Здравей Гост

Новогодишно руническо гадание

• 34 Отговора
  • 11824 Прегледи
*

АН

« -: Декември 21, 2003, 04:53:08 pm »
Руните са буквите на древната германска азбука. От древността се използват за предсказване на бъдещето. С тях можем да си говорим за всичко – за любов, за здраве, за пари....Те не дават готов отговор, а само набелязват насоки....
Изработват се от сухо брезово дърво или от обли камъчета.
Моите са от камъчета:)

И ето техните отговори като предсказание за всеки от вас:)
Предсказанията им за съжаление не са красиви пожелания, но са полезни като информация за нашите и чуждите енергии, с които ни предстои да живееме:)

/Първо дамите и после кавалерите по азбучен ред:)/

Amore – неизбежна криза, която ще ни освободи от ненужното и остарялото. Съветва да се подчиним на промяната.
Cold dawn – благоденствие и отплата, но понякога прекупвачество и лихварство.
Лин – развлечения, надпревара, приятелство, но и страст и загуба на власт.
Маргарита – благосъстояние, удовлетворени амбиции, но така също егоизъм и материализъм.
Плъх и кон – символизира чувство за отговорност. Съветва да забравим емоциите и удоволствията, препоръчва размисъл.
Фиона – руна на динамичното развитие, на растежа. Предсказва красота, любов, раждане, здраве.

Autsaider – разбирателство с околните, добри новини, вдъхновение, но така също фалш и манипулации.
DD – отдих, съзряване. Препоръчва вътрешен покой. Предупреждение за преждевременно прахосване на енергия.
Jinom – творчество, талант, изкуство, деца, но и родителски и творчески проблеми.
О. – символ на традицията, земята, семейните и обществените връзки. Възпира от пътуване. Може да предсказва социален хаос, тоталитаризъм, расизъм.
Ра Хари – пътуване, смяна на местоживеенето.

*

Guest_Елеида

« Отговор #1 -: Декември 21, 2003, 05:47:08 pm »

Здравей АН, би ли попитала твоите руни за мен?
 В момента  тр. Сатурн прави квинконс към Луната ми от 12дом и не искам тито Дядо Коледа, нито Снежанка, а за джуджета да не говорим. :lol:  

*

Guest_ЕЛЕИДА

« Отговор #2 -: Декември 21, 2003, 05:53:28 pm »

Това вероятно е "шега на джуджетата" сложиха ми ново име :rolleyes:  

« Отговор #3 -: Декември 21, 2003, 06:48:07 pm »
Моят асцедент казва "тенкю вери мач" на Ан в ролята на Дядо Коледа  :D Мнооого е доволен..  B) Просто още преди руните го е подкарал по предсказания начин  :ph34r:
Елейда,
Как си.. подтисната? Квинконса е приспособяване.. луната- как се чувстваме в кожата си, емоциите, майката.. сатурн стяга, кристализира.. не е много приятно, ама нищо страшно  :) Всичко е временно.. гледай така на живота.. на никой не му е писано само да страда или само да е щастлив..  :)  

*

Фиона

« Отговор #4 -: Декември 21, 2003, 06:55:33 pm »
Ан, всичко е супер, но това "раждане" :o  се надявам, че е в преносния смисъл! :(  На моята възраст, как да ти кажа... B) Или намекваш, че трябва да внивамав? :D  

*

АН

« Отговор #5 -: Декември 21, 2003, 07:31:09 pm »
Елеида,

изтеглих ти MANNAZ - знак на човешката кондиция.Препоръчва скромност, простота, семоувереност, ангажираност...

*

АН

« Отговор #6 -: Декември 21, 2003, 07:36:57 pm »
нали разбирате всички - това гадание е от рода на оракулите...

приема се, че висшите сили насочват ръката ни да избере някое от многото камъчета в торбичката...

има си ритуал преди избора...

тълкуването после на тия кратки послания е въпрос на нашето възприятие....- светът е такъв, какъвто ние го възприемаме....- четем, чуваме или виждаме точно това, което трябва да достигне до нас...

*

О.

