти да посочих грешката, но ти не го направи.
Сега пак подменяш казуса за звателната форма със стария спор за У/О, както тогава подмени мен с нея. Оказва се, че не аз съм сгрешил, а тя.
Преди малко твърдеше, че си натрила моя нос. Сега излиза, че не съм сбъркал аз, а съвсем друг човек! Аз каква вина имам?!?!?!

1. каква е била грешката на Венера (У/О)?

И повече може да не говорим никога вече, ако искаш!

Аз никога никъде не съм казвала, че Венера греши или е грешала в нещо. Няма такъв цитат.
Което пък е доказателство, че само да не паднеш по гръб, си склонен да въртиш като грамофонна плоча и да носиш от 9 кладенеца вода.
Изопачаваш думите ми, слагаш ми такива в устата и най-вече не четеш.

И как така повече никога да не говорим? Да, бе, да. Аз те искам тук във форума да му осигураваме динамика по фън-шуй, иначе ще заспи.

Сега ти предлагам да се успокоиш, да сменим темата до второ четене и ти предлагам статия, която чета паралелно с твоите писания.

Ти тренираш ли? Не гребане с лъжица и чаткане по клавиатурата.

http://bodyconstructor.com/new.php?id=164&g_id

1. каква е била грешката с У/О? Дай цитат!

Докато не ми отговориш на тези два въпроса - нищо друго няма да говоря с теб.
Оттук насетне ще има само това. Чувала ли си за фразата: "Картаген трябва да бъде разрушен"?

*

Нова

• 3491

Докато не ми отговориш на тези два въпроса - нищо друго няма да говоря с теб.
Оттук насетне ще има само това. Чувала ли си за фразата: "Картаген трябва да бъде разрушен"?

Ще ти отговоя, ако ми цитираш къде съм казвала, че Венера греши. Това е в пряка зависимост с въпроса ти.

Впрочем махна Венера на 30-та секунда, нали? Не ти, другият в теб, редактора ))))))))))

Щом грешката не е моя... КАКВА ВИНА ИМАМ, че да ви приписваш неточности? Това, че Краби не пише правилно, не ме прави неграмотен!
Махнах Венера, защото ти каза, че не си казала, че е тя.
И тогава каза след дълги препирни, че не си казала, че съм аз. Но не каза и че не съм аз! Тоест пак увърташе!

Сигурна съм, че ще е голямо шоу :)

Ако Нова беше права, нямаше да правим това ШОУ, а просто тя щеше да цитира едно мое изречение и да болдне грешната дума, вместо да пишем фермани с препирни ... Щом не го прави - явно няма такава грешна дума с У/О... както няма и какво да посочи сега, че ме е светнала за звателните форми на имената! Учил съм за звателните форма в училище, дори си спомням кой преподаваше урока - една студентка-стажантка, която изнасяше открит урок пред група свои колеги (нали ходят да се обучават по училищата). Помня е добре, защото тя не ми изглеждаше странно като жена... и я свързвам със звателните форми. Боже, къде ме карате да се ровя в паметта си за глупости!
« Последна редакция: Юли 22, 2013, 02:21:33 pm от Калоян Иванов »