Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 462135 Прегледи
Не съм само аз, доста хора ми писаха за теб, но ще направя като тях - игнор!

Виж какво, въпреки това, аз ти се извинявам, ако съм написала нещо, което не ти харесва. Пък игнорирай ме, щом така желаеш :blink: .

А към тези, които са "писали за мен", ами да заповядат да ми кажат какво против мен имат, очевидно обаче, не им стиска. Така е, дори в интернет, някои са по-ниски от тревата.
« Последна редакция: Август 21, 2013, 10:25:50 pm от SunMoon »

*

Uran

• 6041
Ми яж кучета тогава, не не стават ли за храна?

Хищниците не стават за кльопачка. Само тревопасно. В противен случай- някоя нова "куда крава". ;D

*

Uran

• 6041
Много хубави сини аватари, СънМун. Уран какво ти маркира? :blink:

За натален Уран ли питаш или транзитен :blink: ?

*

Uran

• 6041
За натален Уран ли питаш или транзитен :blink: ?
Транзитен?
Имах подобен син период. Оттогава са ми сините контакти в хола и някоя друга цвъчка в домакинството. :blink:

Ами на 1 градус от К8 е, опозиция нат. Венера, квадрат Марс и Нептун, каре и половина Плутон. Аз си харесвам синьо по принцип.
Твоят Уран къде беше по време синият период ;D ?

*

Uran

• 6041
Ами на 1 градус от К8 е, опозиция нат. Венера, квадрат Марс и Нептун, каре и половина Плутон. Аз си харесвам синьо по принцип.
Твоят Уран къде беше по време синият период ;D ?
Върху Слънчо- в опозе на Луна и в квадрат с Марс.

Значи пак е имало аспект Уран/Марс.
Аз пък изобщо не знаех, че Уран се свързва със синьото, мислех, че е по Нептун.

*

Uran

• 6041
Значи пак е имало аспект Уран/Марс.
Аз пък изобщо не знаех, че Уран се свързва със синьото, мислех, че е по Нептун.

Нептуновото синьо има и капка зелено.
Контактите ми са в такова синьо като в подписа ти. ;D Имам и чинии, и купа за салата в този цвят, фруктиера и ваза- цветно чешко стъкло. ;D
А-ха да си купя и дивани, и мина транзитът. ;D

Синият диван си го представих ;D , ще изглежда интересно. Сините чинии във фън шуй се използват за стимулиране на общуването. В къщи нямам почти нищо синьо, но го изполвам в много от картините си, не е дразнещо като червеното например.

Синият диван си го представих ;D , ще изглежда интересно.....

Нова, твоят диван какъв е на цвят?!?? Розов???   ;D
Ех, няма да го видя и да го пробвам явно...!

Чета в съседна тема, че хората не ядат, а пълнеят!
То само с вода не става - трябва и редовен секс за отслабване!!!!   :blink:
Ако ме видите мен каква съм стройна фиданка - ще ми завидите!  ;)
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Нова

• 3491
Калояне, първо да кажа и лекинко да те предупедя добронамерено, че малко губиш форма, явно си разконцентриран със страничното занимание, но за 12 часа два пъти поддаваш и даваш поводи за съмнения в половата идентичност на лицето зад ника. Ако си решил да продължаваш Играта за вдъхновение, те съветвам да се постегнеш и повечко да мислиш или спри да пишеш, докато не се концентрираш.

Но по друг начин се обръщам към теб. Това горе беше пролог и отражение на положителното ми отношение към ника ти.
Гледа ли какво става при онова езеро в Луизияна, където заради някаква дупка в земята, пропадат дървета, котки и всякакви същества и предмети в небитието за секунди. Имаш ли някакво становище? Много интересен казус.
« Последна редакция: Август 23, 2013, 09:18:46 am от Нова »

Гледа ли какво става при онова езеро в Луизияна, където заради някаква дупка в земята, пропадат дървета, котки и всякакви същества и предмети в небитието за секунди. Имаш ли някакво становище? Много интересен казус.

не съм - малко съм се откъснал от света тези дни...
.........дай линк да прочета!

*

Нова

• 3491
[youtube]http://youtube.com/watch?v=yRhesBaRCME[/youtube]

Линк нямам, но виж това, даваха го снощи по новините по Канал 1

Черна дупка. Сигурно тези от ЦЕРН са я направили. ;D Само се шегувам. Пропадане на земни маси? Разлом?

Нова, пак си недоволна нещо!
половата ми идентичност е "относително" понятие!
Друг път ще ти обяснявам от какво зависи и към какво се "отнася"!
А мога и да ти покажа - ама трябва да е на живо!!!! (диванът не е задължителен)
Иначе не съм виновен, че "стройна фиданка" е метафора в женски род!
Ако те притеснява - измисли си друга, в мъжки род ... да кажем "строен Фидий"  ..обратното на "охранен Праксител" :blink:

*

Нова

• 3491
Много съм доволна даже, радвам се, че си тук и затова добронамерено те предупреждавам, за да не се налага да си сменяш ролята. Полът ти не ме вълнува, нито на дивана, нито извън него, даже ме кефи, че си толкова умна "жена" )))))
Ако искаше да ми покажеш, досега да си беше вдигнал полата )))
В темата за новолунието, където останалите охкаха, че не спят и си драсват живота заради мъже, коментарът ти също не беше ала мъжка солидарност.

Поздрави и целувки, връщай се по-активен от всякога.

Много съм доволна даже, радвам се, че си тук и затова добронамерено те предупреждавам, за да не се налага да си сменяш ролята. Полът ти не ме вълнува, нито на дивана, нито извън него, даже ме кефи, че си толкова умна "жена" )))))
В темата за новолунието, където останалите охкаха, че не спят и си драсват живота заради мъже, коментарът ти също не беше ала мъжка солидарност.
Поздрави и целувки, връщай се по-активен от всякога.

коментарите ми са безпристрастни - не страдам от полова или друга солидарност. Аз съм принципен човек!
което значи, че уважавам принципите, а не хора в частност, групи, общности или кланове.
В разсъжденията ми няма приятелства или интереси. Затова съм справедлив и често неудобен за някого! 
критикувал съм и жените за тяхната дребнавост или за техния сексизъм! Спомни си!!!!

*

Нова

• 3491
 :88:

даже ме кефи, че си толкова умна "жена" )))))

E, нави ме най-накрая... Ето - вдигам си "полата", за да видиш какво има отдолу!
Дано сега си доволна... от гледката!!!!