Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461477 Прегледи

Да, това наистина му е качество.

#Игнор_Нова ... докато не отговори на втория въпрос или не се извини!

Цитат
За да решим нещата окончателно кажи само две неща:
1. каква е била грешката с У/О? Дай цитат!
2. Какво ме светна за звателната форма?

По т.1 загуби спора. Дай сега по т.2 да те видим.
Да видим твоите качества какви са! .......................................... И още се чакам извинението!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Нова

• 3491
И кво сега, ще търсиш всеки път грешка като натисна друго копче по погрешка ли?

Хахахахахахахаха еййй този негативизъм, ще ви изяде от всякъде. Ще гледам нарочно да греша повече, да не ти е скучно :)))

Ами, рожбо, факт е, че за найсти път се включваш след подобен мой коментар.

И споко, личи си кога е по грешка ударен клавиш.

И кво сега, ще търсиш всеки път грешка като натисна друго копче по погрешка ли?

Хахахахахахахаха еййй този негативизъм, ще ви изяде от всякъде. Ще гледам нарочно да греша повече, да не ти е скучно :)))

Не, сега всеки път ще искаш от енигма и нова да те поправят приятелски. Аз досега не съм го поправял и няма да го правя повече. Само веднъж направих изключение.
нова ще я игнорирам... докато не се извини. И ще отговарям само на хора, които не ме нападат несправедливо!

*

Нова

• 3491
Да видим твоите качества какви са!

Ми, скъпи, предложих ти да ти дойда на крака да ми ги видиш, ама ти се криеш.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Гледай сега, даже не успяхте да разберете на кого говоря  :P ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
Гледай сега, даже не успяхте да разберете на кого говоря  :P ;D

Разбрахме, разбрахме, не се тревожи.

*

Crabby

• **
  • 1460
Аз смятам да поработя днес малко по сериозно, а Вие мили мои правете любов, той Калоян знае де  ;D ;D

Уви, Калояне, не си в тройката. Дори не си в топ 5, а аз продължавам да те водя.

Да, така ме водиш, че вчера даже ме Оби с една обувка!   :clap:
Това се казва грамотно обийство, а по-добре оуйство!
« Последна редакция: Юли 23, 2013, 10:31:09 am от Калоян Иванов »

*

satin_

Нова, аз дето въобще не претендирам, че пиша съм грамотна, виждам, че допускаш доста грешки. Първо не сме във форум по български език, че да се правят забележки на хората, дали са грамотни или не. Още по-малко смятам, че е основателно, тези забележки да се правят от човек, който също не пише вярно и грамотно.

*

Нова

• 3491
Нова, аз дето въобще не претендирам, че пиша съм грамотна, виждам, че допускаш доста грешки. Първо не сме във форум по български език, че да се правят забележки на хората, дали са грамотни или не. Още по-малко смятам, че е основателно, тези забележки да се правят от човек, който също не пише вярно и грамотно.

В името на безкрайно положителното ми отношение към теб този ти пост все едно не съм го видяла.

*

Нова

• 3491
Аз смятам да поработя днес малко по сериозно, а Вие мили мои правете любов, той Калоян знае де  ;D ;D

Това си е добра идея за всички ни. )))))

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
до тук аз какви изводи си направих:

1. за да има разбирателство във форума, трябва да се подмазваме един на друг и да се правим че не забелязваме грешките на другите и да казваме само това, което другите искат да чуят;
2. ако някой поправя, е негативно настроен и има голямо его /каквото и да значи това/;
3. когато някой поправя грешки и търси от 9 кладенеца вода, за да докаже че е прав, го набелязвате за враг и го нападате лично;
4. колкото и да чета, не виждам в какво калоян не е прав и за какво точно го нападате.

моля, някой да ми изясни- в какво обвинявате калоян?

Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Crabby

• **
  • 1460

:08:

Ако всичко това не беше с цел да се заяждат хората, можеха също така да си казват грешките на лично..Ама както и да е, здраве да е!

*

Нова

• 3491

1. за да има разбирателство във форума, трябва да се подмазваме един на друг и да се правим че не забелязваме грешките на другите;
2. ако някой поправя, е негативно настроен и има голямо его /каквото и да значи това/;
3. когато някой поправя грешки и търси от 9 кладенеца вода, за да докаже че е прав, го набелязвате за враг и го нападате лично;
4. колкото и да чета, не виждам в какво калоян не е прав и за какво точно го нападате.

