Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461683 Прегледи

Явно всички отидоха да обядват... и затова се умълчаха.
Не искат да говорят с пълни уста. Не е прилично )))
Ще ви изчакам да хапнете....
Ако си пиЦАР направи си пица, ако си каруЦАР подкараи каручката...и така...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

irina

• **
  • 587
Той вече я е сблъснал )))))

Няма ли да поискаш ръката на скорпиона? Или поне жилото му?

Ира ли беше бременна?  ........кой е скорпион!? ..........
много забравям "женските подробности"...

;D Жилото ми го е дал и без да го искам, повече от достатъчно ми е, не ща и друг крайник, кой знае по него каква отрова ще тече...

Да, аз, скорпион е таткото. "Женските подробности" не ти и трябват да ги помниш, аз също ги забрявям, сигурно съм истински мъж, противно на доказателствата в момента...

;D Жилото ми го е дал и без да го искам, повече от достатъчно ми е, не ща и друг крайник, кой знае по него каква отрова ще тече...

Да, аз, скорпион е таткото. "Женските подробности" не ти и трябват да ги помниш, аз също ги забрявям, сигурно съм истински мъж, противно на доказателствата в момента...

На снимката не ти личи да си ударена от товарния влак! Явно още не си се подула от удара. )))
Нова, щом таткото е скорпион - как ще му искам аз ръката? - трябва да я иска Ира!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

irina

• **
  • 587
Той влака тепърва ме е заблъскал У чЕлото, има време, а снимката е от края на юни точно преди сблъсъка  ;D

Той влака тепърва ме е заблъскал У чЕлото, има време, а снимката е от края на юни точно преди сблъсъка  ;D

а влакът-скорпион готин ли е? Да не е влакът-беглец само?

*

Нова

• 3491
Ама, Иринче, сега се загледах, ти си се гмуркала у наше село. Това място е съвсем близо до нас. Имам безброй снимки от детските години там - с пояс на калинки. )))

*

irina

• **
  • 587
а влакът-скорпион готин ли е? Да не е влакът-беглец само?

Аз свобода на избор съм дала, ако ще да бяга, ама така сме си насинастрили Плутоните и Марсовете и Венерите и Слънцата и Луните, че умиране има, отърване няма...

Ама, Иринче, сега се загледах, ти си се гмуркала у наше село. Това място е съвсем близо до нас. Имам безброй снимки от детските години там - с пояс на калинки. )))

Верно ли?? Царево, малко след пристанището, ако се сетя и как му казваха на това място.... много ми е любимо там, много е хубаво, а в една друга тема като сменях картинките имаше една вълна снимана как се разбива в скли, това пак Царево, но на Параклиса скалите долу и тях ги обичам много :)!!

*

Нова

• 3491
Да, на Буруна е, във фейса не се загледах, но сега Калоян ми насочи вниманието и видях в голям формат. Живеем на съседна пресечка от морската градина.

*

irina

• **
  • 587
Да, на Буруна е, във фейса не се загледах, но сега Калоян ми насочи вниманието и видях в голям формат. Живеем на съседна пресечка от морската градина.

Супер :)))! Що за малък свят... аз откакто съм водолаз, тоест вече 4 или 5 години, в Царево пребивавам поне по 2 пъти на лято и ходим само по такива местенца скалисти и съм ги ощъкала голяма част от Китен до Варвара, аз на нормален плаж не съм  и ходила оттогава, не мога вече, нито ми харесва, нито ме влече. Най-нормалния плаж е следобед на Нестинарка да опъна един чадър и да спя под него до към 7-8 :) (в случай че не се събудя към 4 от внезапна жажда за Мохито/уиски  ;D)

*

Uran

• 6041

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4CI3lhyNKfo[/youtube]

Днес четох някъде една мисъл... Запомнил съм я по смисъл и сега се сетих за нея.
Не съм сигурен, че е вярна, макар че звучи правдоподобно. Искам да я споделя тук:

Жените знаят, че всички мъже са еднакви и това ги прави печеливши.
Мъжете си мислят, че всяка жена е различна и това ги прави губещи.

*

Нова

• 3491
Добро утро!

Добро утро!

Много е добро наистина! Благодаря, подобно!!!!

Кальо,
Няма война в Сирия...Не ПОЗНА...Или може би си имал в предвид за догодина, а може би за по по догодина...
Пич, само дето се пени...И ЗА КАКВО?
Да покажеш, че си въздухар...Е аз го надуших по писанията ти и комплексарщината...
Дано и другите са го разбрали...
Калоянчо, ТИ СИ ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

irina

• **
  • 587
Верно е много добро :)! Отварям и чета "Потребителят е в списъка ти с игнорирани". Още по-добро и на вас!

Стига съм получавала в стил "Вечеря, кино секс?"

Интересни покани получаваш, направо да ти завиди човек.  ;D

А мен само ме гледат като Мона Лиза в музей.  :lol:

а ти усмихваш ли се загадъчно!?  :blink:

Аз от това съм на този хал. Да ме притесняват разни есемеси и глупаци и да правя есемесенно почистване. "Искам истинска любов".  ;D ;)

Стига съм получавала в стил "Вечеря, кино секс?" Не разбраха ли тези хора, че гладувам и филми не гледам. ))))

ок. Обещавам ти аз да не ти пиша никакви СМС-и.. и без това мразя да пиша в телефон! И даже няма да ти се обаждам...  ;D )))

само не разбрах това със "Вечеря, кино, секс?" ...
Значи ли, че предпочиташ да пропускаш първите две и ... направо на третото... два пъти! ????
Това би ме улеснило. По-лесно се пише: СЕКС? ... само 4 букви са!  ;D
а на английски даже три: sex? .... дори може и с две: SX?

*

Lillie

• 30532
Стига съм получавала в стил "Вечеря, кино секс?"

Интересни покани получаваш, направо да ти завиди човек.  ;D

А мен само ме гледат като Мона Лиза в музей.  :lol:

а ти усмихваш ли се загадъчно!?  :blink:

Срамежливка съм и се усмихвам загадъчно, но иначе съм с почти холивудска усмивка, но я ползвам рядко, само когато се усмихвам искрено или ако успееш да ме разсмееш. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Срамежливка съм и се усмихвам загадъчно, но иначе съм с почти холивудска усмивка, но я ползвам рядко, само когато се усмихвам искрено или ако успееш да ме разсмееш. :))

може да пробвам. Я дай адреса на музея!  :blink:

*

Lillie

• 30532

може да пробвам. Я дай адреса на музея!  :blink:

заповядайте, моля  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

А, лъжеш... тука няма Мона Лиза...
има само медицинска експертиза  ;D )))