Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 462213 Прегледи
*

Asol

• 4140

Отбираш ли им на опциите и фючърсите ? Като под отбираш разбирам да печелиш. :blink:

отдавна не играя на борсата! От години.
за коя конкретно "стока" питаш? От доста време следя вече само златото! към него е закачено среброто.
От дъното през юни златото качи 250 долара - което е 20% за два месеца. Доходност 10% на месец.
старата ми прогноза тръгна да се изпълнява! Имах един спор с Константин май беше! Помниш ли този спор?
Прогнозата ми беше за септември-октомври 2013. Според мен ще позная - цената се продължи да се качва поне още 2 месеца.
Но не съветвам никой в момента да купува!!!!

За да съветваш някого и съветите ти да хващат дикиш трябва да си утвърдено име, а не случаен анонимен ник в някой форум. Макар че ме съмнява, че тук в този форум някой го интересуват борсовите индекси и информацията за тях.  ;D Може и да греша, но вероятно са по-скоро изключения. Така че според мен няма голям "мегдан" за предоставяне на такава информация.

А ти къде официално правиш бюлетин на тема финансова астрология ? И ако нямаш такъв защо не списваш нещо по-официално, ако имаш познания в тази област ?

« Последна редакция: Август 25, 2013, 12:47:09 pm от Asol »

*

Uran

• 6041
Грешиш Асол. Поне за 3-4 ника съм сигурна, че се интересуват от това, включая и себе си. :blink:

Калоян, няма "Той". Просто чувството за хумор, което прояви относно женските същности и тектониката, ми се стори познато. :blink:

Asol, писах на Уран. Постът ми беше отговор на нейния въпрос... персонално.
Не давам на никого никакви борсови съвети. Ти прочете ли какво съм написал? 
Цитат
Но не съветвам никой в момента да купува!!!!
Така че не ме пращай да правя рубрика някъде. ... И прави разлика между прогноза и съвет!
Всъщност казах, че не се занимавам с това - затова упрекът ти, че съм анонимен, пък давам съвети, е адски нелеп!
Връщам ти го: Ти с какво не се занимаваш, за да ти кажа да си направиш рубрика с прогнози по темата!???

А иначе, честно казано, ако имах излишни 1-2 милиона, бих купил злато.. и то още преди месец...
и щях да го продам след още 1 месец... Със сигурност щях да направя разлика 300-400 долара на унция.
« Последна редакция: Август 25, 2013, 10:27:47 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

Нова, не ми се разхождай по нервите (темите), а отивай да пиеш кафе с лъва...
щото 23-ти мина и ти е тъкмо време за секс! Не си дала още отчет докъде я докара в тази област.
Явно като влезе Марса в лъв и ми влияе... и аз ставам войнствен и започвам да не търпя женската глупост.
Отнася се предимно за други субекти, но и ти се натискаш май да влезеш в кюпа.
Спести си го!

*

Нова

• 3491
Нова, не ми се разхождай по нервите (темите), а отивай да пиеш кафе с лъва...
щото 23-ти мина и ти е тъкмо време за секс! Не си дала още отчет докъде я докара в тази област.

Оправена съм от всякъде, недей се скасва за паратику, казват из Странджата.
Ти като виден астролог, считаш ли, че ще го пия това кафе?

Ти като виден астролог, считаш ли, че ще го пия това кафе?

То е ясно какво считам, но това не ми пречи да се заяждам с теб... )))
Добре е, че не се върза!

А иначе прогнозата ми за война в Бл.Изток през септември е най-сериозното нещо, което съм писал тук.
И то ще се сбъдне... нищо че е отпреди 5 месеца (април 2013). То аз ако не мога да прогнозирам нещо една-половин година напред ...
направо да си късам дипломите и да ходя да копая картофи.. или да паса овцете, както съветваше ББ.
Понеже целите ми са да прогнозирам 5-10 и повече години в бъдещето!
« Последна редакция: Август 26, 2013, 11:08:19 am от Калоян Иванов »

*

Нова

• 3491

Явно като влезе Марса в лъв и ми влияе... и аз ставам войнствен и започвам да не търпя женската глупост.
Отнася се предимно за други субекти, но и ти се натискаш май да влезеш в кюпа.
Спести си го!

Знаеш, че такива не ми минават. Нали )))

Хайде, забий се на лъва, той проявява мил интерес. Не тук и така, че си карираме нещо светилата, добре, че ти е луната )))

А това, че си смятал, че ще се вържа за кафето... обиждаш ме, много неправилно впечатление съм ти направила явно. Което говори лошо.

*

Нова

• 3491
[А иначе прогнозата ми за война в Бл.Изток през септември е най-сериозното нещо, което съм писал тук.
И то се ще сбъдне... нищо че е отпреди 5 месеца (април 2013). То аз ако не мога да прогнозирам нещо една-половин година напред ...
направо да си късам дипломите и да ходя да копая картофи.. или да паса овцете, както съветваше ББ.

За това браво пак, но не искаш ли за добруването да не познаеш, не се ли надяваш да грешиш. Това с токсичните материали и жертвите е ужасно.

То е ясно какво считам, но това не ми пречи да се заяждам с теб... )))
Добре е, че не се върза!

второто изречение ми се отнасяше към червената дума. Не беше към кафето.
А червената дума се отнасяше към съвета ми за кафето.
Малко е по-сложно от твоето тълкувание.

*

Нова

• 3491
Умничкото ми то, то бива, бива акъл, ма чак толкова, Господ давал и се забравил. Затова си ми любимо.

