Ни глас,ни стон,ни бонбон...
Много си мълчалив днес! Чак се притесних... :blink:
Цитат на: Just_a_Dream в Август 15, 2013, 01:10:37 pmМного си мълчалив днес! Чак се притесних... :blink:взел съм си отпуск! ... подготвям се за войната в Египет! .. и да ми се сбъднат другите прогнози! Точно ти да се притесниш... за мен..... Не е за вярване! Сега ще се сдобряваме ли.. или какво?
Цитат на: Калоян Иванов в Август 15, 2013, 01:12:22 pmЦитат на: Just_a_Dream в Август 15, 2013, 01:10:37 pmМного си мълчалив днес! Чак се притесних... :blink:взел съм си отпуск! ... подготвям се за войната в Египет! .. и да ми се сбъднат другите прогнози! Точно ти да се притесниш... за мен..... Не е за вярване! Сега ще се сдобряваме ли.. или какво? Че ний не сме ли сдобрени или всичко било е насън?
Още ли ме мразиш заради Коледните мухи? :rolf: Стига де! Това беше просто шега :blink:
В чест на истината и на мен много ми липсва, така че да се оправя по-бързо.Но много ме кефи това за насинастрянето, само в астрото можеш да използваш такива култови фрази."Да си насинастриш венерата " )))))))
Уебсайт за срещи на самотни сърца предлага романтичен нощен тур из лондонски тоалетни за първа срещаhttp://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubopitno/novo-20-na-pyrva-sreshta-v-obshtestvena-toaletna-5991615