Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461336 Прегледи
Краят на лятото е. Идиотите палят стърнищата. Това обяснява пожарите. А има и идиоти, които палят горите.
Катастрофи има всеки ден, защото всеки ден хора се движат и идиотите сред тях нарушават Закона за движение по пътищата. "Ако си пил, слез." Ако си пил, не се качвай!!!
Терористите и те не спят (и те са идиоти). Оказва се, че и у нас китайската мафия можела да си разчиства сметките. Час Пик.
Земетресения стават всеки ден на Земята (всеки час май е по-правилно да се каже). Справка в сайта на Института по не знам си какво в Потсдам го показва - http://www.gfz-potsdam.de/portal/gfz/Struktur/Departments/Department+2/sec24/M7_Services;jsessionid=5D14EEEC17DC03C84C40DADEEC444956.

Така че........................................................................... cool down and take it easy, people!

P.S. И аз мога да пиша така.

*

elodiq

• **
  • 903

Везни
Сексът с взените е като сън. Омагьосващо, чувствено и сякаш на филм. Но везните не обичат да го карат през просото, затова не очаквайте да скочат на задната седалка на автомобила ви по време на среща – няма начин това да се случи.
Ерогенната зона е кръстът им, затова леко масажирайте там и ще ги отпуснете напълно. После всичко тръгва както трябва!

С това съм съглсна на 100 процена и се подписам и с двете си руце и крака под него .

*

Lillie

• 30532
В темата на Калоян можем да си пишем и за ерогенни зони, надявам се да няма нищо против.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
В темата на Калоян можем да си пишем и за ерогенни зони, надявам се да няма нищо против.  ;D
Ха ами аз какво да кажа на мен ерогена зона ми е всяка точка по тялото ми всеки сантиметър буквално но само ако човекът ме привлича интелектуално по всички възможни начини

Краят на лятото е. Идиотите палят стърнищата. Това обяснява пожарите. А има и идиоти, които палят горите.
Катастрофи има всеки ден, защото всеки ден хора се движат и идиотите сред тях нарушават Закона за движение по пътищата. ...
Терористите и те не спят (и те са идиоти). Оказва се, че и у нас китайската мафия можела да си разчиства сметките. Час Пик.
Земетресения стават всеки ден на Земята (всеки час май е по-правилно да се каже)....
Така че........................................................................... cool down and take it easy, people!

Така погледнато: ВСЕКИ ДЕН идиоти изостават гаджетата си! Така че изобщо не си пускайте хорари за подобни глупости )))

Иначе за взривовете не си права. Бутилката в кит.ресторант е инцидент, а не терористичен акт или мафиотска разборка.
Взрива на цистерна във Варна - също е инцидент, а не терористичен акт. Случиха се в два последователни дни.
Намери ми сега два взрива със жертви в една седмица от юни или юли! Би трябвало да имаш поне 5-6 примера. Успех.
Катастрофи наистина стават всеки ден, но не всеки ден се обръщат микробуси с много хора или се блъскат тирове с по 5-6 пострадали.
Затова се казват "тежки катастрофи". Иначе ламарините вече не ги броим даже...
Забравихме затрупаните в мината! ...Ама да не се връщаме назад!!! ... Всъщност, ако на човек не му пука е по-щастлив...
поне докато му падне тухлата на главата! Тогава изведнъж нещата се променят. Щото наистина светът е пълен с идиоти.

Ха ами аз какво да кажа на мен ерогена зона ми е всяка точка по тялото ми всеки сантиметър буквално но само ако човекът ме привлича интелектуално по всички възможни начини

Давайте и за ерогенните зони! Не ми пречи нищо....  ;D ... Въпросът е дали ще помогне?
elodiq, аз привличам ли те интелектуално?  ;)
« Последна редакция: Август 25, 2013, 09:01:08 am от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

elodiq

• **
  • 903
Катастрофи има всеки ден, защото всеки ден хора се движат и идиотите сред тях нарушават Закона за движение по пътищата. ...
Земетресения стават всеки ден на Земята (всеки час май е по-правилно да се каже)....

