ВСЪЩНОСТ ПРОГНОЗАТА МИ БЕШЕ ОТПРЕДИ 3 ДНИЦитат на: Калоян Иванов в Септември 08, 2013, 04:32:22 pmСептември - месец на празници!Съединение, Тодор Живков, Комунистическа власт, Независимост... Малка Богородица... първи учебен ден за децата... Край на лятото! Хм... на 12-ти може леко да ни тръсне пак...вече се е случило преди "утре". Дано няма още... Но мисля, че ще има!!!
Септември - месец на празници!Съединение, Тодор Живков, Комунистическа власт, Независимост... Малка Богородица... първи учебен ден за децата... Край на лятото! Хм... на 12-ти може леко да ни тръсне пак...
Калоян може да казва дати, но не казва нито къде, нито кога точно, което пак не върши работа, защото пак не могат да се предупредят хората навреме.
Heeei ostrov ) Nqmam kirilica, no Vi prashtam mnogo celuwki i se nadqwam da ste dobre )
И к'во сега, хвърлихте се всички във водата, аз с кой ще си пия коктейла на острова ?
Цитат на: irina в Септември 12, 2013, 12:40:05 pmИ к'во сега, хвърлихте се всички във водата, аз с кой ще си пия коктейла на острова ?Безалкохолен ти, нискокалоричен аз )))
тоест, харесваш нейния стил: а моят - не ти харесва... защото аз три пъти казвам ДАТИ, а не цял месец.. и трите пъти познавам. Ама то е лесно да се познаят дати, нали!? Дати всеки може да познае ... Виж, месец е доста по-трудно! вероятно заради това не искаш да направим анализ на прогнозата й за август.