Здравей Гост

До всички , които ще кажат - това не се отнася за мен!

• 41 Отговора
  • 5838 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Не ме интересува какво правят другите! Времето не стига за мен самата да се изследвам...,наблюдавам...опознавам...откъде да намеря време за другите?
Не ме вълнуват халюцинациите на никой..,както и илюзиите на който и да било!
Не съдя никого за нищо! Защо да се цапам...?! Има кой да съди!
Душевните болести са епидемия в интернет...и имат почва за развитие.
Не съм душевен доктор..,нито кошче за душевни отпадъци!
С добра воля съм помагала и ще продължа да помагам..но само тогава когато моята система ми позволи!
Умея да разпознавам хейтери, фалш и лицемерие...
Мога, знам...и имам волята да променям себе си! С две думи притежавам онова оръжие...,което се свързва с чудесата!

От астрологична гледна точка..,всеки астролог в този форум може да ме опровергае ..,ако намери и йота лъжа в думите ми...

Като Марая имам безценни качества! Разпознати и предизвикващи различни психични състояния....
« Последна редакция: Април 18, 2013, 03:31:41 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
Re: До всички!
« Отговор #1 -: Април 18, 2013, 02:02:26 pm »
Това в каква връзка, Марая? Щото е "до всички"?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Април 18, 2013, 02:08:59 pm »
Това в каква връзка, Марая? Щото е "до всички"?

:blink:...
Щом е във този формат..,значи така съм преценила.
Връзки много и различни....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #3 -: Април 18, 2013, 02:11:26 pm »
Еми да, ама като пишеш до всички, значи и до мен. Пък аз нещо хич не разбрах контекста.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4 -: Април 18, 2013, 02:11:53 pm »
Някой да те кара да го правиш ?  :-\ А как може да се нарече интереса към действията на някой от съседния форум и изтипосването на някакви цитати  и занимаването на форума с това тук, ако не интерес ? Няма ли някакво противоречие ?!
А иначе човек пишейки пред екрана изгражда субективна преценка за тези отсреща. 
Не можеш на всички да се харесаш. Би трябвало да го знаеш.
Всеки сам за себе си е най-добрата си визитка.

*

Нова

• 3491
« Отговор #5 -: Април 18, 2013, 02:13:16 pm »
Това, Асол, до мен ли се отнасяше?

*

Asol

• 4140
« Отговор #6 -: Април 18, 2013, 02:14:03 pm »
Не, за Марая.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Април 18, 2013, 02:14:46 pm »
Еми да, ама като пишеш до всички, значи и до мен. Пък аз нещо хич не разбрах контекста.

Важното е да "чуеш" думите ми...,ако имаш желание... :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #8 -: Април 18, 2013, 02:15:23 pm »
Хубуу, аз излизам от темата, щото явно все пак не е до всички.

Айде, хубав следобед.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Април 18, 2013, 02:18:15 pm »
Някой да те кара да го правиш ?  :-\ А как може да се нарече интереса към действията на някой от съседния форум и изтипосването на някакви цитати  и занимаването на форума с това тук, ако не интерес ? Няма ли някакво противоречие ?!
А иначе човек пишейки пред екрана изгражда субективна преценка за тези отсреща. 
Не можеш на всички да се харесаш. Би трябвало да го знаеш.
Всеки сам за себе си е най-добрата си визитка.

Няма друг интерес освен интереса за благото на форума и сайта!
Любов не ми е нужна..и харесване.Пази боже да ме обичат и харесват всички.... :blink:
Противоречие няма...
Субективните преценки влияят на човечеството само и единствено в негативен аспект.
Присъщи са на матрицата!
Другия форум е кражба на юзери...А юзери се задържат със знания, желания и едни други качества..,които липсват....

« Отговор #10 -: Април 18, 2013, 02:20:44 pm »

С добра воля съм помагала и ще продължа да помагам..но само тогава когато моята система ми позволи!
Мога, знам...и имам волята да променям себе си! С две думи притежавам онова оръжие...,което се свързва с чудесата!
Като Марая имам безценни качества! Разпознати и предизвикващи различни психични състояния....

