Здравей Гост

Асцендент в анаретен градус

• 4 Отговора
  • 1377 Прегледи
*

Константин

Асцендент в анаретен градус
« -: Април 15, 2013, 12:25:13 pm »
Моля, споделете наблюденията си от картите на такива хора. Според вас, дали тези хора взимат от характеристиките само на съответния знак или и от този, който го следва ?:)

Re: Асцендент в анаретен градус
« Отговор #1 -: Април 15, 2013, 12:59:43 pm »
Имам близък с ацс 29 градус в дева в съвпад Слънце и Плутон. Меркурий на трон в дева 12 дом и Венера в 1 дом на трон в голям тригон с Марс и Сатурн. Момъкът е много добре изглеждащ с пронизващ поглед и естествено изискано държание,богат произход,изключително интелигентен,образован, проницателен и много много АМБИЦИОЗЕН. Завършва започнатото и издържа на риск. Има бизнес след емиграция в далечна държава. Астрални близнаци с Divna.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Април 15, 2013, 03:01:19 pm »
Аз съм с такъв АСЦ в Скорпион...в съвпад с звездата Толиман-1.
Мии..,по-различни сме.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Константин

« Отговор #3 -: Април 15, 2013, 03:04:09 pm »
Мии..,по-различни сме.

Идеята ми е дали ти взимаш и от характеристиките на Стрелец, след като си на някакви минути от него :) Конкретно ти ще вземеш, заради слънцето си, но ми е интересно, дали пак щеше, ако слънцето ти не беше в Стрелец :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4 -: Април 15, 2013, 03:09:36 pm »
Мии..,по-различни сме.

Идеята ми е дали ти взимаш и от характеристиките на Стрелец, след като си на някакви минути от него :) Конкретно ти ще вземеш, заради слънцето си, но ми е интересно, дали пак щеше, ако слънцето ти не беше в Стрелец :)

Слънцето винаги има специфика, която няма като как да остане незабелязана .
По принцип за мен видимото не е по АСЦ..,а поМЦ. При мен на МЦ има Плутон и Уран. Първия управител на анаретния АСЦ....
Силно се усещат планетите в кардиналните домове и по кардиналните оси....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците