Ама ти си бил нежнораним?
Цитат на: Нова в Септември 08, 2013, 05:22:44 pmАма ти си бил нежнораним? разбира се... ))) Ти сега ли разбра? аз съм нежна душа!
Хах, а на мен ми се подиграваш за птичката-романтичка под дебелата овнешка кожа.И ти си значи таралеж с меко коремче, свит на кълбо, за да го пази.
Цитат на: Нова в Септември 08, 2013, 05:33:58 pmХах, а на мен ми се подиграваш за птичката-романтичка под дебелата овнешка кожа.И ти си значи таралеж с меко коремче, свит на кълбо, за да го пази.Не ти се подигравам. Не си ме разбрала. Казвам, че си "трудна" личност с подобно раздвоение.На кого обяснявахме преди време що е "циник"?
Хората ти обясняват и признават, че са по-големи циници от мен.
фънг шуй е да си нагласиш хладилника до компютъра, така че да ти е подръка храната докато чатиш :mellow:
Много тематична сватба в деня на Съединението - булка от Пловдив + младоженец от Плевен А за септември - време е за лютеница :blink:
Иванов, ако ми кажеш, че наблюдаваш Нова Тв, ще те бутна в групата ми на елементарните съфорумисти, съквартиранти де.
Коя снимка, рожбо?
Не знам цензура ли има в нета, но в Гугъла не мога да открия едно стихотворение, което си спомням, че учихме в първи клас.Трепкат знамена развети, всеки днес е пременен, пеем песен за Девети,най-прославения ден.