Ама аз така и не разбрах ти къде точно прочете, че Калоян е нападан, обвиняван...

Обикновено точно той е този, който се задълбава и човърка дълготрайно.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Значи трябва да ти изковен медал  ;D ;D ;D

Трябва!

Ох Калояне, не си ми интересен с тия негативизми, мисля че го изяснихме това.
Тук съм защото е забавно, естествено ти се вземаш на сериозно, но има хора които все пак го обръщат на шеги и закачки  ;D ;D
Аз ще си защитавам каузите, вчера защитих теб все пак, а едно благодаря не получих  ;D ;D

Правилно е така:

Ох, Калояне, не си ми интересен с тия негативизми. Мисля, че го изяснихме това.
Тук съм, защото е забавно. Естествено ти се вземаш на сериозно, но има хора, които все пак го обръщат на шеги и закачки  ;D ;D
Аз ще си защитавам каузите. Вчера защитих теб все пак, а едно благодаря не получих  ;D ;D
Трета грешка, Кало...?
На поправката ти върху думите на Краби, благодаря трябва да е в кавички, насериозно е една дума...
Краби, ДАЖЕ :P и аз греша, нищо лично...виж, К. е друга опера...
Бтв, понеже НЯКОЙ спомена "Братя Карамазови", мислили ли сте на какво ги оприличавате астрологично?

В името на безкрайно положителното ми отношение към теб този ти пост все едно не съм го видяла.

Калоян удобно пропуска коментари върху постове и се фокусира маниакално върху други. Само дълбае, където може да играе.

Хм.. кой не вижда постове и ги пропуска удобно...?!?

*

Нова

• 3491
Ако всичко това не беше с цел да се заяждат хората, можеха също така да си казват грешките на лично..Ама както и да е, здраве да е!

Няма нужда от лични съобщения. А едно от най-хубавите неща е да правиш грешки, да ти ги поправят с червено, да ти ги набиват в лицето и ти да го запомниш. Така гарантирано няма да сгрешиш втори път, защото е прилаган много ефикасен метод за активно обучение, както и остава горчилката от опита.

Спомни си ти, когато си правила съвършен тест само с една мини грешка, колко ти се е набило това в очите и съзнанието и си знаеш, че втори път точно това няма да сгрешиш, защото си го научила.

На поправката ти върху думите на Краби, благодаря трябва да е в кавички, насериозно е една дума...
Краби ДАЖЕ :P и аз греша, нищо лично...виж, К. е друга опера...
Бтв, понеже НЯКОЙ спомена "Братя Карамазови", мислили ли сте на какво ги оприличавате астрологично?

Права си! Една дума е. Но май е дублетна форма!
Права си - може и в кавички и то с ГЛАВНА буква.
Аз споменах БРАТЯТА!

*

Crabby

• **
  • 1460

Няма нужда от лични съобщения. А едно от най-хубавите неща е да правиш грешки, да ти ги поправят с червено, да ти ги набиват в лицето и ти да го запомниш. Така гарантирано няма да сгрешиш втори път, защото е прилаган много ефикасен метод за активно обучение, както и остава горчилката от опита.

Спомни си ти, когато си правила съвършен тест само с една мини грешка, колко ти се е набило това в очите и съзнанието и си знаеш, че втори път точно това няма да сгрешиш, защото си го научила.

Нова, работата е там, че аз тези грешки не ги правя защото не знам как се пише думата, а защото просто винаги като пиша тук го правя или от телефона или от работа, което ме прави разсеяна.. Но съм далече от мисълта, че всички го правят с позитивна нагласа :)

*

satin_

1. за да има разбирателство във форума, трябва да се подмазваме един на друг и да се правим че не забелязваме грешките на другите и да казваме само това, което другите искат да чуят;

Ок, нека се казват грешките, но не и за да си задоволява някой Егото с това.
Смешно и абсурдно е някой, който допуска същите грешки, като другите, да им прави забележка за това, че тяхното не е правилно. Първо нека погледне в своята паничка, преди да гледа в чуждата  :blink: