Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 462477 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
калояне, надявам се някой ден, мен ако ме набележат за сексуално незадоволен мъж, да се застъпиш за мен  ;D

какво има да се застъпвам за теб!!??! Направо ще те задоволя! Нали съм жена (също) незадоволена.
Ако цитирам енигма/ралин: "НЕДОЛЮБЕНА ЖЕНА"
Представяш ли си какъв секс ще бъде! ))))
не мога да си представя. моят мозък е ограничен. тук във форума ми отвориха очите за това. добре, че ми помогнаха да го осъзная   ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

"НЕДОЛЮБЕНА ЖЕНА"

По-добре хич да не се мятаме тогава.

Ти пък къде се мяташ? Да не си лесбийка. Ако си падаш по жени (в мое лице - по думите на енигма, марая и още 2-3) - може и да те огрее.
Ама друг път! (Татко каза, че ще ми купи колела, ама друг път!).
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

Венера, Благодарих ти за притчата!
но пак излизам от тук... защото Мер-кур-ият ми вече не е ретрограден... от 1-2 дни!
Оставям дразнителите-игноранти да си пишат на моя Остров! Аз отплувам напред към Троя!
Като се върна ... ще видим. По дифолт (лит.версия) ще има пир с лък! )))

*

Нова

• 3491
Ще се върнеш, ние си знаем.

*

Lillie

• 30532
Толкова шум за една буквичка.

Обихте ме.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
Толкова шум за една буквичка.

Обихте ме.  ;D

Направо от 7 страници насам нещата минаха на междуниково ниво с тенденция към междуличностно.

Синастрия, какво да правиш. И във виртуала си проличава.

*

Asol

• 4140
Проблемът е, че някои го играят даскали, а не са перфектни в писането. За да имаш очи да си коректор трябва да си перфектен, иначе се получава със собствените камъни в личната градина и поученията не хващат много дикиш. Никой не е перфектен, но може да има такива, които им е трудно да признаят слабостите си и несъвършенството си.
А когато човек има желание да наставлява и напътства някого, го прави за да ласкае собственото си его, което изпитва потребност от това поради една или друга причина.

Ако коректорстването във форум носи материални дивиденти, вероятно доста пари може да се изкарат по този начин, като се вземат предвид изписаните страници по въпроса.  ;D

« Последна редакция: Юли 23, 2013, 03:23:20 pm от Asol »

Asol, кого визираш в случая? КОНКРЕТНО?
Понеже и аз казвам същото и даже го доказах фактически на двама души тук, които се заяждаха с мен!
Доказах им, че самите те грешат и нямат причината да се правят на велики за моя сметка ..или за сметка на друг.
нова дори беше принудена да си признае грешката и почти да се извини.
Останалото е "игра на отмъщение" за нанесената "обида"! ... и малко "злорадство" за разтуха!!!! )))

между другото... имаш още една правописна грешка!  ;)

*

Нова

• 3491
Мен визира в случая.

Мен визира в случая.

две признания за 1 ден... БРАВО

*

Lillie

• 30532
Ако коректорстването във форум носи материални дивиденти, вероятно доста пари може да се изкарат по този начин, като се вземат предвид изписаните страници по въпроса.  ;D

Или най-малкото ще се индексира по-добре.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
И теб и Нова. Ха сега да видим на кого ще връчим палмата на първенството по правопис ?  ;D

*

Нова

• 3491
И теб и Нова. Ха сега да видим на кого ще връчим палмата на първенството по правопис ?  ;D

Това сериозно ли? )))))))))))))))))))))

Пък аз си мислих, че си безапелационно на страната на Калчо ()))))))))

Това за индексирането на Лили не го разбрах.

*

Lillie

• 30532
Кой ще грабне Златната малинка?  - дис ис дъ куесчън!  ;D

ПП. Нова, тук така се шегуваме - колкото повече изписани страници, независимо с какво са пълни, толкова по-добра индексация в гугъла.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
Кой ще грабне Златната малинка?  - дис ис дъ куесчън!  ;D

Щом е злато, ще се боря )))))

Аз не съм се правил на коректор. Нова започна първа и даде тон. Аз просто й показвах какво ще стане, ако аз започна да поправям нея.
После ми се наложи да демонстрирам същото и на други, които я защитаваха.
Ето, теб например не те поправям, .... иначе щях да ти направя забележка за запатейките, които изпускаш.
За мен е важно (като чета друг) да има ДОСТАТЪЧНО препинателни значи, че да се разбира смисъла на написаното без двусмислия.
Когато аз пиша, се старая да е почти изрядно, но разбира се винаги се случват пропуски и неволни грешки (=клавиши).

Що се отнася до Палмата - аз я връчих още онзи ден на профи-коректорката - не й помня името/ника.
Но си спомням, че тя пък беше зле с общото езикознание и литературознание. (Не беше чела и чувала за Бахтин!)  Наистина никой не е съвършен! 

*

Нова

• 3491
Но сега официално ви казвам чао или както твърди Калоян, бягам като мишка.

И е прав, все пак, отивам да побягам за здраве и красота.

Ще се върна утре да видя какви сте ги надробили, докато ме е нямало.

Целувки и любов!

*

Нова

• 3491

Аз не съм се правил на коректор. Нова започна първа и даде тон. Аз просто й показвах какво ще стане, ако аз започна да поправям нея.После ми се наложи да демонстрирам същото и на други, които я защитаваха.
Ето, теб например не те поправям, .... иначе щях да ти направя забележка за запатейките, които изпускаш.
За мен е важно (като чета друг) да има ДОСТАТЪЧНО препинателни значи, че да се разбира смисъла на написаното без двусмислия.
Когато аз пиша, се старая да е почти изрядно, но разбира се винаги се случват пропуски и неволни грешки (=клавиши).

Поне веднъж като мъж няма ли да поемеш тежест или все ще бягаш по тъча.

Поне веднъж като мъж няма ли да поемеш тежест или все ще бягаш по тъча.

Ще го направя, ако ми цитираш (докажеш) кога съм се правил на коректор преди спора с теб, тоест преди времето на казуса У/О.
Нямам спомен да съм поправял граматиката на някого по своя инициатива без връзка с контекста на разговора.
Цитирай ме... и ако е вярно, ще си призная тутакси!

Допускам, че може да съм правил забележка на енигма за неясното й писане още преди случката от онзи ден!
Но мисля, че съм бил справедлив... защото понякога липсата на препинателни знаци създава двусмислия...
« Последна редакция: Юли 23, 2013, 04:26:12 pm от Калоян Иванов »