Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461322 Прегледи
*

Veselin

• 2737

сега е към 21,14 часа...
давам 36-часов прозорец - за земетресение!
Земетресение ли искаш да стане?  :o

*

Veselin

• 2737
Всеки ден в нашата страна стават такива земетресения.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Всеки ден в нашата страна стават такива земетресения.
ама не всеки ден ги пишат по сайтовете.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Veselin

• 2737
Всичко може да напишат, стига да им се плати.

*

venerra

• **
  • 1416
Всичко може да напишат, стига да им се плати.
да не намекваш , че калоян е платил за тези статии  ;D недей така, че става смешно

*

Veselin

• 2737
Не, не намеквам за него. Не изкривявай думите ми.  ;D Много добре знаеш, че не е така.
Говоря по принцип.

ВСЪЩНОСТ ПРОГНОЗАТА МИ БЕШЕ ОТПРЕДИ 3 ДНИ

Септември - месец на празници!
Съединение, Тодор Живков, Комунистическа власт, Независимост...
Малка Богородица... първи учебен ден за децата...
Край на лятото!
Хм... на 12-ти може леко да ни тръсне пак...

вече се е случило преди "утре". Дано няма още... Но мисля, че ще има!!!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Veselin

• 2737
вече се е случило преди утре. Дано няма ново... Но мисля, че ще има!!!
Къде и колко по Рихтер?

*

venerra

• **
  • 1416
Не, не намеквам за него. Не изкривявай думите ми.  ;D Много добре знаеш, че не е така.
Говоря по принцип.
не изкривявам думите ти- няма от къде да знам какво точно си имал предвид, а ти не измествай темата за предсказанията на калоян с "неща по принцип"  ;)

*

remedeos

• **
  • 1038
 Калоян,извинявам се,че не съм в течение на разговора,но за ХАРП ли мислиш и ако да,къде ще го направят

*

Asol

• 4140
Говорят за това по телевизията тези дни. Засичах интервюта със сеизмолози. Докато квадратурата Сатурн Марс е в орбис е възможно и увеличаване на сеизмичната активност.
Венера, разбирам че ти е приятел и го защитаваш, но неговото вече ми прилича на болни амбиции да е познал нещо на всяка цена.

Прогнозата на Гали за септември

Говорят за това по телевизията тези дни. Засичах интервюта със сеизмолози. Докато квадратурата Сатурн Марс е в орбис е възможно и увеличаване на сеизмичната активност.
Венера, разбирам че ти е приятел и го защитаваш, но неговото вече ми прилича на болни амбиции да е познал нещо на всяка цена.

Прогнозата на Гали за септември

ти ли си Гали?

*

Asol

• 4140
Защо, само Гали ли е упълномощена да си пуска линк към статиите ?

Защо, само Гали ли е упълномощена да си пуска линк към статиите ?

не, но щом не можеш да цитираш ТВОИ прогнози, явно аз съм с болни амбиции... а ти с никакви!
Но да се върнем на Гали. Дай линк към прогнозата й за август - да проверим колко е точна!
четем двамата - ти казваш какво се е сбъднало, аз - какво не е. И правим равносметка!
Защото да кажеш на 1 септември че идва месец на войни е ... лесно! И децата в 5-ти клас го могат...
Аз го казах преди 5 месеца, а не след като вече има 100 бойни единици до Сирия ...!

*

Asol

• 4140
Е, как да цитирам нещо, което не съм написала ?  ;D  Гали е професионален астролог - допада ми нейния стил на писане и подход спрямо астрологията и понеже стана въпрос за земетресения, което е отбелязано в месечната й прогноза, пускам линк към нейната статия.
А линк към прогнозата й за август и за тези от предните месеци, смятам че и сам можеш да си намериш. Всичките статии на Гали са в този сайт или в нейния личен.

Гали е професионален астролог - допада ми нейния стил на писане и подход спрямо астрологията и понеже стана въпрос за земетресения, което е отбелязано в месечната й прогноза....

тоест, харесваш нейния стил:
Цитат
през месеца ще има земетресения...

а моят - не ти харесва... защото аз три пъти казвам ДАТИ, а не цял месец.. и трите пъти познавам.
Ама то е лесно да се познаят дати, нали!? Дати всеки може да познае ... Виж, месец е доста по-трудно! 

вероятно заради това не искаш да направим анализ на прогнозата й за август.

Ама защо му обръщате внимание на момчето...Май на другият форум са го усетили по рано, че е въздух под налягане и пак пише тук...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

venerra

• **
  • 1416
Ама защо му обръщате внимание на момчето...Май на другият форум са го усетили по рано, че е въздух под налягане и пак пише тук...
за други форум получи специална покана за участието си там, а ти - не , няма и да получиш, така че- трай си  ;)

за други форум получи специална покана за участието си там, а ти - не , няма и да получиш, така че- трай си  ;)
Вземи си версията..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.