« Отговор #7 -: Декември 21, 2003, 07:52:06 pm »
Thanks АН ! :)  

« Отговор #8 -: Декември 22, 2003, 08:23:11 am »

Благодаря АН,
 самоувереност винаги ми липсва, май ще трябва да започна да я "търся".  

*

lin

« Отговор #9 -: Декември 22, 2003, 08:36:28 am »
Благодаря ти АН!

Много си мила, да се погрижиш за всички ни! :rolleyes:  

*

РаХари

« Отговор #10 -: Декември 23, 2003, 11:40:00 am »
Спасибо, АН :))

имам чувството, че вече бил и работил :)))
ТАМ :))

*

лилид

« Отговор #11 -: Декември 23, 2003, 12:33:16 pm »
Много интересно Ан, потвърждения отвън за неща които предусещам отвътре :)

*

Фиона

« Отговор #12 -: Декември 23, 2003, 12:40:11 pm »
Виж кво! :huh:Като плъхче на плъхче: каквото и да ти казват руните УДОВОЛСТВИЕТО не е това, което ще трябва да забравиш особенно по праздниците!  ;)  

« Отговор #13 -: Декември 23, 2003, 03:34:54 pm »
:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Само усмивки за АН
Колко е хубаво да получаваш подаръци

*

Guest_lin

« Отговор #14 -: Декември 30, 2003, 02:17:00 pm »
Сега ми хрумна..

Всъщност руническите гадания на АН бяха нещо като да изтеглиш късмет от новогодишната баница! ;)

А какво изтегли всеки от вас?

*

Фиона

« Отговор #15 -: Декември 31, 2003, 11:39:37 pm »
Цитат
Сега ми хрумна..

Всъщност руническите гадания на АН бяха нещо като да изтеглиш късмет от новогодишната баница! ;)

А какво изтегли всеки от вас?
Лин! :)  Изтеглих най-невероятен късмет: на него се пишише... "тайна"! Представяш ли си? :huh:  :rolleyes:  

*

АН

« Отговор #16 -: Януари 01, 2004, 08:14:32 am »
Цитат
Изтеглих най-невероятен късмет: на него се пишише... "тайна"! Представяш ли си? :huh:  :rolleyes:
привличат ли те тайните :ph34r:  

*

Фиона

« Отговор #17 -: Януари 01, 2004, 03:09:26 pm »
Не бих казала, Ан, че точно това е моето отношение към тайните.  :huh: Зависи... Чуждите тайни ги УВАЖАВАМ: всеки, не зависимо колко ти е близък (дори и да ти дете) има право на тайна.  B) Ако не споделя тайните си с тебе никак не означава, че ти няма доверие: никой не е съвершен, не винаги сме готови за тайните на другите. :(  Доверените ми тайни ги ПАЗЯ. Сигурно го правя не лошо, че понякога предпочитам да не ми ги доверяват толкова често.  <_< Собственните си тайни... сигурно те са критерий за степента на възприятие от околните: колкото са повече, толкова по-малко си приет. Понякога те ме ОТЕГЧАВАТ. Бих предпочела да са по-малко. Самата дума “тайна” не я асоциирам с думата “привличане”, а по-скоро със “сигурност”. Що се касае професионалните тайни – просто ги СПАЗВАМ. Ами, нищо романтично до сега, но аз все пак се надявам, че тази ТАЙНА, която ще ми се открие тази година, ще бъде мнооого романтична.

*

Фиона

« Отговор #18 -: Януари 01, 2004, 03:13:51 pm »
Пропуснах исторически, научни , цивилизационни и други такива тайни :ph34r: , които наистина ме ПРИВЛИЧАТ :rolleyes: , но такова нещо едвам ли има връзка с моята твърде скромна персона и личния ми късмет. :)  

*

екатерина

« Отговор #19 -: Декември 13, 2006, 01:09:34 pm »
Цитат
нали разбирате всички - това гадание е от рода на оракулите...

приема се, че висшите сили насочват ръката ни да избере някое от многото камъчета в торбичката...

има си ритуал преди избора...

тълкуването после на тия кратки послания е въпрос на нашето възприятие....- светът е такъв, какъвто ние го възприемаме....- четем, чуваме или виждаме точно това, което трябва да достигне до нас...
 ;)