Здравей Гост

Синодичен цикъл Марс-Слънце

• 28 Отговора
  • 3612 Прегледи
*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Re: Синодичен цикъл Марс-Слънце
« Отговор #20 -: Април 16, 2013, 08:00:16 pm »
При мен този цикъл е в 8 дом и е в тригон с натален Юпитер -У4 дом
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #21 -: Април 17, 2013, 12:24:03 am »
Марс-Слънце кацат в точен съвпад върху МС.  Марсът е управител на 10-ти Слънцето на асцендента. В натала и двете планети се намират в третия ми дом. Какво ще ми се случи ?

Интересно ми е как също бихте изтълкували съвпада отнесен към събитие касаещо партньора ми( или врага) по 7-ми дом?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Април 17, 2013, 12:49:07 am »
Марс-Слънце кацат в точен съвпад върху МС.  Марсът е управител на 10-ти Слънцето на асцендента. В натала и двете планети се намират в третия ми дом. Какво ще ми се случи ?

Интересно ми е как също бихте изтълкували съвпада отнесен към събитие касаещо партньора ми( или врага) по 7-ми дом?

Засегната ос 4-10-ти...Движението в 10-ти ще се отрази на дома ти , на активността в него.Приятни емоции от социума пренесени у дома...

Зависи от много неща...В 7-ми както сама казваш са и партньора и врага..Декада, дуода, градус...Субдиспозитори и аспекти...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #23 -: Април 17, 2013, 10:22:59 am »
Марая,благодаря ти! Довечера ще отида до едно място да си тествам късмета. Все пак са намесени Юпитер и 8-ми дом. Ако спечеля нещо ще ви се похваля  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #24 -: Април 17, 2013, 11:05:03 am »

Засегната ос 4-10-ти...Движението в 10-ти ще се отрази на дома ти , на активността в него.Приятни емоции от социума пренесени у дома...

Зависи от много неща...В 7-ми както сама казваш са и партньора и врага..Декада, дуода, градус...Субдиспозитори и аспекти..

Благодаря Марая.  :blink:

« Отговор #25 -: Април 17, 2013, 09:40:51 pm »
Та така...На мен ми се отрази тази вечер и понеже беше засегнат 8-ми дом се случиха две неща свързани с него.1-во получих възможност за допълнителен доход и 2-ро с моя приятел отидохме на бинго и спечелихме прилична сума :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #26 -: Април 17, 2013, 11:23:51 pm »
Честито :)
Айде сега да почерпиш :)

« Отговор #27 -: Април 18, 2013, 03:10:26 am »
Just_a_Dream,  :clap: Доколкото си спомням имаш Слънце и Венера в 5 дом, не спирай да играеш! :wub:
Кога според вас имам най-голям късмет? Аз следя добрите аспекти към Юпитер. Какво друго трябва да гледам? Има и друг момент...Забелязала съм,че когато съм с моя приятел имам по-малко късмет. Моя Юпитер попада в неговия първи синастричен дом и обратното. Неговия Юпитер е в моя първи. За съжаление и Сатурна му ми каца там,което явно действа ограничаващо на късмета,който трябва да ми носи...

« Отговор #28 -: Април 18, 2013, 03:20:37 am »
Сега погледнах,че и Вертекса ми както и хубавичките ми планети от 5-ти активират неговия първи. Другия път на бинго-сама!