Здравей Гост

До всички , които ще кажат - това не се отнася за мен!

• 41 Отговора
  • 5853 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: До всички!
« Отговор #20 -: Април 18, 2013, 02:37:20 pm »
Марая, хубу, но така само подхранваш егрегора. :)

Покрай тия виртуални коалиции и моето име разнасят, луд умора няма. :)
Колко трябва да ти е жалък и лишен от фокус и съдържание животът, за да се вгнезди в съзнанието ти толкова трайно човек, когото дори не познаваш, и дори самото му присъствие и фактът, че просто съществува, да пораждат реакции като при кучето на Павлов?
Чудя се, в толкова жлъч как се живее и колко може да издържи човек, непрекъснато бълвайки я и поглъщайки повърнатото.

Лили, липсваше ми. Губиш се напоследък.

От някой аспект на сатурн+плутон към венера стават такива инфекции )))) И няма нужда животът да е лишен от фокус  :wub:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Април 18, 2013, 02:40:35 pm »
Театрално, нали писах.

Ти пък...Какъв театър, какви мъже..,какви 5 лв.
Я стоЙ тук ;D..в момента провеждаме ТЕС..и лекуваме "преценсигово" цялата земя...4 броя гуру..уро..муро...и .уру сме...
 ;D ;D
Сериозно е проблемчето и трябва да го решим...Заболяването е от повече от 10г.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Април 18, 2013, 02:43:24 pm »

Ще дойда да делим твоя разтегателен диван, няма да ти се размине.  :P

Ами, на работа съм все пак, мога да пиша само в телеграфен стил.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Април 18, 2013, 02:51:05 pm »
Марая, хубу, но така само подхранваш егрегора. :)

Покрай тия виртуални коалиции и моето име разнасят, луд умора няма. :)
Колко трябва да ти е жалък и лишен от фокус и съдържание животът, за да се вгнезди в съзнанието ти толкова трайно човек, когото дори не познаваш, и дори самото му присъствие и фактът, че просто съществува, да пораждат реакции като при кучето на Павлов?

Чудя се, в толкова жлъч как се живее и колко може да издържи човек, непрекъснато бълвайки я и поглъщайки повърнатото.

Разбираш ли..,колко сериозен психически проблем е това? :rolleyes: :-\
И това с цялата ми отговорност за думите и мислите.... :blink:
НЯМА ЛОША РЕКЛАМА! ТОВА Е БИЛО МОТО В ЖИВОТА МИ....И Е ПРОВЕРЕНО-РАБОТИ! :blink:
Така, че ...не това е причината за тази тема...Причината е за БОЛНИЯ МОЗЪК..,който може да сътвори ужасно много бели на всякакво ниво. И изобщо няма да се замисли... :blink: Именно защото е болен.
И това е страшно...и опасно, както за него..така и за околните!
А когато на едно място се съберат няколко болни мозъка тогава това може да бъде катастрофа!
Видно е ..,че зад ника Калоян стои жена! Ясно е..,че трябва да си толкова дълбоко пропаднал..,че да списваш под женски ник...или....това е биполярно разтройство...
Мога да дам началото на дело ..аз съм по началата...прецидент...за кибер тормоз! И..да създам достатъчно проблеми на определени шизоидни и суицидни типажи... :blink:
Мога и да подмина това...Зависи от аспектите в картата ми...Но..,защо да не изследвам психиката на тези типажи... :rolleyes:
Чудя се в момента ..кое ще бъде правилното решение..и кой ще победи в битката АЗА ми...или СЪЩНОСТТА ми..
Уверявам те Лили...и двете са много силни!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #24 -: Април 18, 2013, 03:00:03 pm »
Театрално, нали писах.

Я стоЙ тук ;D..в момента провеждаме ТЕС..и лекуваме "преценсигово" цялата земя...4 броя гуру..уро..муро...и .уру сме...
 ;D ;D
Сериозно е проблемчето и трябва да го решим...Заболяването е от повече от 10г.... ;D

Ох, Марайчеее, нали ти казваш да не търсим под вола теле, че ще открием гергьовско агне.. Е, ти си на път да го откриеш. ))))Аз говоря буквално, наистина съм на театър довечера, в "Ал. Будевска", Бургас дават "Милионерът" ))) Ще ходя с любимата леля и приятелки.
Инак благодаря за поканата да стоя тук, ма към 17 часа ще спра да ви уважавам))) Както всеки ден. Свърши ли раб.ден, ще ме хванете да стоя пред компа на кукуво лято )))) ВЗемам си дозата от 8,30 до 5 ))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #25 -: Април 18, 2013, 03:03:52 pm »

Ще дойда да делим твоя разтегателен диван, няма да ти се размине.  :P

Ами, на работа съм все пак, мога да пиша само в телеграфен стил.

Ще го поделим! И ще скърцаме! И ще те запозная с лудия ми комшия, дето откак ми беше написал бележка уж от името на МВР, никъв го няма. Взех да се притеснявам за него. Или са го сгушили куките, или извънземните.

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Април 18, 2013, 03:05:01 pm »
Театрално, нали писах.

