Здравей Гост

Соларен вертекс

• 104 Отговора
  • 14272 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: Соларен вертекс
« Отговор #40 -: Април 18, 2013, 07:25:39 am »
:rolleyes:

Тук става дума за важна и съдбовна среща.... :rolleyes: :-\
а това че са в 12ти соларен, не значи ли по-скоро прекъсване на някакви съдбовни отношения?

« Отговор #41 -: Април 18, 2013, 07:40:47 am »
Това за което говори Марая се разиграва в 7-ми соларен дом. И не,не е задължително да се развият всички теми,които са засегнати в солара! Ако беше така нямаше да има продължителни връзки. Първо гледаш дали ти е заложено в радикса,после гледаш дали ви е заложено в синастрията и пр. Каквото и да показва солара ако на теб ти е писано да бъдеш с някой-така ще бъде! И никакъв солар или транзит няма да промени това!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #42 -: Април 18, 2013, 08:11:41 am »
От вчера я мисля тази бременност..и колкото засичам,все към това води..в края на годината пр.ми Луна влиза в Д5,но и тр.Уран е там,отделно в солара имам съвпад на СЛВ с АСц,чак и индикации за аборт открих...психясах...не може да е това, на този етап дори мисли за развод имам...нещо друго трябва да е...качвам си картата,много моля за предположения...

*

Papy

• 4343
« Отговор #43 -: Април 18, 2013, 08:34:02 am »
Задръж малко-откъде тръгна това с бременността-един юпитер в 8-ми?

« Отговор #44 -: Април 18, 2013, 08:46:39 am »
От вчера я мисля тази бременност..и колкото засичам,все към това води..в края на годината пр.ми Луна влиза в Д5,но и тр.Уран е там,отделно в солара имам съвпад на СЛВ с АСц,чак и индикации за аборт открих...психясах...не може да е това, на този етап дори мисли за развод имам...нещо друго трябва да е...качвам си картата,много моля за предположения...
Кое те притеснява? Като не искаш дете-няма да раждаш! А това,че има такава тенденция,не значи,че непременно ще се случи. Купуваш си противозачатъчни,пазиш се повече и си решаваш проблема! Аз пия едни вече от 9 години и съм много доволна. Нито съм напълняла,нито нищо,даже се разхубавих  :blink:

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #45 -: Април 18, 2013, 09:07:50 am »
и аз имам много показатели за бременност през този солар, че и през някои лунари, бившият партньор също. даже се бях ошашкала по едно време. обаче в крайна сметка от нас зависи ще вземем ли мерки или не. може да е бил благоприятен моментът, но не сме се възполвали и  толкова.

« Отговор #46 -: Април 18, 2013, 09:20:06 am »
Точно така!

*

Papy

• 4343
« Отговор #47 -: Април 18, 2013, 09:20:56 am »
По картата на кармен-не виждам сериозни иникации за спонтанен аборт, друг е въпросът ако на някакъв етап ти вземеш подобно решение. Бременност наистина ми се струва възможна

А за развод-възможно е, но наистина не забравяй, че в голяма степен от нас зависи
Струва ми се труден период-емоционално, а за партньорствата - когато тр марс ти квадратира наталния-бързо ще отмине, но да не стане повод

ако искаш- сложи си и прогресивната карта

когато аз съм забременяла- соларния вертекс е бил в 1-ви натален и 6-ти соларен, на 2 * от точната опозиция с наталния,не ми изглежда много показателно за бременност
ако много искаме да намерим връзка- тригон слънце в 5-ти
« Последна редакция: Април 18, 2013, 09:40:46 am от Papy »

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #48 -: Април 18, 2013, 09:57:36 am »
Момичета,благодаря ви за отговорите! Това с бременността дойде от вчерашно предположение на Марая за соларен вертекс в Д8...проверих,че по време на моята бременност съм имала същото положение на вертекс, после като добавих и пр.Луна в Д5...явно периода е подходящ, съгласна съм за вземането за решения, но този Уран в Д5 и СЛВ съвпад с Асц ме притесни,защото мисля са индикация за аборт, та затова се отплеснах да не вземе все пак да се случи...И понеже искам да разбера по какъв друг начин освен бременност може да се интерпретира положението на соларния вертекс качих картата..

*

Papy

• 4343
« Отговор #49 -: Април 18, 2013, 10:12:46 am »
ами 1-ви, 5-ти, 8-ми: себеутвърждаване, бизнес, чужди ресурси, креативност, партньорство..
не е невъзможно да се тръгне в друга посока

трябва да се обърне внимание на плутон съвп натална луна- емоциите ще са силни и категоричн, може и крайни, но като си го знаеш, ще се справиш

« Отговор #50 -: Май 18, 2013, 04:39:03 pm »
Соларния ми Вертекс е в съвпад със Соларния ДСЦ,активира първи радикален дом. Управителя му-Венера попада в 10-ти соларен дом и активира 5-ти радикален. Мнение?

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #51 -: Май 18, 2013, 06:10:15 pm »
Тук в съвпад с ДЕСЦ мисля, че става въпрос за кармична среща с бъдещия партньор!!!
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #52 -: Май 18, 2013, 06:12:47 pm »
Соларния ми Вертекс е в съвпад със Соларния ДСЦ,активира първи радикален дом. Управителя му-Венера попада в 10-ти соларен дом и активира 5-ти радикален. Мнение?
Предстои съдбовна среща с партньори в това число и работни и други/всякакви партньорства/...,която ще промени и освободи задръжките , през годината,които касаят лично теб.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #53 -: Май 18, 2013, 06:16:44 pm »
При край на връзка Соларен Вертекс в 7 Соларен дом в 12 натален
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Май 18, 2013, 06:30:38 pm »
При край на връзка Соларен Вертекс в 7 Соларен дом в 12 натален

Не е от вертекс , а от анти-вертек. Едната точка не се гледа само..,а и антивертекса.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #55 -: Май 18, 2013, 06:33:25 pm »
Всъщност сега забелязах, че става въпрос за  Соларен Вертекс в 7 Соларен дом в съвпад с натален Антивертекс -и съвпада е точен-29 в Лъв
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Май 18, 2013, 06:42:07 pm »
Всъщност сега забелязах, че става въпрос за  Соларен Вертекс в 7 Соларен дом в съвпад с натален Антивертекс -и съвпада е точен-29 в Лъв

Тва вече е друго.Аз работя с Вертекс и Антивертекс...и имам доста наблюбдения.

« Отговор #57 -: Май 18, 2013, 09:42:58 pm »
Вертекса и Антивертекса в опозиция ли са?

« Отговор #58 -: Май 18, 2013, 09:44:39 pm »
Тук в съвпад с ДЕСЦ мисля, че става въпрос за кармична среща с бъдещия партньор!!!
Пак ли нов партнъор?  :( Не може ли просто да се отрази добре на връзката ми със сегашния?

« Отговор #59 -: Май 18, 2013, 09:49:34 pm »
Ако са в опозиция,то значи Соларния Антивертекс ми е в съвпад със Соларен Уран,орбисата е 4 градуса и активира 7-ми радикален дом   :-\