Здравей Гост

Опозиционен солар

• 37 Отговора
  • 5168 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Опозиционен солар
« Отговор #20 -: Април 18, 2013, 02:54:24 pm »
Еми, нямам си късмет и това е то.  :( Все се надявам на нещо по-добро, но все удрям на камък в каквото и да е. Явно съм си избрал по-труден път.
А така се зарадвах на тригона на сол. Венера на наталната. Викам си, поне веднъж някои неща да станат по-лесни.

Нова, а при теб наистина ли има финансови затруднения и ако да, нали не ти се е налагало да теглиш кредити?

По въпроса за финансите, Веско, няма кой знае каква промяна във връзка със солара. Но аз нямам земя в натала и...
Сега да не ти прозвучи като оплакване, само ще споделя да ти светне, но родителите ни никога не са могли да ни осигурят каквото и да е било мат. благополучие или стабилност. Не съм свикнала на пари, не съм свикнала да имам. За мен месецът е добър, ако вържа заплатата до следващата, не пестя. Имах обаче късмет в някакъв смисъл и винаги съм имала работа, винаги съм получавала прилични пари и винаги съм имала какво да ям. Като имам повече, харча и купувам хубави и скъпи неща. Ми един живот живея, я. Всъщност винаги съм получавала в пъти повече пари от останалите в сем ми взети заедно.

Кредити нямам и предпочитам да не разполагам с мат. неща, но да не се заробвам. Затова търпя в лоши квартири и пр. Пък и моята е лесна, аз на този етап само за гъза си мисля, извинявай за грубия език, ма е така. Няма да са прецаквам длъжница за нови модерен, телефон, ипотекиран имот и такива. Предпочитам лишения, но свобода.

Не се знае какво ще ми донесе живота утре, а аз съм голяма оптимистка, щото се чувствам доказана късметлийка. Съдбата е много благосклонна към мен.

И за да добиеш представа, в момента разполагам с пари, колкото до заплата, да се надяваме, щото има време дотогава. ))) Днес съм облечена с марково сако, красиви и ефектни, но евтини обувки. Живея в много базови условия, но бих могла да вечерям с деликатеси.
Нямам топла вода в банята, по технически причини ))), но имам скъпа козметика за баня. Моб. ми тел е обикновен и стар, но за 1000 лв бих си купила злато, а не смартфон.

Има някакъв парадокс в мен, но давам приоритети и определено аз съм важната...

Но е срамота да се оплаквам! Хората са къде-къде по-зле от мен, например в родния дом. Но не разполагам с пари да ги рина.
А и съм забелязала, че хората около мен с пари водят много по-скотски живот от мен, ограничения, лишения.. Къде ще ги носят тези пари, като остареят ли ще ги харчат?

От нашата фирма съм "най-бедна", жените около мен имат добре подплатени съпрузи, но визуално не се различаваме. Дори никоя няма като моето сако и те носят пластмасови обеци, а аз златни )))))

*

Veselin

• 2737
« Отговор #21 -: Април 18, 2013, 03:02:40 pm »
То и аз съм свикнал на много малко, че направо повечето хора не ми вярват...  ;D Но ми се искаше все пак да замина за известно време през лятото някъде.
Нищо де, може пък все нещо хубаво да се случи. Дано тригонът на Венерата да помогне с нещо все пак.

*

Нова

• 3491
« Отговор #22 -: Април 18, 2013, 03:06:43 pm »
То и аз съм свикнал на много малко, че направо повечето хора не ми вярват...  ;D Но ми се искаше все пак да замина за известно време през лятото някъде.
Нищо де, може пък все нещо хубаво да се случи. Дано тригонът на Венерата да помогне с нещо все пак.

Ся и теб като Лилиту бих те поканила да делим разтегателния ми диван, ма.... хм, ще ни излезе име накрая във форума ))))) Обаче виж, ако юпито през четвърти и прогрес луна там дадат разширение по дома, натоварваш се на бързия влак и идваш на плаж. В краен случай може и на автостоп ))))

*

Veselin

• 2737
« Отговор #23 -: Април 18, 2013, 04:17:18 pm »
 :blink:

Защо не качите и ваши карти на опозоционен солар (бъдещи, настоящи или минали) и да видим какво показват? И дали показаното в тях ще се сбъдне/се е сбъднало?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Април 18, 2013, 04:23:03 pm »
:blink:

Защо не качите и ваши карти на опозоционен солар (бъдещи, настоящи или минали) и да видим какво показват? И дали показаното в тях ще се сбъдне/се е сбъднало?

Искаш ли да качиш моя?

Слаб ми е нета... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #25 -: Април 18, 2013, 04:23:34 pm »
Добре. Изпрати ми го и ще го кача.

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Април 18, 2013, 04:30:05 pm »
Добре. Изпрати ми го и ще го кача.

