Марая, хубу, но така само подхранваш егрегора.
Покрай тия виртуални коалиции и моето име разнасят, луд умора няма. 
Колко трябва да ти е жалък и лишен от фокус и съдържание животът, за да се вгнезди в съзнанието ти толкова трайно човек, когото дори не познаваш, и дори самото му присъствие и фактът, че просто съществува, да пораждат реакции като при кучето на Павлов?
Чудя се, в толкова жлъч как се живее и колко може да издържи човек, непрекъснато бълвайки я и поглъщайки повърнатото.
Разбираш ли..,колко сериозен психически проблем е това? :rolleyes:

И това с цялата ми отговорност за думите и мислите.... :blink:
НЯМА ЛОША РЕКЛАМА! ТОВА Е БИЛО МОТО В ЖИВОТА МИ....И Е ПРОВЕРЕНО-РАБОТИ! :blink:
Така, че ...не това е причината за тази тема...Причината е за БОЛНИЯ МОЗЪК..,който може да сътвори ужасно много бели на всякакво ниво. И изобщо няма да се замисли... :blink: Именно защото е болен.
И това е страшно...и опасно, както за него..така и за околните!
А когато на едно място се съберат няколко болни мозъка тогава това може да бъде катастрофа!
Видно е ..,че зад ника Калоян стои жена! Ясно е..,че трябва да си толкова дълбоко пропаднал..,че да списваш под женски ник...или....това е биполярно разтройство...
Мога да дам началото на дело ..аз съм по началата...прецидент...за кибер тормоз! И..да създам достатъчно проблеми на определени шизоидни и суицидни типажи... :blink:
Мога и да подмина това...Зависи от аспектите в картата ми...Но..,защо да не изследвам психиката на тези типажи... :rolleyes:
Чудя се в момента ..кое ще бъде правилното решение..и кой ще победи в битката АЗА ми...или СЪЩНОСТТА ми..
Уверявам те Лили...и двете са много силни!