Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461961 Прегледи

*

Lillie

• 30532
Мислех, че се бъзикаш за село Юнаците, пък тя била от там.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Мислех, че се бъзикаш за село Юнаците, пък тя била от там.
Ми от там е ...аз гледах едно предаване и я надуших, казах ти, че е от там..едва ли визираш мен, но си е чиста селска пръчка...факт...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Нова

• 3491
Аз да се бъзикам? Че аз съм най-честната форумистка в прекия и преносен смисъл. И го заявявам най-отговорно. Даже е кръстена Нанси на баба си Атанаска. Ко и тва не знаеш.

*

Lillie

• 30532
Принципно нямам нищо против селския произход, стига да са свестни хората. Има и селска интелигенция. :)
Познавам и варненки, включително от заможни семейства, с добро образование и потекло, от които селото не е излязло. Просто манталитетът е такъв, провинциален и еснафски, а това най-трудно се променя. А интелигентният човек и на село да отиде да живее, финеса ще го носи и сред селяни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Аз да се бъзикам? Че аз съм най-честната форумистка в прекия и преносен смисъл. И го заявявам най-отговорно. Даже е кръстена Нанси на баба си Атанаска. Ко и тва не знаеш.
А ти Нова от Царево, на кого си кръстена?
Не забравяй произхода си, че да даваш оценки...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

Принципно нямам нищо против селския произход, стига да са свестни хората. Има и селска интелигенция. :)
Познавам и варненки, включително от заможни семейства, с добро образование и потекло, от които селото не е излязло. Просто манталитетът е такъв, провинциален и еснафски, а това най-трудно се променя. А интелигентният човек и на село да отиде да живее, финеса ще го носи и сред селяни.
Да де ама Нанси от село Юнаците аз мога да и кажа селянка, защото съм 5то поколение от София, а не Нова ли е Нора ли е от Царево, дето живее в мизерия.
Според мен Нанси е селска пръчка, защото мисленето и е провинциално и погледа....
Ама разликата между двете е че едната е Мис България, а другата Мис Нищо...:)

*

Lillie

• 30532
Нериле, преди не беше ли четвърто поколение, сега си пето вече?  :blink:

Не съм гледала Нанси по тАлАвизията, не мога нищо да кажа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Нериле, преди не беше ли четвърто поколение, сега си пето вече?  :blink:

Не съм гледала Нанси по тАлАвизията, не мога нищо да кажа.
Петичката съм Аз...:)
Ами аз съм я гледал и така...В крайна сметка си казвам мнението и позицията и съм готов и на критика и хвалба...Нося на майтап и бъзикам...Не виждам нещо странно в това...:)

Лили, ("Потребителят е в списъка ти с игнорирани"), стига сте писали тук...
Сигурно си дрънкате глупости (то единият от вас със сигурност не може друго, за втория не знам) - затова идете в темата ДРЪН-ДРЪН и там си дрънкайте на кухо! 

"Потребителят е в списъка ти с игнорирани"
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

Пии си хапчетатата..Ама то от астрология като не разбираш( прогнозата ти за Близкият изток е факт0 сега се дразниш на други...Сегай се дузпе, да не те стегам аз...:)

*

Нова

• 3491
И защо ги пращаш в Дрънкалника, Калоян? Него де. Лилито не ми пречи.
Казват ми хора на лични, че много ме обиждал след всеки мой коментар. Как съм го търпяла. Ама аз наистина не чета и не знам, че ме обижда. Ако обидите наистина са брутални и накърняващи личността, то да се включи астрото. Ако не, то тогава останалите форумисти да се забавляват. Малко се получава нонсенс сигурно, щото той постоянно се намесва между коментарите, ама аз какво съм виновна. Отговарям на редовните. И така. Аз ще си пиша, той след мен.

ПП: Вече ще пиша с обръщения, щото ей го на пак.

*

Lillie

• 30532

Сигурно си дрънкате глупости (то единият от вас със сигурност не може друго, за втория не знам) - затова идете в темата ДРЪН-ДРЪН и там си дрънкайте на кухо! 

Ах, простете, тук се водят високоинтелектуални разговори.  :-[

В дрънкалника не ми е интересно - няма кой да ми дава игнор.  ;D

Ако те стяга чепикът, просто си кажи - има лекове за всичко.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Ах, простете, тук се водят високоинтелектуални разговори.  :-[

В дрънкалника не ми е интересно - няма кой да ми дава игнор.  ;D

Ако те стяга чепикът, просто си кажи - има лекове за всичко.
Има лек..кукумицин се нарича...Хахахаахахахха

*

Lillie

• 30532
Буря в чаша вода - от добронамерена шега какво стана накрая. А после ще ме пращат мен на мозъчна диагностика...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Буря в чаша вода - от добронамерена шега какво стана накрая. А после ще ме пращат мен на мозъчна диагностика...
Лил, ами това показва колко струва човекът на когото го пишеш...няма какво да им се оправдаваш или обясняваш...Егати, как може такава простотия, после простака съм бил аз...
Сега ти, утре ще е друг и така...:)

И защо ги пращаш в Дрънкалника, Калоян? Него де. Лилито не ми пречи.
Казват ми хора на лични, че много ме обиждал след всеки мой коментар. Как съм го търпяла. Ама аз наистина не чета и не знам, че ме обижда. Ако обидите наистина са брутални и накърняващи личността, то да се включи астрото. Ако не, то тогава останалите форумисти да се забавляват. Малко се получава нонсенс сигурно, щото той постоянно се намесва между коментарите, ама аз какво съм виновна. Отговарям на редовните. И така. Аз ще си пиша, той след мен.

ами подай "протест" до админа. И аз мисля да направя същото. Ако той пак каже, че няма да се меси, защото видиш ли всяко нещо било израз на нещо си друго, дето имало причина.. мисля и аз да започна да говоря к'вот ми дойде на ум за хората тук и да пускам нецензурни фотоси. Щом може за едни - явно и за нас с теб ще е разрешено. Ако ни баннат - има и други форуми, нали?! (Вече се регистрирах в конкурентния!) Там ще се пренесем. Голяма работа. Може да си направим даже и наш си форум. На кой му пука за някакви си виртуални никове!!!????????

П.п. Иначе искам да отбележа, че напоследък най-претенциозните и умни форумистки тук си пишат доста усилено с най-неграмотния мъж.
Каква ли е причината да падат толкова ниско и да надуват егото на този нахалник? Ако толкова искат да надуват нещо - ето това може:
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Нова

• 3491
Ххаха, ми как да подам протест, Калоян, като не знам за какво иде реч. Не знам точно с какво и как ме обижда. Ако някой е много загрижен за мен/ника ми и чете, то да протестира в моя защита.
Аз преди да се регистирам тук, пробвах в астроартиса, ама още чакам на мейла някакво одобрение )))))))))))))))))))))))) И там ли си Калоян Иванов? Може да влизам като гост и да те чета.

*

Нова

• 3491
П.п. Иначе искам да отбележа, че напоследък най-претенциозните и умни форумистки тук си пишат доста усилено с най-неграмотния мъж.
Каква ли е причината да падат толкова ниско и да надуват егото на този нахалник?

Не знам кой с кого си пише, но всеки път щом проверя секция Кой е активен и дават, че Нерил праща лични съобщения )))))))))))))))))))))))))))
Не знам с кого точно комуникира така усилено. И тайно.

*

Нова

• 3491
Впрочем този аватар е в стил Краби, трябва само да му сложиш Кра-би. И да светка. Не че нещо против детето ни, де. Краби Иванова. И тя е на Острова сега.