Така погледнато: ВСЕКИ ДЕН идиоти изостават гаджетата си! Така че изобщо не си пускайте хорари за подобни глупости )))

Иначе за взривовете не си права. Бутилката в кит.ресторант е инцидент, а не терористичен акт или мафиотска разборка.
Взрива на цистерна във Варна - също е инцидент, а не терористичен акт. Случиха се в два последователни дни.
Намери ми сега два взрива със жертви в една седмица от юни или юли! Би трябвало да имаш поне 5-6 примера. Успех.
Катастрофи наистина стават всеки ден, но не всеки ден се обръщат микробуси с много хора или се блъскат тирове с по 5-6 пострадали.
Затова се казват "тежки катастрофи". Иначе ламарините вече не ги броим даже...
Забравихме затрупаните в мината! ...Ама да не се връщаме назад!!! ... Всъщност, ако на човек не му пука е по-щастлив...
поне докато му падне тухлата на главата! Тогава изведнъж нещата се променят. Щото наистина светът е пълен с идиоти.

Давайте и за ерогенните зони! Не ми пречи нищо....  ;D ... Въпросът е дали ще помогне?
Калояне това от къде ти доиде на акъла, ако може да попитам ,а за отговорът на въпроса ти е ,че не съм се замисляла никога  ;D ;D
« Последна редакция: Август 25, 2013, 09:47:02 am от elodiq »

Калояне това от къде ти доиде на акъла, ако може да попитам ,а отгожорът на въпроса ти е ,че не съм се замисляла никога  ;D ;D

хм... странен контравъпрос! Ами замисли се де.... Докога ще чакам???
Не виждаш ли, че се закачам? Все пак мерси за отговора и за начина, по който го написа.
Отказа ме тотално интелектуално. Вече имаш шанс само физически!
"С това съм съглсна на 100 процена и се подписам и с двете си руце и крака под него ."

*

elodiq

• **
  • 903

Калояне това от къде ти доиде на акъла, ако може да попитам ,а отгожорът на въпроса ти е ,че не съм се замисляла никога  ;D ;D

хм... странен контравъпрос! Ами замисли се де.... Докога ще чакам???
Не виждаш ли, че се закачам? Все пак мерси за отговора и за начина, по който го написа.
Отказа ме тотално интелектуално. Вече имаш шанс само физически!
Аз също само се закачам и естествено, че ми е станало ясно че се закачаш.

Аз също само се закачам и естествено, че ми е станало ясно че се закачаш.

Аз не само се закачам! А се закачам с умисъл!!!!!!!!!!!!!!!!!  А ти?

*

Uran

• 6041
Toва- с тухлите на главата, ми се случи преди години, два пъти, в рамките на една седмица. Нямаше последствия за мен- просто паднаха пред краката ми и само някои осколки ме пернаха. Предстоеше ми да взема важно решение, впрочем и го взех.

Аз да си пускам хорари за подобни глупости? ;D
За китайския ресторант няма да споря, защото не съм част от криминалистите, които разследват експлозията. Може да е небрежност.
Ако се върнеш назад, ще намериш още повече катастрофи. Направо да се върнем до 9/11 или цунамито на Пукет. Не го пиша, за да разгарям спора. Искам само да кажа - да не бъдем фаталисти, песимисти и т.н. И това го казва човек - аз, който е имал много поводи за хорари за глупости. ;D

*

Uran

• 6041
Елодия, освободи се от мисълта за този човек. В отношенията трябва да има лекота и липса на принуда. Не бих могла да преживея факта, че някой е насила с мен, колкото и да го обичам, харесвам, желая. Няма как да се самоподхранва това чувство дълго време защото е обмен. Не знам, аз съм малко като скачен съд с другия независимо дали е мъж или жена. Реципрочност.

Ако се върнеш назад, ще намериш още повече катастрофи. Направо да се върнем до 9/11 или цунамито на Пукет. Не го пиша, за да разгарям спора. 

разбира се, че е имало повече катастрофи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Кой спори за това?????????????
Става дума, че се натрупват около определени "дати", тоест въпросът е дали концентрацията на пиковете им е случайна или не!?

Същото важи за земетресенията. Има ги всеки час на различни места, но силни и разрушителни стават през определени периоди....
и не навсякъде, а на определени места. И там има цикличност!
"Препоръката" ми за хорарите е в множествено число, и явно не се отнася персонално за теб, а общо.. като следвам твоята логика.
Просто ти подсказвам да се изкажеш така и за тях, не само за катастрофите. Дано девойките тук те послушат.
Защото аз няма спра да следя катастрофите! ..Така че съветите ти са безполезни.

