Здравей Гост

Любима храна

• 72 Отговора
  • 7301 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Любима храна
« -: Април 19, 2013, 04:07:49 am »
Та...пиленце, рибка...свинско, заешко...,и каквото се сетите....Салатка, тараторче...

Какво? И...къде е луната и марс...

А за закуска...Ви черпя

http://www.youtube.com/watch?v=4tJTKG5wR2k

Усмихвайте се.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Любима храна
« Отговор #1 -: Април 19, 2013, 06:36:05 am »
Луна в Рак,Марс в Скорпион...Любими храни по степен на предпочитаност-Всякакъв вид захарни изделия (имам много сериозна зависимост към тях,макар да не ми личи),ориз,картофи и супи :) Не обичам месо и хляб.Даже в продължение на 10 години не бях яла месо,но развих тежка анемия та се наложи пак да го проям.Ужас! :-X
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #2 -: Април 19, 2013, 08:19:23 am »
Ще споделя за детето ми,че е по-интересно...няма такава безмерна обич и удоволствие към храната - Луна съвпад Нептун съвпад МЦ,но откъм Д9 и Венера в рак  ;)

*

Нова

• 3491
« Отговор #3 -: Април 19, 2013, 08:35:53 am »
Всичкоооо! И, *аси, как може да не спиш в 5 часа и седем минути, ми да пускаш такива теми. Искам сега да изям всичко, дето си го изброила, направо не знам как ще устискам докъм 11,30 да отвори стола и да ям.

И не е по темата, та може и на лични да ми отговорите, ма някой пил ли е Сиофор за отслабване, без да има други здравословни проблеми, ей така от келешлък само в името на слабата фигура и плюскането едновременно? Какво мислите за това "лекарство"? Вчера си го купих, признавам, въпреки настойчивите опити на колежка, разбираща от медицина, да ме откаже. Изпих половинка.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4 -: Април 19, 2013, 08:43:01 am »
Аз пък обичам най-много сърми и мусака, яйца на очи, макарони на фурна, всякакви други сладки неща без локумените вафли и разни други изчанчени работи. Не понасям храни като пача, дроб, зелен фасул, грах, бамя и тем подобни.
Луна в Рак и Марс във Везни - залагам предимно на по-традиционното и вкусното.  :P

*

satin_

« Отговор #5 -: Април 19, 2013, 08:52:05 am »
Шоколад-липсва в анкетата! Той ми е основната храна  :blink:
Плюс всякакви видове сирене, плодове, зеленчуци...
Харесвам италианска, френска и средиземноморска кухня.
Това ми доставя удоволствие  :blink:

За храната не се ли гледа и Венера?

п.п. Не харесвам здравословното хранене и ограниченията, не се лишавам от нищо, което ми се яде, не спазвам диети (ако ми хрумне нещо такова, започвам да ям двойно повече). Ям по всяко време щом огладнея, когато съм гладна се изнервям доста. Не обичам да пия вода, обичам мляко, чай, фрешове и вино.
Когато съм в лошо настроение, ми е все едно какво ще ям, стига да не е от нещата, които не понасям.
Когато се чувствам добре, храната ми доставя удоволствие.

Мога с часове да гледам Fiesta.tv  ;D

Венера в Овен
Луна в Скорпион
Марс в Овен
« Последна редакция: Април 19, 2013, 09:11:37 am от satin_ »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6 -: Април 19, 2013, 08:54:09 am »
Май че да.
И аз обичам шоколад, но ям предимно черен.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #7 -: Април 19, 2013, 08:57:52 am »

Луна в Стрелец /съвпад с Нептун/ и във 2-ри дом

Венера в Телец /съвпад Слънце, Юпитер и Кету/ и в 7-ми дом

Вегетарианец съм повече от 15-на години...

Обичам да ям, но не обичам да готвя. :blink:

Изхранвам се с плодове, салати, бадеми, лешници, сирена - обичам!, маслини, зехтин, готвени ястия - постни супички, сега със спанака е супер. Шоколад - 85% какао на Линд.

Имам интерес към здравословното хранене, ама то е защото ме прави по-стабилна енергийно и повишава тонуса ми. За това.

Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #8 -: Април 19, 2013, 10:45:07 am »
Аз пък обичам най-много сърми и мусака, яйца на очи, макарони на фурна, всякакви други сладки неща без локумените вафли и разни други изчанчени работи. Не понасям храни като пача, дроб, зелен фасул, грах, бамя и тем подобни.
Луна в Рак и Марс във Везни - залагам предимно на по-традиционното и вкусното.  :P
Веско,твоя пост ми е най-вкусен! Чак ми се отвори апетита...  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Април 19, 2013, 11:36:36 am »
По-лесно ми е да изброя кои са ми нелюбими - от тях има доста. :))

В храненето мога да кажа, че съм доста умерен човек, задоволявам се с малко и съвсем семпла храна.
Но не мога да консумирам храна, която ме отблъсква с външния си вид или с някаква мисловна асоциация, дори дори да е най-скъпият деликатес - хайвер, охлюви, миди и други подобни гнусни и слузести твари.

