Здравей Гост

ДИНЯ

• 17 Отговора
  • 4415 Прегледи
*

mkkd

• 41
ДИНЯ
« -: Април 08, 2006, 04:28:48 pm »
Здравейте :) Какво мислите ,че означава лакомото ядене на диня /на сън/Отворих хладилника там намерих диня,така се зарадвах,че веднага си отрязах 2 парчета и настървено им се нахвърлих.Преди това пих кафе при една позната,която не съм виждала с години.В съня ми тя работи като кафеджиика в една каравана.Аз занесох 1 пакетче мляно кафе и тя ми направи от него . Като го изпих тя зареди кафемашината да ми направи още едно ,но аз и отказах.Беше с дълга коса ,което ме учуди,защото в реалния живот винаги съм я виждала с къса коса.                       Динята не можах да доям ,защото се събудих. :huh:  :)  :huh:  

*

АН

ДИНЯ
« Отговор #1 -: Април 08, 2006, 05:59:27 pm »
Според тълковниците тая комбинация от кафета, кафемашини и дини, сякаш подсказва за изненади от личности от другия пол, както и може би има предупреждение да не се предоверяваш :)

Да не са те канили на купон тия дни :)  

*

mkkd

• 41
ДИНЯ
« Отговор #2 -: Април 09, 2006, 10:33:45 am »
Здравей АН :) Не са ме канили на купон тези дни. За сега нищо не ми се е случило.А изненади винаги може да има ,но дано са хубави.Как мислиш?Символите добри ли са?Скоро нищо хубаво не ми се е случило. :unsure: Май сам в сатурнова дупка/зодия лъв съм/

*

АН

ДИНЯ
« Отговор #3 -: Април 09, 2006, 01:37:09 pm »
То в такива случаи май трябва сама да си помогнеш - уреди си ти нещо, което да те ентусиазира...Ако усещаш Сатурн твърде дълго, можеш да промениш характера или даже съдбата си...Пък Сатурн, вярно, прави ни мъдри, но всяко нещо с времето си - сега ти е време да се усещаш ентусиазирана и радостна :)

А сънуването ти е някак с нееднозначна символика - но може би просто те подсеща, че трябва да се заредиш с енергия и веселие :)  

*

mkkd

• 41
ДИНЯ
« Отговор #4 -: Април 09, 2006, 04:06:04 pm »
,,...сега ти е време да се усещаш ентосиазирана и радостна''.АН , това е толкова далеч сега от мен ,че ми се струва почти нереално :huh: Нещо на последък хич ме няма,чуствам се тъжна,въпреки,че като се замисля няма за какво,нямам реално основание и въпреки това нямам настроение.Това е странно и за мен.От скоро се занимавам с астрология сама т.е.чета литература на тази тема,това ми носи голямо удовлетворение и ми помага :) Радвам се когато ми отговаряш,тази комуникация също ми носи радостни мигове :)  :)  :)  

*

АН

ДИНЯ
« Отговор #5 -: Април 10, 2006, 05:53:48 pm »
Интересно....
Такова едно състояние, в което сякаш на човек му липства вкус към живота, може да се свърже от една страна със Сатурн в знака на Слънцето ти, а може и да усещаш квадратурата между ретроградния Юпитер и Нептун.
Тя сега действа на всички хора, но някои са по.чувствителни към нея...
Свързва се едновременно с интерес към духовните науки и липса на достатъчно ентусиазъм ....
Тая квадрагура действа няколко месеца и има за цел да понасочи вниманието ни към динамиката в нематериалния свят...За последния сме склонни да отделяме малко време и за това сигурно ни се дават разни възможности да го забележим :)

Като не е все забързан човек и притиснат от скоростта на събитията в живота му, има повечко време да осмисля и осъзнава разни неща, което е плюс на сегашното ти състояние:)

*

mkkd

• 41
ДИНЯ
« Отговор #6 -: Април 10, 2006, 07:18:37 pm »
Здравей АН :) Наистина в момента имам интерес към духовните науки,но от друга страна винаги съм го имала Това просто ми доставя голямо удоволствие,но за съжаление свободното ми време не е кой знае колко :) Астрологията ми е интересна,но осъзнавам,че изисква  време,занимание и практика :) АЗ съм съвсем в началото така да се каже още уча азбуката.Та във този ред на мисли каква е тази квадратура между ретроградния Юпитер и Нептун? :unsure: Няма ли да свършва вече? :huh: Приеми моите сърдечни поздрави :)  :)  :)  

*

nina

ДИНЯ
« Отговор #7 -: Април 11, 2006, 02:17:54 pm »
A ti na koe vika6 dinq-na pupe6a ili na liubenicata?S dve dumi-4erven li e bil plodut ili oranjev??

