Аз го намирам за излишно хабене на енергия на неподходящото място. Явно прогнозите, които правиш във форума са от голямо значение за теб от гледна точка на това дали си познал или не, а би могъл да ги правиш на друго място, за което да ти плащат примерно. Това имах предвид.
Иначе много коментари нямат общо с темата и то не само с тази. За претенциите относно моите коментари - никой от редовите потребители няма компетенциите и не му е във възможностите да разрешава или забранява какво, как и къде може да пише някой. Направи си форум и само ти пиши в него. Тогава има вероятност да се пише само каквото ти искаш.
Не се надценявай, винаги има какво да научиш от хората с които се срещаш дали реално или виртуално. Никой не знае всичко, но има хора, които разбират повече и от теб в някаква насока, както и обратното. В тази връзка какво ни е "много" като мунданни прогнози не можеш да прецениш и да имаш реална обективна преценка. Така че назидателния тон е излишен и ако греша за нещо по въпроса за борсите или за нещо друго можеш спокойно да ме поправиш, а не да ми се репчиш и да ми казваш какъв съм дилетант, а аз съответно мога да науча нещо.
Пуснах частта от статията на Мериман просто в духа на разговора за борсите и финансовата астрология. Щукна ми идея да превеждам и го направих.