*

Нова

• 3491
Е, добре, де, мама му стара )))))) ;) ;D

Като толкова се пениш да заплашваш, какво точно смяташ, че можеш да ми причиниш за наказание? )))))))))))))))))))))))))))))

Някъв игнор. И кво? Нищо.
Аз от теб се научих и вече игнорирам съфорумист, ти ся ше ме плашиш. Я, споко. Ако искаш заяжданка, давай, пробвай.

*

Нова

• 3491
И още: Аз знам, че всичко четеш поред, но да напомня, че Нерилчо ще става топ мениджър, политик нещо... :rolleyes:

Според теб, щи има ли война и защо?

Странен въпрос. Ти четеш ли какво пиша... ? Казал съм тук, че ще има война още преди 5 месеца. Другаде съм я прогнозирал дори от предишната година.
Тук въпросът е дали ще "позная" ДАТАТА. Прогнозата ми е за датата. Засега събитията потвърждават моя график.

Калоянчо, чета внимателно...:)
Ама това, че се случват събития, дребни напрежения не значи нищо...
За да има война, трябва да има причина, а не да се гадае...
Слагам 500 лева бас, че война няма да има...А само " буря в чаша вода"

1. Хазарта съм го отказал преди 3-4 години окончателно.
2. Това предложение си е чист спам за мен. ("Дай да видим сега на кой му е по-голям")
3. 500 лева са много малко. Не ме оправят! Заложи 1 милион и може да размисля!
4. Ако залагаме на дата - трябва залогът да е 1 към 200 поне. Щото годината има 365 дни, а аз казвам 2-3 дати!
Тогава срещу твоите 500 лева аз ще трябва да заложа 2,50 - така става ли?
« Последна редакция: Август 26, 2013, 11:40:47 am от Калоян Иванов »

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
***Бавно изтегля купата с пуканките на острова. Сяда на най-задният ред и чака...

:97:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
Абе, Калояне, марс в последните градуси на рак да не ти налази слънце/мерк? Да ти карира луната? Отдавна не си бил така хаплив и крив.

От море се връщаш, загар, твати-онвати.. дай по-спокойно. Нали знаеш, че уверения в себе си човек няма нужда от прекомпенсация.

*

Нова

• 3491
Къв си ти, бе, Афекте?

)))))

Афекте, излез, покажи се като мъж, недей мишкува само и да църкаш чат-пат иззад ъгъла, докажи ни се, еректирай )

Аз засега ще уважа любимия ми Калоян и ще ти отговарям с ехо от Острова.

27,03 е една много светла дата в нашата история и тясно свързана с множество форумисти ))))

Абе, Калояне, марс в последните градуси на рак да не ти налази слънце/мерк? Да ти карира луната? Отдавна не си бил така хаплив и крив.

От море се връщаш, загар, твати-онвати.. дай по-спокойно. Нали знаеш, че уверения в себе си човек няма нужда от прекомпенсация.

100 пъти съм казвал, че не става дума за моето его, а за истината и фактите.
Ако някой не чете и не слуша новини .. и не вдява нищо от събитията - не трябва да говори глупости поне.
Нямало нищо, нямало война, имало фойерверки, бури в чаши и прочие.
В Сирия има гражданска война вече повече от 2 години - започна през март 2011.
Досега има около 75-90 000 убити, двойно повече ранени и около 1 милион бежанци - повечето са в Турция.
От армията има 50 000 дезертьори (10%)...
Конфликтът би приключил само ако има окончателна победа на едната страна.
Това значи, че външна намеса би сложила край на сегашния етап - пада правителството (както в Либия и Египет) и почва нещо ново.
Вероятно то също се бъде временно (като в Египет).. и после ще почне втори етап - "втора" война...

Така че намеса ще има. Някой ще влезе в Сирия отвън. Може да е турция, може да е САЩ, може да е коалиция с/без санкция на ООН.
Положението няма да остане такова вечно. Въпросът е кога? Това стига ли като обосновка?????
« Последна редакция: Август 26, 2013, 12:01:52 pm от Калоян Иванов »

*

Нова

• 3491
Това стига ли като обосновка?????

Зависи кого се опитваш така ентусиазирано да убедиш?

Или твърде много енергия влагаш, за да не би да сгрешиш?

И пак питам, но ти прощавам за първия пропуск, защото знам как удобно четеш през ред, когато ти утърва: Не щеш ле заради добруването нещата да се поразминат? Не си ли съгласен пред човечеството да се провалиш в астрологията? Помоли се за тези хорица, прати им положителна енергия.

И пак питам, но ти прощавам за първия пропуск, защото знам как удобно четеш през ред, когато ти утърва: Не щеш ле заради добруването нещата да се поразминат? Не си ли съгласен пред човечеството да се провалиш в астрологията? Помоли се за тези хорица, прати им положителна енергия.

нали затова има блондинки и победителки в Мис Свят. Да се борят за мир по света!

Току що по телевизията казаха, че възможността за война става все по-реална, пък вие си говорете каквото искате :blink: .
Чакай, кажи им да се спрат за 14-16 дена, че отиде на Калоян прогнозата!

няма нужда да им казваш нищо. То за решение се иска време. Трябва да се убедят съюзниците и общественото мнение да подкрепи военна намеса.
Акцията ще започне след това. 2 седмици време има още до 11.09. ... Датата е ориентировъчна. Може да е 09.09.... но някъде там.
Все пак съм я казал преди 5 месеца... Не можеш да искаш да позная и часа ... макар че това е по-лесно - обикновено атакуват в 4.00 сутринта!