Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 462365 Прегледи
А и най-малкото ,което ще позволя някой да продължава да ме коментира и да ме намества в постовете си.... :blink:

За мен ли говориш?
Къде съм те намесвал? Само те споменах мимоходом!
Не може ли да се споменава "името господне"? Това табу ли е? )))

Ако е табу - ще те замествам с четирибуквието ЯХВЕ!  :blink: (както правят евреите, за да не казват истинското име на Бога!)
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Нова

• 3491
Калояне, нали знаеш, че ...

Ама тук може и аз да съм замесена.

До новолунието ако ни баннат острова, не знам къде ще ходим ))))

Калояне, нали знаеш, че ...
Ама тук може и аз да съм замесена.
До новолунието ако ни баннат острова, не знам къде ще ходим ))))

Аз имам запазен диван на бълг.Черноморие..  :blink:))) ама май ще предпочета Палма де Майорка! ... че е по-евтино!

*

Нова

• 3491
Хаха, само не знам как ще те изтръгна от зъбите на толкова защитнички. Да не ни стане тесен диванът, че и света ))))

*

Veselin

• 2737
Пази се, Калояне, от акулите! Може някоя като нищо да ти преобърне диванчето, ако ще и на Тимбукту да ми идеш.  :haha:

Re: ЗОДИИ И ЕРОТИКА
« Отговор #1745 -: Юли 25, 2013, 12:08:22 pm »

Е може и да имат, ако са прекалено претенциозни  ;)
[/quote]

Всеки е претенциозен в дадена степен ,но на всички астрални знаци им подхожда златото ;D

*

Lillie

• 30532
Хаха, само не знам как ще те изтръгна от зъбите на толкова защитнички. Да не ни стане тесен диванът, че и света ))))

;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Някой знае ли датата на раждане на Саша Безуханова? 27 септември 19... и коя?

Ако въпросът е към мен - бих казал 1963 ... Перник! Но без час ... не знам какво ще разбереш!
Пусни картата тук и коментирай. Ще ми е любопитно да видя какво казват звездите за поредния соросоид!
Наистина е странно, че толкова "публична" личност е без рож.година! Крие се нещо май.
Още нещо любопитно - с Цветелина Бориславова Карагьозова са родени на една и съща дата 27 септември.

Благодаря ти, Калоян. Трябваше в "Дрън-дрън" да сложа въпроса си, обърках темата. А годината е твое предположение или нещо, което знаеш от някакъв източник? Извинявай за съмнителността ми, такава съм си.
Аз и с час пак нямаше нищо да разбера, ама карай. ;D Любопитно ми е в кой знак попада Луната и как е аспектирана, ама то без приблизително точен час и знакът дори може да се окаже, че не е сигурен.
Поредната патерица на ББ. Баща ми вчера я гледал по ТВ и ме пита за нея дали знам кога е родена. Искала да работи за България. ;D
Година на раждане липсва сигурно защото я крие - притестява се от възрастта. Много жени след дадена възраст изпитват такова притеснение, аз съм жена, така че няма да кажа нищо остроумно по този повод. Един ден и аз ще си крия годините сигурно. ;D
« Последна редакция: Юли 27, 2013, 11:36:20 am от Mirabella »

Благодаря ти, Калоян. Трябваше в "Дрън-дрън" да сложа въпроса си, обърках темата. А годината е твое предположение или нещо, което знаеш от някакъв източник? Извинявай за съмнителността ми, такава съм си.
Аз и с час пак нямаше нищо да разбера, ама карай. ;D Любопитно ми е в кой знак попада Луната и как е аспектирана, ама то без приблизително точен час и знакът дори може да се окаже, че не е сигурен. С тази година на раждане излиза Козирог.
Поредната патерица на ББ. Баща ми вчера я гледал по ТВ и ме пита за нея дали знам кога е родена. Искала да работи за България. ;D
Година на раждане липсва сигурно защото я крие - притестява се от възрастта. Много жени след дадена възраст изпитват такова притеснение, аз съм жена, така че няма да кажа нищо остроумно по този повод. Един ден и аз ще си крия годините сигурно. ;D

