Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461975 Прегледи
*

Нова

• 3491
Пожелавам си и аз една такава Сатен-ка, която да се включва винаги, когато съм под прицел ))))

Ти си най-отявлената му защитничка, Сатен, направо в сравнение с теб Венера дава откат.

Калоян точно удря, дали е по его или не, не знам, различно е при различните съфорумци, но определено е като поток харизматичен. Повежда течението.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Цитат
Все ми е тая Калояне, няма да ме свалиш с лицемерие и злоба, добротата винаги побеждава :)

Откъде да те свалям? От дървото или от небето?
Ти райска ябълка ли си или си Луна? Даже не си Ева!
Имаш прекалено високо мнение за себе си... (което само по себе си не е лошо, но само ако е с покритие)
Твоето покритие какво е, сКраб?

Разрови се из интернет и ще разбереш какво е Злоба Иванов.
защо не обясниш ти какво е . тук само ти за злоба и омраза говориш. явно навсякъде я виждаш., разпознаваш я, значи ти е нещо познато.

Естествено, че ми е позната. То тук е като уикипедиа на злобата, най-различни примери :))) И как няма да я разпознавам, като на мен не ми е присъща и я забелязвам у хората, все пак защитният ми механизъм като Рак ме пази от такива неща.
ти нали беше във форума само заради астрологията. какво правиш в "островът на съкровищата"? или пишеш тук , за да ни докажеш колко злобен и лицемерен е калоян, а ти света вода ненапита. усилията ти ще са напразни. но щом имаш толкова много време да посветиш на каузата си за т.е против калоян, пиши си  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

Ех, нова, прецака ми предишния пост.
Тъкмо измислих хубав каламбур и ти откри нова страница.
сега никой няма да го прочете! Само ще остане за историята...

Венера, аз нямам против да пишат ПРОТИВ КАЛОЯН. (звучи като "Против ересите")
Нека си пишат. Не ми пречи... даже обратно.
нали Истината е в ересите, ....пардон, в спора де!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

satin_

Нова, не защитавам никого в момента, в случая съм безпристрастна. Казах как стоят нещата.

А че Калоян си ми е слабост е ясно, ама това не ми пречи да му се карам, ако не е прав  :P

*

Нова

• 3491
Ех, нова, прецака ми предишния пост.
Тъкмо измислих хубав каламбур и ти откри нова страница.
сега никой няма да го прочете! Само ще остане за историята...

Ти пък, що се косиш, не виждаш ли, че всичко се чете подред от скрити гости и от потребители. От сутринта до обяд всичко е под наблюдение. СРС-та аламинут. Ние си мислим, че сме само найси, пък сме били сто и найси.

Единствено се прецакваш с корекциите по време, там наистина съществува риск от пропуск.

Като мислиш каламбури, пиши ги на следващ пост.

*

Нова

• 3491
Нова, не защитавам никого в момента, в случая съм безпристрастна. Казах как стоят нещата.

А че Калоян си ми е слабост е ясно, ама това не ми пречи да му се карам, ако не е прав  :P

В чест на истината рядко си безпристрастна. Често си тенденциозна.

СРС-та аламинут.

хихих.. това е гот! Браво - хареса ми!!!!!
СРС-та аламинут на скара. ... топли-топли.. парят!

... Често си тенденциозна.

тенденциозна, грациозна.... това е положението! ... наистина ми се кара. .. ама аз не й се сърдя, щото и тя на мен ми е слабост!
жалко, че не е свободна!  ...Щяхме да засенчим Кейт и ....Хари ли беше?!
Кент и Барби със сигурност!  )))

*

satin_

Възможно е. Но покажи кога и къде, че не съм наясно  :blink:

*

Нова

• 3491

Възможно е. Но покажи кога и къде, че не съм наясно  :blink:

Е, това вече с показването наистина показва, че сте от един отбор. И той така иска.

Ами Калоян съвсем не е форумист, който да не дава поводи да търпи критика в поведението и отношението си към останалите. И само в тази тема такива постове са стотици. Друг е въпросът дали първи или втори напада и обижда, и двата варианта се случват.

