Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 462636 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Бе те сега ги блъскат на улиците повече аз затова  ;D ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

Стига бе, аз ходя пеша, да взема днес да хвана автобуса ли?

Не, каза ти човекът катастрофа, ходи из парковете и гледай да не те блъсне някое колело )))))

имах предвид катастрофа в общ смисъл - може и емоционален!
Не е задължително да те тресне някой младеж с колело!
може да ти се счупи токчето на обувката например докато ходиш!  ;D
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Crabby

• **
  • 1460
Ох ами уточнявайте се моля ви  :(

как да уточняваме?!?! - ти зависи от картата на човека!
Бързо всички редовни форумистки да дадат отчет какво им се е случило досега днес ...и вчера.
Нещо необичайно? Нещо тревожно? Нещо дразнещо? Някаква загуба, раздяла..?

А утре ще правим разбор!

*

Crabby

• **
  • 1460

как да уточняваме?!?! - ти зависи от картата на човека!
Бързо всички редовни форумистки да дадат отчет какво им се е случило досега днес ...и вчера.
Нещо необичайно? Нещо тревожно? Нещо дразнещо? Някаква загуба, раздяла..?

Амииии имаме си нов младеж, но ти си видял предполагам  ;D

Амииии имаме си нов младеж,
....като във салата еж!

таралеж в гащите де!? ;D
« Последна редакция: Август 21, 2013, 02:45:05 pm от Калоян Иванов »

*

Нова

• 3491
Цъ, сори.

А, грешка, преди 6 години ми нахлу един младеж на Златните, докато спях през нощта и ми открадна телефона от главата. Получих страх и снощи се събудих стресната, че пак се случва, а мислих, че съм го попреживяла.

От март и откак уран е почнал да ми опозира марса, съм на нож с един, дето преди години ми уреди сегашната работа. Комплексиран бесен и много агресивен шофоьор е, сутринта пак караше като ненормалник и аз само за квадратурата мислих и за това как сме 5 кокошки на неговия акъл. В следващия такъв случай ще бъда безапелационна и ще се изколя с него и ще го рапортувам на корпоративно ниво. Кретен. Засега съм му още благодарна, но съм и бясна.

Въпреки усилени тренировки, командорене в залата и много секс, съм кълбо от вътрешно трептене и само чакам да си го изкарам във форума и да го отработя )))))

Въпреки усилени тренировки, командорене в залата и много секс, съм кълбо от вътрешно трептене и само чакам да си го изкарам във форума )))))

на кого смяташ да си го изкараш във форума... като мен ме няма вече??!!!  ;D
Бях тук за малко, но вече ме нямаааааааааааааааааааааааааааа........

*

Нова

• 3491
Теб вече те заобичах, имам транзит каре нептун-уран и нали знаеш по-добре от мен какво значи това - неприятно пробуждане - научаваш истини, които са ти неприятни и разочароващи, но слад тях вече дишаш по-леко и си свободен и боравиш с нещата по-добре.. Приятелка съм ти ))))))

*

Нова

• 3491
Шшш, че има и транзитен марс каре плутон сега с тао към луната ))))))

Засега запазвам благоразумие и на работа съм кротка или поне на повърхността, но бяха години, когато при такива транзити не бях и ... живота ме ошлайфа, амин..

Снощи на тренировка, една силна музика, аз я надвиквам, крещя, броя, скачам, побърках ги тези мързелани, спря музиката, аз продължих, бях като фюрер, по принцип ги командоря и съм с твърд глас, но снощи и в моите уши звучеше метално.

Иначе хапвам доста и ме мързи да изчистя вкъщи ))))))

*

Нова

• 3491
Скоро не съм си купувала, нещо реших да пожаля коремната област, че много я тормозя, но откакто ни сънува, много ми се прияде хляба с горчицата ииииии, май ще го ям.

Бабчето да е жива и здрава, як транзит на яки години. Да се държи, важен е вътъка, тя явно го има.

*

Нова

• 3491
Меню вчера:
Зак. Много, много, много сладки и бонбони в офиса, дори кафе със захар пих, а мразя.
Обяд Боб с кюфтета и свински карета с гъби сос на обяд. Солети.
Вечеря Домати и краставици с много сол и олио. Водка с кола.

Меню днес:

Зак. Баничка със сир и кашк; Геврек с шоколад и натурална активия. Е, мразя се, но видях хлебарка при баничарницата, казах на баничаря да му е гадно и на него и се надявам вече да ги откажа  :-\
Обяд: Меден линцер - колежката пристигна с много и раздаваше
Вечеря - засега планирам хляба с горчицата, но ще видим.

*

Lillie

• 30532
Иначе хапвам доста и ме мързи да изчистя вкъщи ))))))

Вкъщи се храня по веднъж на ден, но към средата на седмицата започва да се събира критична маса мръсни чинии в мивката и ме мързиии... Не че ям като слон, просто за всяко нещо вземам чиста чиния и го слагам отделно, като в ресторант  ;D - слагам по няколко чинии на масата и така си хапвам, бода с вилица на различни места.

Моето стандартно ежедневно меню  ;D:

Сутрин като стана - голямо еспресо с мляко.
По-късно, преди да тръгна за работа - Активиа за пиене.

В офиса - едно Корни, минерална вода и кофичка кисело мляко (понякога съгрешавам и със сметанов сладолед).

След работа - риба, един домат и една припечена филийка пълнозърнест хляб с маслинова паста. Малка бира или 1-2 чаши бяло вино.

« Последна редакция: Август 21, 2013, 03:40:42 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
Единствено редовно домакинствам в миенето на чинии и прането, второто не чак толкова, позалежават се. Но след палавото ми гости, което имах пода е леш и не знам кога... зависи от луната и звездите )))) Всичко е за миене, метене и търкане,.. уфф. Дразнят ме и светлите ми косми върху белите плочки - сега разбирам защо едно време майка все ми повтаряше да не си пускам космите навсякъде, да си слагам чорапи и да не ходя с домашните чехли из двора )))))

Забелязвам, че тук всички явно ядете Активиа, а е такъв боклук  :( . Майка ми като я видя, че е взела такова и го хвърлям ;D .

Не се обръщах конкретно към теб. Написах това, след като видях поста на Лили. Какво, забранено ли е да се включва човек в разговора ? Ей, много сте толерантни значи.

*

Lillie

• 30532
За Активиа знам, че не е много полезна и е блъскана с есенции, захар и стабилизатори, но тя е от малкото неща, които са ми вкусни. Харесвам ДЗП с вкус на ягода и течна Активиа с вкус на киви. И обикновеното кисело мляко вече не е мляко, но поне има по-малко оцветители.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Тя точно, защото е блъскана с какво ли не, затова е вкусна ;D. И с Корнито е така, аз много го харесвах, можех да изям по няколко, но като видях, че съдържа HFCS, го спрях, защото ефекта върху мозъка е опустушителен :( .
Много малко неща останаха, които да стават за храна...

Ми яж кучета тогава, не не стават ли за храна?

Не знам дали стават за храна и нямам намерение да пробвам, защото не ям никакви меса и млечни продукти.
Неща много си се обидила от вчера. Не знам как съм ти направила, просто си изказах мнението по въпроса с уличните кучета. Не разбирам защо ми скачаш ?

*

Lillie

• 30532
Много малко неща останаха, които да стават за храна...

Въздухът и той вече не става за дишане.  :-X

Но като преминем в светлинни тела, вече няма да имаме никакви нужди и животът ще е лесен като песен.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.