не съм била мила към теб само, а към всички.
Цитат на: Нова в Юли 23, 2013, 10:02:32 amЦитат на: Yaya в Юли 23, 2013, 09:58:46 amВас да не ви тресе стара секс-вражда?Сори, ама дълго бях аут ъв форум и съм пропуснала Ааа, не, споко. Малката не си пада по чичета.Така си е Нова, много си права
Цитат на: Yaya в Юли 23, 2013, 09:58:46 amВас да не ви тресе стара секс-вражда?Сори, ама дълго бях аут ъв форум и съм пропуснала Ааа, не, споко. Малката не си пада по чичета.
Вас да не ви тресе стара секс-вражда?Сори, ама дълго бях аут ъв форум и съм пропуснала
...държиш се гадно, надменно и си ужасен простак на моменти.не искам контакти с теб, алергична съм към злобни и лицемерни хора, които създават интриги,
Фактите са си факти. Цитирал съм! Всеки може да прецени сам!
Цитат на: Калоян Иванов в Юли 24, 2013, 11:57:34 am Фактите са си факти. Цитирал съм! Всеки може да прецени сам!Амчи да, де. Този цитат е към моето никче.
... аз ви харесвам и вие ме харесвате ))))))
Цитат на: Нова в Юли 24, 2013, 12:04:26 pm... аз ви харесвам и вие ме харесвате ))))))Даже не те познавам. За да харесвам някого - трябва да го познавам поне. Така че аз не те харесвам. Говори за другите, но не от мое име! Аз съм съм си говорител.
Значи, ако ЕГН-то ти започва ...
Ами, просто вече много идва тая злоба. Имаме си вече един индивид. Нямам думи на къде отива форума, може ли всяко създание, което се допре до този форум с нещо позитивно, да го отказват още на 5тия коментар, май наистина тук трябва да дойде администратора и да разчисти много сериозно. Спирам да пиша в тази тема, както и в няколко други. Мразя негативизма и злобата, а някой хора тук само това могат да предложат.
Цитат на: Нова в Юли 24, 2013, 12:08:50 pmЗначи, ако ЕГН-то ти започва ...Писна ми да обяснявам, че е по-важно IQ-то, а не ЕГН-то... (образно казано).тази тема се изчерпа! Отрови нова (грешката е вярна) ...!
Венера днес изгря на обед! ))) Няма нужда да ме подкрепяш... И сам мога да се справям още - не съм чак толкова немощен чичка/дядка! :blink:При това вече скръбта е в историята. Както се казва - мина в архива. А с новата ми стара приятелка не водим спор, а се харесваме... макар и едностранно )))
А с Новата ми стара приятелка не водим спор, а се харесваме... макар и едностранно )))
Венера може и да изгрява, но следва да се знае дали е видима или скрита.
Цитат на: Lillie в Юли 24, 2013, 12:31:22 pmВенера може и да изгрява, но следва да се знае дали е видима или скрита. за някои венера е видима, за други - скрита
Венера днес изгря на обед! ))) Няма нужда да ме подкрепяш... И сам мога да се справям още - не съм чак толкова немощен чичка/дядка! :blink:
Ето тема в тази връзка, нищо общо с потребителя Венерра, просто съвпад, но по смисъла на символиката на слънцето и венера.