Ако на лични съобщения или лични срещи го кориш или му отбелязваш слабости, то в откритите страници с малки изключения го защитаваш безапелационно. Дори когато му правиш забележки, както по-горе за Енигма, те нямат тази тежест и острота, както когато се обявяваш за него и против мен например.

*

Lillie

• 30532
На мен пък въобще не ми стана ясно кому е нужна тази агитка "за и против Калоян"?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
На мен пък въобще не ми стана ясно кому е нужна тази агитка "за и против Калоян"?  ;D

За динамиката на форума е нужна, иначе няма да е весело и няма да има движение по темите.

*

Lillie

• 30532
Е, да, за динамиката на острова по-скоро, да има за какво да си говорим тук. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
Е, да, за динамиката на острова по-скоро, да има за какво да си говорим тук. :))

Ако не са темите за Острова и политика, хич и няма да има движение по раздел "Последни публикации".))))  Как живее един форум найси години инак )))) Туй да не ти е БГ МАМА )))

Кога другият форум ще достигне такъв капацитет? )))))))

*

satin_

За динамиката на форума е нужна, иначе няма да е весело и няма да има движение по темите.

Да, ти се конфронтираш за спорта, не влагаш емоции :blink: Ама другите се обиждат и се палят доста, както казах, когато когато им се заудря по егото.
Аз се включвам, като ми доскучае :blink:

*

Lillie

• 30532
Да, ти се конфронтираш за спорта, не влагаш емоции :blink:

Почесва си рогцата, когато засърбят.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

Ами Калоян съвсем не е форумист, който да не дава поводи да търпи критика в поведението и отношението си към останалите. И само в тази тема такива постове са стотици. Друг е въпросът дали първи или втори напада и обижда, и двата варианта се случват.

Айде сега да си признаем, че по често е варианта, в който първо него обиждат. То какви ли обиди нямаше по негов адрес  :blink:

Ако на лични съобщения или лични срещи го кориш или му отбелязваш слабости, то в откритите страници с малки изключения го защитаваш безапелационно. Дори когато му правиш забележки, както по-горе за Енигма, те нямат тази тежест и острота, както когато се обявяваш за него и против мен например.

Това как приемаш ти нещата и какви са в действителност е възможно да са две различни неща.
Подкрепям Калоян, защото е обективен в повече си изказвания. Има и изключения разбира се.

*

Нова

• 3491
Често е субективен, често заема защитна реакция предварително...

Честно, не откривам нищо изключително в него, нещо заради което да му се възхитя, но аз принципно го харесвам, не съм против него. Даже ме радва когато влиза, защото има какво да се прави.

По въпроса за моите рогца, не мисля, че конфронтация е точната дума, твърде силна е в случая. Дори обикновено бягам, замълчавам, пропускам остри постове и това си го признавате за себе си.

Напоследък съм под дъжда заради Обиването, но пък май съм единствената форумистка предложила някакво извинение в ефир или поне аз не се сещам.

Емоции влагам само положителни или никакви, права е Сатен. Спортувам другаде, не във форума. Но и аз съм щастлив човек в реалния живот и наистина не ми трябват компенсации тук по отношение на емоциите. Имам си моя таван и диван и нищо не ми липсва.
« Последна редакция: Юли 24, 2013, 02:39:45 pm от Нова »

*

Papy

• 4343
И енигма и венера и сатен и нова-никой да не ги бие, помежду си-също
А на калоян трябва да сте му благодарни, че ви прави весело :)

Цитат
Имам си моя таван и диван и нищо не ми липсва.

ах, този диван... още го помня! )))
Между другото Сатен е също толкова пристрастна към мен, колкото си ти към Енигма, Лили или друга твоя "приятелка".
Така че не си справедлива да я упрекваш, щом ти правиш същото - и ти ги защитаваш.
Въпросът е дали пристрастността става изкривяване на нещата (истината) заради емоции (приятелства).
Дали казваш на черното бяло, само защото така твърди твоя приятел. Или пък дали се правиш, че не го виждаш и не го коментираш заради това.