Kaлоян, давай го по- мъжки! Какви са тези обяснения? Този казал, онзи- рекъл. Андрогенна пауза ли, що ли? 
п.п.Дочетах по диагонал спора ви. Ами няма абсолютна истина. Винаги е субективна. На мен ми изглежда Краби да е "жертва", а не Калоян
Кой точно спор си чела? щото аз участвам в много спорове!
Има и абсолютни истини, ама са малко. Те не подлежат на доказване, щото са очевидни. И по правило за тях не се спори.
Като казваш "жертва" - какво имаш предвид в случая? Имахме с нея спор в друга тема днес и той се прехвърли тук.
Там беше общ.-политически. Тук стана личностен... и се извадиха стари СРС-та! Това е накратко.
Но твоето мнение не е експертно (и меродавно), защото експертите не четат по диагонал. Такъв повърхностен поглед не води до сигурни резултати!
Личните отношения винаги са субективни. Значи и истината за тях е такава.
В случая поне видяхме един рак, който излезе от подмолите и влезе в открита битка!
Спомням си, че същия рак се зарече преди седмица, че това няма да стане. Излиза, че пак съм "по-прав" от нея.
Не че има значение де - аз това си го знам и сам отдавна!
Зависи, нали знаеш че раците ако ще влязат в конфликти, ще е много интелигентно и дълго преценявано, да не говорим че никой няма да се усети от къде му е дошло! 
Crabby, това не се ли отнася по-скоро за скорпионите 
Остави я Крабито, дълга история ))))))
Ще я чакам да влезе в конфликт да я видя... И ще си чакам...
Бая ще си почакаш Нова! Знаеш ли вече колко хора са се опитвали
Надявам се да плануваш да се заседиш тук, може и да има минимален шанс.
Явно хората, които са се опитвали - не са били с името Калоян! ))))