Виж как с един отговор... ))))Давай, можеш повече, сигурна съм.
извинявайте, че не отговорих, ама са заблеях да ровя нещо в нета..Нова, не разбрах какво мога повече? ........ и какво да давам? Краби, ти нещо пита ми ли? или така ми си стори?
Някакви транзити те тресат и не си на себе си.
Цитат на: Нова в Август 13, 2013, 02:55:04 pmНякакви транзити те тресат и не си на себе си. нищо особено няма по картата ми. Само малко ме е ударил хормона тези дни (по транзити), ама съм взел мерки за следващите 5-7 дни да си задоволя венерата! Така че няма да се плашиш! :blink: )))
Цитат на: Калоян Иванов в Август 13, 2013, 02:59:34 pmЦитат на: Нова в Август 13, 2013, 02:55:04 pmНякакви транзити те тресат и не си на себе си. нищо особено няма по картата ми. Само малко ме е ударил хормона тези дни (по транзити), ама съм взел мерки за следващите 5-7 дни да си задоволя венерата! Така че няма да се плашиш! :blink: )))коя венера имаш предвид ?
Цитат на: venerra в Август 13, 2013, 03:00:25 pmЦитат на: Калоян Иванов в Август 13, 2013, 02:59:34 pmЦитат на: Нова в Август 13, 2013, 02:55:04 pmНякакви транзити те тресат и не си на себе си. нищо особено няма по картата ми. Само малко ме е ударил хормона тези дни (по транзити), ама съм взел мерки за следващите 5-7 дни да си задоволя венерата! Така че няма да се плашиш! :blink: )))коя венера имаш предвид ? хаха.. е, това вече е телепатия! Краби, май не с теб си комуникирам на по-високо ниво
Айде, прави там квот ше правиш и след седмица да си пак в оригинал, че разваляш тук дисциплината на острова.
Цитат на: Нова в Август 13, 2013, 03:01:22 pmАйде, прави там квот ше правиш и след седмица да си пак в оригинал, че разваляш тук дисциплината на острова.1. какво точно й развалям на дисциплината?2. като не се извинявам - "защо се държа така?!". Като се извинявам - пак лошо. Реши какво искаш накрая!
Цитат на: Калоян Иванов в Август 13, 2013, 03:10:26 pmЦитат на: Нова в Август 13, 2013, 03:01:22 pmАйде, прави там квот ше правиш и след седмица да си пак в оригинал, че разваляш тук дисциплината на острова.1. какво точно й развалям на дисциплината?2. като не се извинявам - "защо се държа така?!". Като се извинявам - пак лошо. Реши какво искаш накрая! Ми не сме ти свикнали такъв мил и разваляш фъншуйската островна енергетика
Цитат на: Нова в Август 13, 2013, 03:12:47 pmЦитат на: Калоян Иванов в Август 13, 2013, 03:10:26 pmЦитат на: Нова в Август 13, 2013, 03:01:22 pmАйде, прави там квот ше правиш и след седмица да си пак в оригинал, че разваляш тук дисциплината на острова.1. какво точно й развалям на дисциплината?2. като не се извинявам - "защо се държа така?!". Като се извинявам - пак лошо. Реши какво искаш накрая! Ми не сме ти свикнали такъв мил и разваляш фъншуйската островна енергетика трябва да има разнообразие (в секса) за да не омръзва
и дядо коледа ли го играеш?! метни един вибратор и насам
Цитат на: venerra в Август 14, 2013, 12:46:08 pmи дядо коледа ли го играеш?! метни един вибратор и насам хаха.. имаме си "закачка" с нея....
Цитат на: Калоян Иванов в Август 14, 2013, 12:48:47 pmЦитат на: venerra в Август 14, 2013, 12:46:08 pmи дядо коледа ли го играеш?! метни един вибратор и насам хаха.. имаме си "закачка" с нея....ахам..да не си ти тоя , дето ще се крие