*

АН

ДИНЯ
« Отговор #8 -: Април 11, 2006, 05:03:26 pm »
Цитат
A ti na koe vika6 dinq-na pupe6a ili na liubenicata?S dve dumi-4erven li e bil plodut ili oranjev??
според мен  - на червения :)  

*

АН

ДИНЯ
« Отговор #9 -: Април 11, 2006, 05:04:25 pm »
Цитат
Здравей АН :) Наистина в момента имам интерес към духовните науки,но от друга страна винаги съм го имала Това просто ми доставя голямо удоволствие,но за съжаление свободното ми време не е кой знае колко :) Астрологията ми е интересна,но осъзнавам,че изисква  време,занимание и практика :) АЗ съм съвсем в началото така да се каже още уча азбуката.Та във този ред на мисли каква е тази квадратура между ретроградния Юпитер и Нептун? :unsure: Няма ли да свършва вече? :huh: Приеми моите сърдечни поздрави :)  :)  :)
за квадратурата Юпитер/Нептун.....

Има толкова много неща, скрити в подсъзнанието ни...
Много малка част от съвсем реалните неща осъзнаваме....
А неосъзнатите ни влияят далеч по-силно....

Квадратурата е подходящо време да разширим осъзнаването на скритото....
Трае няколко месеца, т.е. достатъчно дълго.
Задължително условие е всекидневно да подлагаме на проверка и изследване истинските мотиви на всяка наша мисъл, дума, действие...

*

mkkd

• 41
ДИНЯ
« Отговор #10 -: Април 11, 2006, 07:05:44 pm »
Благодаря АН :) Може би именно тази квадратура ме е подтикнала да се занимавам и така силно да се запаля по астрологията.Горе-долу преди месец два започнах.Рядко сядам на компютъра,един ден в кофти настроение започнах да ровя в интернет и случайно попаднах на този форум-заинтригува ме и събуди интереса ми,купих литература на тази тема и така започна всичко.Жалкото е само това,че нямам много време,повярвай когато се зачета не ми се ходи и на работа,не ми се вършат ежедневните неща,да има как само да чета,чета... :) ПО повод Сатурн имам един въпрос,ако не е много нахално,защото само те питам :( ,как влияе на учението ,на предстоящи изпити? :unsure:  :)                                                                                                          Динята е червеният плод Нина :) ,само дето в сънят ми не беше много червена,а розова т.е не много добре узряла.

*

АН

ДИНЯ
« Отговор #11 -: Април 12, 2006, 07:04:49 pm »
Сатурн и ученето....
Той е учител. Понякога е добър,а друг път – строг и даже жесток учител...
И добър и лош, иска труд, упоритост, постоянство, като не личи да дава тутакси награди и удовлетворение....

Ти защо се сети за Сатурн и учене?
 :)  

*

mkkd

• 41
ДИНЯ
« Отговор #12 -: Април 12, 2006, 08:04:52 pm »
Предстои ми колоквиум май месец и до края на годината изпит за специалност.Колоквиума не мога да отложа, но изпита мога т.е мога да се явя когато аз искам. :) Във тази връзка те попитах,чудя се дали не е по-добре да го оставя за след 09.2007 година. :) Как мислиш? :)  

*

АН

ДИНЯ
« Отговор #13 -: Април 13, 2006, 05:07:13 pm »
дааа....
Определено може да свърже Сатурн с желанието да се свърши само най-важната, неотложната работа...
Той не се притеснява от бавене, отлагане, дори отказ от нещо, което  намира за излишно....

И тук стигаме до един много основен въпрос – дали е полезно влиянието му или вредно в такива случаи....Как да го определим....Мисля, че определянето е възможно по състоянието на вътрешен комфорт или дискомфорт...

Как се чувстваш, ако вземеш решение да оставиш специалността за догодина? :)

*

mkkd

• 41
ДИНЯ
« Отговор #14 -: Април 13, 2006, 07:47:03 pm »
Чуствам се неспокойна,вътрешно напрегната,като знам ,че това ми предстои.При мен нещата никога не са ставали даром,винаги съм полагала усилия.Асцендента ми е козирог т.е пак  Сатурн мисля,че при мен той присъства винаги.Ако отложа изпита за момент може да почуствам някакво облекчение,но съвсем мимолетно.Не съм решила какво точно ще предприема.Надявам се да взема правилното решение,затова и те попитах.В крайна сметка трябва да се явя ,но въпроса е кога ще ми е по-лесно,по-безпрепятствено -сега или догодина? :)  

*

АН

ДИНЯ
« Отговор #15 -: Април 14, 2006, 05:25:21 pm »
Можеш да опиташ и друг подход - подготвяш се с удоволствие за изпита, правиш каквото зависи от теб по най-добрия ти възможен начин, пък после оставяш нещата сами да се решат - ти само си с отворено съзнание да усетиш подходящия момент :)  

*

mkkd

• 41
ДИНЯ
« Отговор #16 -: Април 15, 2006, 09:46:58 am »
Благодаря АН :) Това мислех да правя и аз,не обичам да отлагам,предпочитам да минава по-бързо.А по някога и времето и обстоятелствата решават вместо нас,някакси нещата се нареждат от самосебеси и то по възможно най-добрият начин :) Пожелавам ти слънчев уикенд с много усмивки и положителни емоции :)  :)  :)  

*

ани

ДИНЯ
« Отговор #17 -: Юни 13, 2006, 07:57:22 am »
искам да попитам какво означава да сънуваш,че търсиш накого по телефона,но него го няма у тях.
и още един сън:че седя пред огледалото с много дълга и хубава коса и беше вързана съвсем обикновено.Моите две сестри  и аз я обсъждаме колко е хубава? :o  :o  :o  :o