Здравей Гост

Анаретни и Критични градуси

• 122 Отговора
  • 27615 Прегледи
Re: Анаретни и Критични градуси
« Отговор #60 -: Април 21, 2013, 11:05:34 pm »
Заболяването е множествена склероза , но то не й попречи преди 5 г да завърши поредната си магистратура

« Отговор #61 -: Април 21, 2013, 11:18:39 pm »
познавам и друга жена с тази диагноза , но нямам час на раждане

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Април 22, 2013, 08:07:27 am »
Заболяването е множествена склероза , но то не й попречи преди 5 г да завърши поредната си магистратура

Много жалко  :(, значи е автоимунно все пак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Април 22, 2013, 09:24:28 am »
познавам и друга жена с тази диагноза , но нямам час на раждане

Ада, удобно ли ще е да видя и тази карта? Нищо че е без час, интересни са ми аспектите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #64 -: Април 22, 2013, 09:30:15 am »
По всякаква логика трябва да има събития, но до момента няма
Пр луна на 29* в съвп с пр десц, пр асц на 29*, нат сатурн на 29*, луната е диспозитор на сатурн в натала

*

Asol

• 4140
« Отговор #65 -: Април 22, 2013, 09:48:35 am »
Има логика, ако го разглеждаш като правило и единичен фактор. Няма готов шаблон.

*

Papy

• 4343
« Отговор #66 -: Април 22, 2013, 10:18:06 am »
Има логика, ако го разглеждаш като правило и единичен фактор. Няма готов шаблон.

Колко да е единичен един квадрат, ако включим и осите-тау, ако сложим и пр сатурн точна опозиция нат меркурий, плюс самия пр сатурн в крит градус, всичко в ъглови домове

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #67 -: Април 22, 2013, 02:08:32 pm »
По всякаква логика трябва да има събития, но до момента няма
Пр луна на 29* в съвп с пр десц, пр асц на 29*, нат сатурн на 29*, луната е диспозитор на сатурн в натала

това няма начин да не даде събитие, но ще трябва с други техники да предвидиш точно кога. Може би когато всичко мине на 0 градуса в следващия знак.
Какво е станало при съвпада на пр. луна с натален десцедент?

*

Papy

• 4343
« Отговор #68 -: Април 22, 2013, 02:15:18 pm »

това няма начин да не даде събитие, но ще трябва с други техники да предвидиш точно кога. Може би когато всичко мине на 0 градуса в следващия знак.
Какво е станало при съвпада на пр. луна с натален десцедент?

Нищо съществено по партньорствата

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #69 -: Април 22, 2013, 02:28:22 pm »
абсурдно е (от астрологична гледна точка де) съвпад на пр. луна с ос на хороскопа да не даде събитие. Ректифицирай си картата ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #70 -: Април 22, 2013, 02:34:31 pm »
абсурдно е (от астрологична гледна точка де) съвпад на пр. луна с ос на хороскопа да не даде събитие. Ректифицирай си картата ;D

Като се има предвид, че при моя час на раждане е възможна грешка до няколко мин (5-6 макс), и колко бързо се движи прогресивната луна, дори при грешка, щеше да е въпрос на месец/два
Няма промени по партньорства (такива с договор и документи) от януари преди няколко години
Сори :)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #71 -: Април 22, 2013, 02:37:14 pm »
Аз родих при точния съвпад на пр. луна с наталния десцедент, не е типично проявление, нали  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #72 -: Април 22, 2013, 02:52:40 pm »
Аз родих при точния съвпад на пр. луна с наталния десцедент, не е типично проявление, нали  :blink:

Не мога да кажа дали е типично, зависи от картата кое какво у-ва, но наистина е малко необичайно
Важното е, че има събитие
Точно пр луна се счита за една от основните предсказателни техники, пък при мен не дава събития-ей това е нетипично :)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #73 -: Април 22, 2013, 02:55:48 pm »
Според мен дава ясни събития при съвпад с осите, иначе не винаги, просто насочва вниманието и емоциите. Нали знаеш и правилото за планетата, управител на знака на пр. луна?

Ама че оспамихме темата :-[

*

Papy

• 4343
« Отговор #74 -: Април 22, 2013, 02:58:41 pm »
Какво е правилото?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Април 22, 2013, 03:04:03 pm »
Бившия май е проспал престоя на прогр. Луна в 7 дом, а все се надявах тогава да си намери половинка. Сега му е в 8ми вече.
Може и той на нещо да се е надявал през това време, ама моите очи другаде гледаха, в посока към пустинен мираж.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #76 -: Април 22, 2013, 03:08:35 pm »
Какво е правилото?

Гледаш управителя на знака, в който е пр. луна - натални аспекти и прогресивни към момента.

*

Grace

• 2257
« Отговор #77 -: Април 22, 2013, 04:24:34 pm »
Според мен дава ясни събития при съвпад с осите, иначе не винаги, просто насочва вниманието и емоциите. Нали знаеш и правилото за планетата, управител на знака на пр. луна?

Ама че оспамихме темата :-[

в моя случай, преминаването на пр Луна през Асц-та не мога да свържа с кой знае какво събитие. Имах големи очаквания, особено с оглед на това, че дир Юпитер ми е съвпад с Асц-та. Това, което се случи - малко по-дългичък престой в чужбина / 20-ина дни /  :blink:
Иначе, пр Луна е като прожектор, който осветява определена област / тема от живота. Сама по себе си, тя няма ролята, която има в наталната карта. Повечето от вас го знаят, казвам го за тези, които не знаят. Събития гарантирано има, когато задейства натален аспект, прогресия или дирекция. т.е. тя често играе ролята на тригер. Но за да задейства нещо, то трябва да е латентно в картата и да чака момента.   

И понеже сега видях, че пиша в темата за анаретни и критични градуси, а не в темата за прогр Луна ..  :blink: , да ви питам, свързвате ли значими събития или период на стрес/криза, с прехода на прогр Луна през 29-я градус?

*

Papy

• 4343
« Отговор #78 -: Април 22, 2013, 07:46:38 pm »
И понеже сега видях, че пиша в темата за анаретни и критични градуси, а не в темата за прогр Луна ..  :blink: , да ви питам, свързвате ли значими събития или период на стрес/криза, с прехода на прогр Луна през 29-я градус?
Прогресивната ми луна е в овен в 29* от 10 дена, няма някакви събития, защото не прави никакви аспекти, но вътрешно се чувствам ужасно.

що
такава жизнена луна

*

Papy

• 4343
« Отговор #79 -: Април 22, 2013, 07:54:47 pm »
По рождение съм си с луна в овен и съм си свикнала, т.е. каквито и проблеми да имам, винаги намирам сили да се усмихвам, да се радвам на малките неща като дете, но този път нещо става и вече искам да влезе в телец и да се успокоя малко. Не, че като влезе на 0* в телец, няма да ми направи опозиция с Плутон, но не издържам просто.

ми - тва не е от пр луна
прилича на някой транзит, аз пр луна ако не я гледам къде е, хич няма да разбера по настроението :)
пък и какво ще да е това настроение -2 години