Любими храни - предимно млечни продукти, във всякакви възможни вариации.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Константин

« Отговор #10 -: Април 19, 2013, 11:42:08 am »
Луна в Овен, но в 29-ти градус, Марс във Везни, а храната : 1) Млечни продукти във всеки вид; 2) Meсо  и предимно по-мазничко :D 3) Сладки и тестени изделия :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Април 19, 2013, 01:25:40 pm »
Впечатлена съм от отговорите до тук..Няма да обобщавам..,защото е рано..,към днешния ден, но прави впечатление , че нито една земна луна не е писала.... :rolleyes: :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Април 19, 2013, 01:43:17 pm »
Обичам черни безсолни маслини, зехтин, сушени домати, каперси, босилек като подправка, т.е. доста неща от италианската и средиземноморска кухня.

Топено сирене, вносни кашкавали, плодов йогурт, сметанов сладолед, готварска сметана.

Червени и черни боровинки, касис, ягоди, малини, киви, плодове с кисело-стипчив вкус.

Лешници, индийско кашу; горчив натурален шоколад.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #13 -: Април 19, 2013, 01:49:34 pm »
Аз съм изявен шокохолик. И ми личи. Нищо друго не ме изкушава.
Месо не обичам, никога не съм обичала, много рядко може да ми се наложи да опитвам, ако ме поканят.

Обичам картофи, броколи, тиквички, почти всякакви зеленчуци.
Чуждата кухня ми е интересна, средиземноморската ми е любима. Морски дарове обичам.
Луната ми е в Лъв, съвпад Дсц. Котешка Луна, обичам много мляко и млечни продукти. Изхранвам се предимно с около литър мляко на ден под формата на добавка към кафе, чай или вечерна чаша с мляко.
Марс ми е в Стрелец.
Много обичам подправките. Не мога да приемам люто, само това не мога. Босилек, мащерка, риган мога да слагам почти на всичко.  :-[
Венерата ми е във Везни.

« Отговор #14 -: Април 19, 2013, 02:07:25 pm »
Май повечето тук сме шокохолици  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Април 19, 2013, 02:11:13 pm »
От малкото изключения съм - не си падам по млечния шоколад, още повече шоколадови бонбони, особено българско производство.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #16 -: Април 19, 2013, 02:24:51 pm »
Обожавам млечните продукти, обичам ядките, зеленчуците, домашните ястия, сладкишите, почти всичко като се замисля. Не обичам мазно месо, само пилешко и понякога свинско, но по-рядко. Също много харесвам италианската кухня. Луна в дева, марс в рак.
:)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #17 -: Април 19, 2013, 02:45:17 pm »
Обичам да ям много, колкото повече, толкова повече... ;Dлакомо двойно Теле :-[
Луната ми е в Рак, Марса в Лъв. Не мога да живея без сладки тестени десерти.Аа и баници  и кифли обичам, естествено с мармалад.Всичко, което е вредно обичам.И ям доста месо.Мога и постно да ям, но предпочитам да има нещо  с месо.
Обичам много и суши и чужда кухня.Харесва ми да пробвам различни ястия.Повече обичам да ми готвят, отколкото аз да го правя.
Най-хубавото е, че  засега нямам проблеми с килограмите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Април 19, 2013, 02:50:24 pm »
Обичам да ям много, колкото повече, толкова повече... ;Dлакомо двойно Теле :-[
Луната ми е в Рак, Марса в Лъв. Не мога да живея без сладки тестени десерти.Аа и баници  и кифли обичам, естествено с мармалад.Всичко, което е вредно обичам.И ям доста месо.Мога и постно да ям, но предпочитам да има нещо  с месо.
Обичам много и суши и чужда кухня.Харесва ми да пробвам различни ястия.Повече обичам да ми готвят, отколкото аз да го правя.
Най-хубавото е, че  засега нямам проблеми с килограмите.
Ей, Лонда...сега те чета..и се сетих за една бабка..,беше я качвала на снимка тук във форума... :rolleyes:
Добре ли е? :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Април 19, 2013, 02:53:43 pm »
Още нещо - представя ли си суши, червата ми се обръщат.

Но пък китайска храна мога да ям и не се замислям какво слагат вътре.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.