Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 462634 Прегледи
Последно предупреждение към Калоян да се появи! В противен случай ще направя атентат на Острова му!  :angry:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
Оставете го човека да си почива. Все пак сега е лято, може да е на някой плаж с някоя рускиня и да си пийват водка.  ;D

*

Нова

• 3491
Лелеееее.. ))))))

Иринче, много добре, наистина, секстила е хубав аспект ))))))

Снъмуун, що бе, гледам писоарите са доста оригинални и широчки, де не пръска, където не трябва. Само не разбрах къв е този изправен силует в гръб. Каква му е дълбоката цел.

Дай Боже всекиму рахата на Калоян - рускиня и водка, класика. По-описателно не можа да ни го представиш, Весо. Чак си го представих и като се прибера в Бс ще опитам трите ми модела водка, които се залежават самотни.
« Последна редакция: Август 17, 2013, 08:27:29 pm от Нова »

Оставете го човека да си почива. Все пак сега е лято, може да е на някой плаж с някоя рускиня и да си пийват водка.  ;D

Може по германки да си пада. Знаем ли. :rolleyes:

*

Veselin

• 2737
Аз си мислех, че е по-старото поколение, а нали тогава Русия е била на почит. И затова предположих, че е с рускини.  ;D

*

Uran

• 6041
По- старото поколение има опит точно с германки, полякини и чехкини. Руснаци почти нямаше.  ;D

*

Veselin

• 2737
Еми значи нещо се бъркам. Но е нормално, понеже съм бил едва на 6, когато са свалили бай Тошо.

*

Нова

• 3491
Вижте какво, на каквато и възраст да е, Калоян е човек естет и определено би се спрял на някое русичко дългобердрено рускинче с торс на макарон, а не на пияна германка с гмо корем, свалена от пилона на някой бар тур, докато с едната ръка придържа чаша с питие, разредено 1/100, а с другата дамското си чанте.
А и той е от руската школа.

*

elodiq

• **
  • 903
Вижте какво, на каквато и възраст да е, Калоян е човек естет и определено би се спрял на някое русичко дългобердрено рускинче с торс на макарон, а не на пияна германка с гмо корем, свалена от пилона на някой бар тур, докато с едната ръка придържа чаша с питие, разредено 1/100, а с другата дамското си чанте.
А и той е от руската школа.
аз пък нз защо имам усещането за нещо еи такова

*

Нова

• 3491
))) Ще му хареса, дано да му е и по силите )))

*

elodiq

• **
  • 903
имах предвид комбинацията очи, коса и самото излъчване, страхотно е някак си едно такова ефирно сексапилно, незнам просто такова излъчване мен поне ме привлича, като магнит имам усещането буквално във въздуха за жена за присъствието на такава

*

Lillie

• 30532
Да не е Миранда Кър? Е, да, доста по-добре изглежда от повечето бг миски.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
не знам коя е просто ми привлече снимката

Може да се казва Валентина. Може да е италианка.

*

elodiq

• **
  • 903
да може ама ми е друго не италианско незнам не мисля че е италианка

Правилно! А Валентина е дъщеря ѝ.

*

elodiq

• **
  • 903
не споря с вас незнам както казах ,ама май нещо го превърнахме в играта кой е това  ;) ;) ;)

*

Нова

• 3491
Адриана Лим ае май наистина, научила се е да ги дава тези възд целувки от ревютата. Това ниско чело от къде й идва?

*

Lillie

• 30532
Европейците са с най-високи чела, имат по-издължен череп и малко по-различна лицева структура, докато при славяните и латиноамериканците се среща от по-ниско до средно чело.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
да а тя е бразилка