Знам, че написаното уж е до всички, но не е и до мен,.. обаче ще отговоря на Нова.

Цитат на: Нова
Това в каква връзка, Марая?

Без връзка. Просто сигурно е починала циганката, дето я хвалеше досега ...  ;D
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Papy

• 4343
« Отговор #11 -: Април 18, 2013, 02:24:52 pm »
Поредната дълбоко астрологична тема
Точно такива теми задържат юзърите тук, няма съмнение

*

Нова

• 3491
« Отговор #12 -: Април 18, 2013, 02:25:02 pm »
Хапеш! ))) Ще ти се върне ))))

Настъпал си котето по опашката.

Дори си мислих, че темата трябва да е: "До Иван, Драган, Петкан и... Калоян", ма реших да се правя на луда.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Април 18, 2013, 02:26:32 pm »

Знам, че написаното уж е до всички, но не е и до мен,.. обаче ще отговоря на Нова.

Цитат на: Нова
Това в каква връзка, Марая?

Без връзка. Просто сигурно е починала циганката, дето я хвалеше досега ...  ;D

Това беше точно в тази връзка...Аспекта се нарича куинконс....Много пъти във форума съм казвала, че това е бонбонче с кукичка.
Ето, че рибката се хвана! Почти на гола кука. ;D
И така..кой Плутон е по-силен...Този на мц..или просто така кацнал някъде...другаде...,та дори и в трин със слънцето?

*

Нова

• 3491
« Отговор #14 -: Април 18, 2013, 02:26:53 pm »
Папииииии ))))))

Сънили, трябва да направиш лична психологическа тема. Нещо средно между психология и астропсихология. Белким те разбера )))))

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Април 18, 2013, 02:28:54 pm »
Силният Нептун, ако се развие на по-високо ниво, може да чете между редовете, може да слуша, без да говори, да усеща и вижда неща, които другите не могат...
Тези, които трябва, ще ме разберат :wub:

Мии..точно така! ;D

Някой искаше да се нахрани енергийно..Умирам от кеф..,като виждам Калоян-ка...тук!
Ей...силен Плутон и Уран на МЦ...Що ли съм ги подценявала? :rolleyes:

*

Нова

• 3491
« Отговор #16 -: Април 18, 2013, 02:31:53 pm »
Аааа, Марайче, сори, ма тва болднатото е до мен. И си държа на него!

Инак си права, точно от енергийна храна имах нужда, откога чакам да се развихри темичка за приятен следобед на работа. ДНес поработих доста и сега имам нужда от релакс преди културното си театрално мероприятие довечера за един пълноценен ден.

Обаче лафът за бонбончето с кукичка ми легна на сърцето и смятам да ми влезе в пасивния речник, шъ мъ извиняваш, ма ще го взаимствам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Април 18, 2013, 02:34:16 pm »
Аааа, Марайче, сори, ма тва болднатото е до мен. И си държа на него!

Инак си права, точно от енергийна храна имах нужда, откога чакам да се развихри темичка за приятен следобед на работа. ДНес поработих доста и сега имам нужда от релакс преди културното си театрално мероприятие довечера за един пълноценен ден.

И..какво ще да е това мероприятие... :rolleyes:
Толкова културно.... ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #18 -: Април 18, 2013, 02:34:50 pm »
Театрално, нали писах.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Април 18, 2013, 02:35:12 pm »
Марая, хубу, но така само подхранваш егрегора. :)

Покрай тия виртуални коалиции и моето име разнасят, луд умора няма. :)
Колко трябва да ти е жалък и лишен от фокус и съдържание животът, за да се вгнезди в съзнанието ти толкова трайно човек, когото дори не познаваш, и дори самото му присъствие и фактът, че просто съществува, да пораждат реакции като при кучето на Павлов?

Чудя се, в толкова жлъч как се живее и колко може да издържи човек, непрекъснато бълвайки я и поглъщайки повърнатото.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.