Цитат

Ами пиши!!! поне за разлика от други, пишеш грамотно!
Аз съм го написал, не за да плаша някого, а за да проверя дали познавам по моята логика на прогнозиране!
Предишния път познах за двете земетресения в София и Варна.
« Последна редакция: Август 25, 2013, 09:35:29 am от Калоян Иванов »

*

Asol

• 4140
И защо да е такъв посочения от теб период, обоснови се ? Не съм забелязала да правиш мунданни прогнози. Всеки може да си извади от ръкава най-различни варианти, които се сети, колкото повече толкова по-голяма е вероятността да налучка някой от тях и при това без да е астролог.  ;D

И никой транзит не е еднозначен за всички.

Везни
Сексът с взените е като сън. Омагьосващо, чувствено и сякаш на филм. Но везните не обичат да го карат през просото, затова не очаквайте да скочат на задната седалка на автомобила ви по време на среща – няма начин това да се случи.
Ерогенната зона е кръстът им, затова леко масажирайте там и ще ги отпуснете напълно. После всичко тръгва както трябва!

С това съм съглсна на 100 процена и се подписам и с двете си руце и крака под него .

Тъкмо вчера си мислех какво в натала посочва какъв е човекът в леглото и какви са му ерогенните зони ;D .
Според мен, домът в който се намира управителят на 8-ми дом има значение. На някои който всяка точка му е ерогенна зона ще предположа, че има нещо в 8-ми дом или някакъв Скорпионски акцент :P !

И защо да такъв посочения от теб период, обоснови се ? Не съм забелязала да правиш мунданни прогнози. Всеки може да си извади от ръкава най-различни варианти, които се сети, колкото повече толкова по-голяма е вероятността да налучка някой от тях и при това без да е астролог.  ;D
И никой транзит не е еднозначен за всички.

1. Щом казвам: "катастрофи" и земетресения - явно че това не касае конкретен човек и няма как са го свързваш с индивидуален транзит! Така че ...
2. Като съм казал дата (в този случай две дати - 26 и 28) - пусни карта и ще видиш какво има на нея. Ако имаш нужда от моя обосновка... значи...

Всъщност, защо ли пиша изобщо!? Стига съм правил прогнози. Ще чакам да видим дали ще се сбъднат направените вече от мен... за есента.
Война в Бл. Изток към дати 9-11-15.09.. и една за Папата към октомври. Май други нямам ... Трябва да проверя.
Като се върне през юни 2014 Бойко - пак ще стане интересно! (това го пиша заради М.)  ;D
« Последна редакция: Август 25, 2013, 09:54:21 am от Калоян Иванов »

*

Uran

• 6041
За мен е интересна прогнозата по градове. Каква е отправната точка? Едните координати не са достатъчни, защото ако сравним Варна с ЛА, то трябва да включим не само Варна, ами Дуранкулак- Резово. Някакви мними карти на възнкването на съответните градове също не ми се връзват.
Калоян, очевидно е, че се занимаваш с астрология, но не на битово ниво, въпросът е: защо проявяваш някаква ревност щом си тук? Повечето сме лаици и нямаме никакви амбиции в тази посока- просто дирения.

*

elodiq

• **
  • 903
Везни

Тъкмо вчера си мислех какво в натала посочва какъв е човекът в леглото и какви са му ерогенните зони ;D .
Според мен, домът в който се намира управителят на 8-ми дом има значение. На някои който всяка точка му е ерогенна зона ще предположа, че има нещо в 8-ми дом или някакъв Скорпионски акцент :P !
В 8ми са ми слънцето, Венера и Меркурий, а в скорпион имам луна и Юпитер и то в 5ти .

elodiq... не ми попита какъв ми е умисълът!
Е, изпусна си комисионната!
Апропо: Ти ли беше брокерката, която пишеше договорите на коляно?

*

Asol

• 4140
Калоян, това че не се обосноваваш може да означава, че си говориш ей така, а все пак сме в астрологичен форум с определени познания,  не чакаме някой да ни каже със зяпнала уста и да го следваме дословно.
Иначе имало е и по-хард ситуации.