;D ;)
Разбрахме се...Та ,аз да не съм на 100г... ;D
Виж колко е хубаво да контактуваш дигитално.. :P

Мерси Веско...

http://www.youtube.com/watch?v=3f3KhR5oDC4

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #27 -: Април 18, 2013, 04:39:02 pm »
 ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Април 18, 2013, 04:52:27 pm »
И ко праЙм Веско... :rolleyes: ;D

Пак тези оси...Аман... :blink:

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #29 -: Април 18, 2013, 05:34:34 pm »
ето го моят. има още няколко месеца от настоящия солар. май нищо интересно не се очертава според опозиционния

*

Veselin

• 2737
« Отговор #30 -: Април 18, 2013, 06:49:32 pm »

Марая, по твоя солар мисля, че следващото полугодие ще бъде свързано с много активна творческа работа, разрастване на хоризонтите. Ще си отдадена на самонаблюдение и анализ. Слънце, Юпитер, Венера и Меркурий според мен говорят за увеличаване на популярността ти сред големи групи от хора, било то чрез творчески и интелектуален труд. Освен това имаш и съвпад на сол Юпитер с натален в секстил с Луната - още едно нещо, което говори за разширение на популярността. Възможност да спечелиш пари от това. Голяма амбициозност и упоритост в работата, която ще бъде възнаградена.
Този Сатурн на IC не знам как да го тълкувам, но са възможни някакви проблеми в дома или с близки приятели.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Април 18, 2013, 07:05:07 pm »

Марая, по твоя солар мисля, че следващото полугодие ще бъде свързано с много активна творческа работа, разрастване на хоризонтите. Ще си отдадена на самонаблюдение и анализ. Слънце, Юпитер, Венера и Меркурий според мен говорят за увеличаване на популярността ти сред големи групи от хора, било то чрез творчески и интелектуален труд. Освен това имаш и съвпад на сол Юпитер с натален в секстил с Луната - още едно нещо, което говори за разширение на популярността. Възможност да спечелиш пари от това. Голяма амбициозност и упоритост в работата, която ще бъде възнаградена.
Този Сатурн на IC не знам как да го тълкувам, но са възможни някакви проблеми в дома или с близки приятели.

Веско,
Трогната съм...и много БАЛАГО-ДАРЯ и за вниманието и за времето посветено на мен.
Харесва ми интерпретацията...и искам да ти кажа...,че начина по който подхождаш към нея е правилен.
По отношение на ИЦ и Сатурн...знаеш ли кое е интересно?

Урановия астролог ще каже: - САТУРН НА ИЦ...ОГРАНИЧЕНИЯ.
Сатурновия астролог ще каже:- Време да поемеш отговорности...
а Хироновия ...такъв като мен ще каже: СТАБИЛНОСТ, КРИСТАЛИЗАЦИЯ...ЗАСЛУЖЕНА СИГУРНОСТ...

БЛАГО-ДАРЯ ти Веско... :wub:

http://www.youtube.com/watch?v=3YrKkuDr1Rw

*

Veselin

• 2737
« Отговор #32 -: Април 18, 2013, 07:06:32 pm »
И аз ти благодаря много за хубавата песен!  :58:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #33 -: Септември 18, 2013, 02:13:41 pm »
Повдигам отново тази тема, за да помоля хората, които си бяха направили опозиционните солари (включително и Марая), да споделят дали нещо се е сбъднало (ако вече са минали няколко месеца от него). При мен да ви кажа, нищо от моя опозиционен солар не се сбъдна, а само нещата в обикновения солар.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Септември 18, 2013, 03:05:03 pm »
Повдигам отново тази тема, за да помоля хората, които си бяха направили опозиционните солари (включително и Марая), да споделят дали нещо се е сбъднало (ако вече са минали няколко месеца от него). При мен да ви кажа, нищо от моя опозиционен солар не се сбъдна, а само нещата в обикновения солар.

Раничко е..,защото има още време до изтичане на опозиционния солар. Но ето ти отчета до тук. ;D ;)
Много пътувания..,много срещи,много хора.Малко време за почивка..,малко време и за форума...и за астрологията. :-[ :P
Много контакти с министри..,депутати,общественици...
Добри отношения с домашните..,стабилно е у дома.
Имам подкрепата и на децата и на интимния партньор /който ти всъщност познаваш/....Той е плътно до мен навсякъде.
Много съм харесвана и желана :-[ :P ;D и от чуждите мъже...не ми липсва внимание.Добрата новина е , че са ерудирани,възпитани и с високо обществено положение...
Вътрешната хармония привлича хармонични отношения....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #35 -: Септември 18, 2013, 03:08:22 pm »
Благодаря много, Марая!!! Радвам се, че нещата при теб са се развили чудесно.  :blink:
В тази връзка, има някои неща от твоя опозиционен солар, които си пасват.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Септември 18, 2013, 03:10:18 pm »
Благодаря много, Марая!!! Радвам се, че нещата при теб са се развили чудесно.  :blink:
В тази връзка, има някои неща от твоя опозиционен солар, които си пасват.

Кои? :blink:
Аз не случайно ти ги казвам така....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #37 -: Септември 18, 2013, 03:13:07 pm »
Ами нарастване на популярността, новите срещи и контакти, пътуванията.
Дали пък Плутон в 5 соларен дом не показва подкрепата, която имаш от партньора и децата?