1. грешката е вярна, правилно я пусна тук, но докато няма точен час и година... няма да разберем много.
2. жената си крие годината - изчислих я индиректно по другите й данни. Конспирацията не ми харесва и ме прави още по-подозрителен към нея...
3. не е патерица на ББ, а на хората (мафията), които са зад него. Разликата е малко де.. ама мисля, че това е по-точно! И тя е соросоид като Цв.Б., Р.Пл., Ив.Пр., Ив.Кр., ...и т.н.

Добре, значи ще затрия картата, тъй като не е ясно дали отговоря на истината. Не желая да заблуждавам някого.
Мафиотски патерици също не обичам. Правят политически чадъри, затуй ги вкарват там.

Добре, значи ще затрия картата, тъй като не е ясно дали отговоря на истината. Не желая да заблуждавам някого.
Мафиотски патерици също не обичам. Правят политически чадъри, затуй ги вкарват там.

Опциите не са много: или е родена 1962 (може), или 1963 (най-вероятно) ...максимум 1964 (съмнително)

*

satin_

1962

Благодаря ти, Сатен.
Баща ми е на същото мнение, Калоян.

1962

Откъде знаеш? Източник?

*

satin_

1962

Откъде знаеш? Източник?

Няма значение! Това е вярната година  ;)

:clap: Сега остава да намерим и час.

Но дори и така пак се виждат аспектите на главните планети...
Давайте сега коментари - ще я бъде ли в политиката или ще катастрофира бързо като Кунева-Пръмова?

АСЦ - Козирог или Водолей ... Скорпион .... два гласа за Стрелец!
Аз също клоня към Козирог или Стрелец
« Последна редакция: Юли 28, 2013, 12:52:22 pm от Калоян Иванов »

За мен е по-интересно какво ще стане през август и септември в Египет и Турция (скорпиони) ...
Че съм дал прогноза за война под този знак преди около 3 месеца ..
Снимките на жени (реални или актриси) не ме вдъхновяват много.

Давай нататък с прогнозите, ние ще те аплодираме.  ;D

какво да давам повече? в картата на Турция тр Сатурн е в Скорпион. Страните-скорпиони ще го усетят... вече го усещат де!
тр Марс в края на август ще влезе в лъв (пак в картата на Турция)! Според мен това си е доста войнствено. В картата на Иран ще е опозиция на техния Марс
За Египет не съм проверявал, ама то там вече от 2-3 дни се стрелят по улиците... така че... няма нужда от прогноза.

ЕТО ОЩЕ ЕДНА МОЯ ПРОГНОЗА
Току-що мярнах в новините папата ... и се сетих, че като го избраха правих "прогноза" за него, за следващите 3-4 години.
Понеже не съм я огласявал май, реших че сега е момента да пусна нещо от нея, понеже сме на прага на юни!
След първите му "спокойни 100 дни" без събития, вече сме близо до първата криза.
През юни те ще изтекат и ще има някакви трудности/скандал, свързан с него. Но той ще преодолее атаката, заради силна подкрепа от хората.
След лятото обаче - към септември и октомври - му се задават истински проблеми.
Това ще е само началото на доста лоша съдба... Повече няма да казвам, ... за да не предизвиквам събитията.

Гей скандал пак тресе Ватикана - 20.07.2013       ...  http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2162974

този скандал не можа да го удари силно, макар че човекът му бил близък!  ...
папата отлетя за Бразилия и там стана фурор. Франциск набра точки и е във възход!!!
Да видим какво ще стане на есен!

Историческа визита на папата в Бразилия от 22 до 28 юли  ... http://www.monitor.bg/article?id=393303
« Последна редакция: Юли 28, 2013, 05:29:29 pm от Калоян Иванов »