Здравей Гост

Любовна синастрия и Хирако

• 12 Отговора
  • 1877 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Любовна синастрия и Хирако
« -: Април 17, 2013, 10:15:22 pm »
Съпругата на Хирон - Хирако има изключително място в синастрията...

Ключови думи на Хирако са  интимност и лично пространство, състрадание и емоционална връзка..
Има ли аспект в картите ВИ и в синастрията астероида.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: Любовна синастрия и Хирако
« Отговор #1 -: Април 17, 2013, 10:19:19 pm »
10199 Chariklo - това е номера в астрокома.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Април 17, 2013, 10:22:50 pm »
В моята карта астероида е точно...в/у мидпойнта Слънце/Луна...и в тригон с Юпитер натален... :-\

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3 -: Април 17, 2013, 10:53:34 pm »
В моя синастрия с един господин

Моята Хирако е : опозиция Луна му на 3гр. (той има и натална опозиция хирако луна), Съвпад Венерата му (негов у 7) на 4гр., съвпад с Хирона му на 4 гр. ( :lol:), има и полуквадрат с АСЦ ми

Негова Хирако е: тригон с Мерка ми на 0гр, (мой у4,7), опозиция Сатурна ми на 1гр., има и два квадрата и половина с Юпитер и Нептун

Благодаря Марая за тази интересна информация :wub:
« Последна редакция: Април 18, 2013, 11:10:42 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #4 -: Април 18, 2013, 03:23:29 am »
Неговата Хирако е в точен съвпад с неговия Марс,а те пък от своя страна са в точен съвпад с моя СЛВ. Моята Хирако попада в негов 4-ти синастричен дом,но не аспектира нищо.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

vvvpav

• 3
  • Слънце в Рак
« Отговор #5 -: Април 18, 2013, 06:14:26 am »
Здравейте  много интересно е представен  Хирако в моя натал е в 6 дом , а на моя съпруг в 4 дом . В синастрията ни е в съвпад ....странното е че и Хирон ни е в съвпад ...........моя е точно на ДЦ , а неговият в 5 дом. 
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #6 -: Април 18, 2013, 06:43:44 am »
Пак страхотна темичка! Дори не подозирах за съществуването на тази...астероидка  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7 -: Април 18, 2013, 08:21:49 am »
Здравейте  много интересно е представен  Хирако в моя натал е в 6 дом , а на моя съпруг в 4 дом . В синастрията ни е в съвпад ....странното е че и Хирон ни е в съвпад ...........моя е точно на ДЦ , а неговият в 5 дом.

да и при нас е така- Хирако-ни и Хирони в съвпад, макар, че съвпадите са широки.
Също за мен е много интересно, че моя Хирако и негов Хирон са в съвпад (събрали сме съпрузите ;D)

А, не са широки съвпадите- Хироните са на 3 гр., Хирако-тата на 2гр.; Негов Хирон с моя Хирако е вече на 4 гр.- пак ще действа...
« Последна редакция: Април 18, 2013, 11:08:11 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Papy

• 4343
« Отговор #8 -: Април 18, 2013, 08:59:24 am »
Леко извън синастричната тема:
http://www.zanestein.com/chariklo.htm

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #9 -: Април 18, 2013, 10:29:29 am »
Точните съвпади за мен винаги са най- показателни...и в тази връзка хирон на мъжа съвпад МС жена...като в същото време астероида на жената съвпада ДСЦ на мъжа...а МС и ДСЦ са близо...могат да се броят за съвпад....Тук ме заинтригува връзката хирон-хирако....особено с абсолютно точните съвпади с осите.Със сигулност не е случайна!

« Отговор #10 -: Април 18, 2013, 04:29:23 pm »

Ахахах, е не, много се изненадах като видях по-надолу писанията за Доктор Кой ;D ! Това ми е любимият сериал. Значи да разбирам, че Хирако има общо с научната фантастика ?

Иначе Хирако е в моя 11 дом в Рак, ясно защо толкова обичам толкова такива филми/книги. Прави секстил с Луната и тригон с Плутон. Опозиция с Уран и Нептун. Квадрат Венера, квадрат и половина Сатурн. Не знам как да ги тълкувам, но ако някой има инфо моля да постне по темата :blink: .

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Април 18, 2013, 04:32:13 pm »

Ахахах, е не, много се изненадах като видях по-надолу писанията за Доктор Кой ;D ! Това ми е любимият сериал. Значи да разбирам, че Хирако има общо с научната фантастика ?

Иначе Хирако е в моя 11 дом в Рак, ясно защо толкова обичам толкова такива филми/книги. Прави секстил с Луната и тригон с Плутон. Опозиция с Уран и Нептун. Квадрат Венера, квадрат и половина Сатурн. Не знам как да ги тълкувам, но ако някой има инфо моля да постне по темата :blink: .

Изследвам го..,когато имам готовност..и аз ще пусна нещо по темата..
Има малко инфо...а и самия астероид е открит преди по-малко от 10г.
Въпрос на митология до тук... :blink:

« Отговор #12 -: Април 18, 2013, 04:42:35 pm »
Ще чакаме инфо тогава :blink: .

Орбитата му е между Сатурн и Уран та може и да има нещо общо с фантастичното...