;D ;D

Ох, Марайчеее, нали ти казваш да не търсим под вола теле, че ще открием гергьовско агне.. Е, ти си на път да го откриеш. ))))Аз говоря буквално, наистина съм на театър довечера, в "Ал. Будевска", Бургас дават "Милионерът" ))) Ще ходя с любимата леля и приятелки.
Инак благодаря за поканата да стоя тук, ма към 17 часа ще спра да ви уважавам))) Както всеки ден. Свърши ли раб.ден, ще ме хванете да стоя пред компа на кукуво лято )))) ВЗемам си дозата от 8,30 до 5 ))))

Внимавай с дозата... ;) :blink:..Нали знаеш..,че отровата е в дозата... ;D

Аз каквото трябваше да намеря...го намерих! :blink:
И за пореден път се убеждавам..,че душевните заболявания са далеч по-тежки от физическите.

Няма протези за осакатения емоциално... :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #27 -: Април 18, 2013, 03:08:09 pm »
Късно е, чадо..

Вече съм ошашавена. Откакто взех да влизам редовно във форума , не съм на себе си.))))))

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Април 18, 2013, 03:09:12 pm »
Късно е, чадо..

Вече съм ошашавена. Откакто взех да влизам редовно във форума , не съм на себе си.))))))

;D..зависимост-нали?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Април 18, 2013, 03:10:36 pm »
Абе тия форуми наистина пораждат зависимост, зависи от дозата може би. :)

Откога искам да откажа тоя наркотик и все не става и не става. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Април 18, 2013, 03:19:22 pm »
Абе тия форуми наистина пораждат зависимост, зависи от дозата може би. :)

Откога искам да откажа тоя наркотик и все не става и не става. :)

;D..
ЗА ДА СЕ ОТКАЖЕШ..ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕШ ВЪВ ВИРТУАЛА? :rolleyes:

А нета е къде..къде по-удобен...за илюзии..,фантазии...халюцинации...
Виж, че хората виждат бели хлебарки..излизащи от ягоди... :haha:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Април 18, 2013, 03:22:15 pm »

Още не съм почнала да ги сънувам и бълнувам, но ако се случи, ще алармирам за проблем - може да не го призная публично, но поне да съм честна пред себе си.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Април 18, 2013, 03:28:54 pm »

Още не съм почнала да ги сънувам и бълнувам, но ако се случи, ще алармирам за проблем - може да не го призная публично, но поне да съм честна пред себе си.  :blink:
Еее..,за това да си честен пред себе си..се иска много. Ти ..мислиш ли, че и при другите е така?
Първо си мисля, че се иска да си обективен
Второ да си видиш гредата в окото..,преди сламката в окото на другите.
Трето да си направиш ретроспекция на живота...и да прецениш какво си създал..,какво си направил от себе си?
Четвърто да носиш отговорност за душевните си болки, рани...

да не изброявам..,че списъка е дълъг...
Това го могат всички..,но на малка част им се случва. И обикновено, това са хората,които блестят...Силните!

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Април 18, 2013, 03:30:38 pm »
Понеже имам хипер развито асоциативно мислене и като прочетох заглавието на темата, веднага се сетих за "Посветено на всички, които ще кажат:"Това не се отнася до мене!""
http://www.slovo.bg/old/smirnenski/story.htm

В твоя чест..сменям заглавието... ;D

http://www.youtube.com/watch?v=3f3KhR5oDC4
« Последна редакция: Април 18, 2013, 03:52:06 pm от Марая »

*

Papy

• 4343
с чиста съвест казвам- всички тия помии, които се размятат тука, там, незнам-къде-си - не се отнасят до мен

едните плюят, другите плюят - това ги прави един дол дренки

*

Нова

• 3491
Къде ги видя тези помии, любима, всички реплики в тази тема са несвързани, всеки си говори и коментира сам на себе си. )))))))))))))))) Никва връзка между въпрос и отговор. Ма не ние за първи път. )))))

Може да сме изчаткали, но още не сме почнали да се кълвем.

Е, почти ))))))

*

Papy

• 4343
Къде ги видя тези помии, любима, всички реплики в тази тема са несвързани, всеки си говори и коментира сам на себе си. )))))))))))))))) Никва връзка между въпрос и отговор. Ма не ние за първи път. )))))

Е, почти ))))))

те си знаят какво им говоря - темата съвсем не е за всички - каквито и да са
най-много да е за 2-3, останалите нямаме нищо общо

*

Марая

• 28287
Дали чиста или мръсна... :blink: Прилагателно...

За да има прилагателно...трябва съществително!

Когато липсва съществителното....дали е чиста или мръсна няма никакво значение.

*

Papy

• 4343
мда- най-коректното съществително - и за двете страни, както вече казах - помия - ед.ч, ж.р.

*

Нова

• 3491

Е, почти ))))))

те си знаят какво им говоря - темата съвсем не е за всички - каквито и да са
най-много да е за 2-3, останалите нямаме нищо общо

))) Нали за тва изброих Иванчо, Драганчо, Петканчо и ... Калоянчо )))