Цитат на: Нова в Септември 10, 2013, 01:35:31 pmта не съм наясно точно що Калоян се разлюти... И аз се чудя що ме гони от Рая... простете, съгреших! Предположих, че като всеки мъж може да харесва женски задни части - верно, че там гънки няма, има само сгъвки...
та не съм наясно точно що Калоян се разлюти...
1. ако се извиниш подобаващо за простотиите и ги изтриеш - може и да размисля.
3. Нова, никой тук не чете Нерил... така че... нищо не губиш!
Цитат на: Калоян Иванов в Септември 10, 2013, 01:43:34 pm1. ако се извиниш подобаващо за простотиите и ги изтриеш - може и да размисля.Да ти се извенявам на Теб!? Ти май наистина твърде насериозно си се взел, а? :blink:Надявам се да не съзреш злонамереност в отговора ми, такава към теб не изпитвам. Иначе имате зелена светлина за свободни интерпретации, нямам нищо против. :blink:
... простете, съгреших!
Явно съм взел лицемерното ти изказване: Цитат на: Lillie в Септември 10, 2013, 01:39:36 pm... простете, съгреших! .. за чиста монета! Явно съм се подвел. Ще ми е за урок да не ти вярвам повече.
Цитат на: Калоян Иванов в Септември 10, 2013, 01:53:16 pmЯвно съм взел лицемерното ти изказване: Цитат на: Lillie в Септември 10, 2013, 01:39:36 pm... простете, съгреших! .. за чиста монета! Явно съм се подвел. Ще ми е за урок да не ти вярвам повече.Да, не ми вярвай! Аз съм самият Дявол с лице на Мона Лиза.
майната ти, тогава! .. нищо че не си от Пловдив!
Иринче, включи се пак, ако искаш, но аз предпочитам да си затварям очите.
Цитат на: Калоян Иванов в Септември 10, 2013, 01:55:33 pmмайната ти, тогава! .. нищо че не си от Пловдив! Благо-даряяяяя.... и твоята майна също.
а ти седна ли с усмивката си на това?
Цитат на: Калоян Иванов в Септември 10, 2013, 02:01:42 pmа ти седна ли с усмивката си на това?Да си дойдем на думата, Калояне. Вече вярвам, че си мъж.
Цитат на: Калоян Иванов в Септември 10, 2013, 01:43:34 pm3. Нова, никой тук не чете Нерил... така че... нищо не губиш!Да, с тая точка обаче попадаме под обстрел на Калояновия подпис, отричайки един факт, ама пък добре се получава
Абе мърда нещо там и закачливо повдига вежди. :blink: