Обаче странно, аз това за клонинга не съм го чела, щеше да ме удари през очите иначе )))Да не е било на лични? ))))Не си й клонинг, пиле, няма начин.
Хм, ми освен между тях двете да е имало търкане във времето. Както и да е.А ти си като Бюро справки ))))
Цитат на: priya в Август 05, 2013, 07:44:49 pmЦитатИ това е любов, но не е най-истинската и високата в йерархията.бях решила вече да не отговарям на клонингите на папи и ко, но подобни плоскости ме озадачават и разсмиват искрено.няма йерархия в любовта. просто няма. а да прави такава е... нямам думи просто....
ЦитатИ това е любов, но не е най-истинската и високата в йерархията.бях решила вече да не отговарям на клонингите на папи и ко, но подобни плоскости ме озадачават и разсмиват искрено.няма йерархия в любовта. просто няма. а да прави такава е... нямам думи просто.
И това е любов, но не е най-истинската и високата в йерархията.
Тъй, де. Ако не беше ти, КА още щеше да ми се звери, че не се стои, а се ходи в аптека. Действаш разнопосочно, бравос.
Цитат на: Нова в Август 08, 2013, 02:00:26 pmТъй, де. Ако не беше ти, КА още щеше да ми се звери, че не се стои, а се ходи в аптека. Действаш разнопосочно, бравос.v strategiqta mu e maikata
Цитат на: venerra в Август 08, 2013, 02:06:41 pm v strategiqta mu e maikata Опасна си ти. И с тако, и със свако )))))
v strategiqta mu e maikata
Цитат на: Калоян Иванов в Август 08, 2013, 02:04:37 pmЦитат на: priya в Август 05, 2013, 07:44:49 pmбях решила вече да не отговарям на клонингите на папи и ко, но подобни плоскости ме озадачават и разсмиват искрено.Важно е човек да има клонинги в астрологичен форум, особено ако са многоплоскостни и озадачаващи
Цитат на: priya в Август 05, 2013, 07:44:49 pmбях решила вече да не отговарям на клонингите на папи и ко, но подобни плоскости ме озадачават и разсмиват искрено.
бях решила вече да не отговарям на клонингите на папи и ко, но подобни плоскости ме озадачават и разсмиват искрено.
Цитат на: Нова в Август 08, 2013, 02:08:27 pmЦитат на: venerra в Август 08, 2013, 02:06:41 pm v strategiqta mu e maikata Опасна си ти. И с тако, и със свако )))))тъкмо е подходяща за тройка! ))) не я ли одобряваш?
kak da me odobri kato ne me e vijdala snimka po banski li da ka4a ili napravo gola?
Цитат на: venerra в Август 08, 2013, 02:22:56 pm kak da me odobri kato ne me e vijdala snimka po banski li da ka4a ili napravo gola? :08: смело и безотговорно предложение! ПРИЕМА СЕ!
Така че, венера, не се знае нищо!
... това не трябваше да го казвам, че сега сума ти народ, желаещ смъртта, ще се юрне да чете
Калояне, от всичките ти аватари досега, този е дори по-гнусен и от оня със Скарлет.Върни пак към триъгълника.