Здравей Гост

Натален квадрат Марс-Слънце при жените

• 26 Отговора
  • 5490 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Натален квадрат Марс-Слънце при жените
« Отговор #20 -: Април 20, 2013, 09:18:31 am »
Да,има го това "отчуждение" или по-точно- бащата някак си не е авторитет (това е като вътрешно усещане, а не реално проявление). Вероятно това е и причината да се "търсят" по-силни фигури- истински мъжки архитип, но- Тц- никой не покрива изцяло критериите. ;D

« Отговор #21 -: Април 20, 2013, 09:22:51 am »
ще се получи,когато карето марс-слънце,прогресира в тригон,нещата се укротяват с мъжа,изчезват и семейните скандали ,и неподходящите мъже, и рязкото форсиране при всяко предизвикателство носещо адреналин,за отношенията с бащата понякога е късно :'(

по натал имам Марс Дева на Асц. каре Слънце Стрелец,сега прогр.Слънце е в Козирог,
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #22 -: Април 20, 2013, 09:23:20 am »
Да,има го това "отчуждение" или по-точно- бащата някак си не е авторитет (това е като вътрешно усещане, а не реално проявление). Вероятно това е и причината да се "търсят" по-силни фигури- истински мъжки архитип, но- Тц- никой не покрива изцяло критериите. ;D

БИНГО!...
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #23 -: Април 20, 2013, 09:26:47 am »
Да,има го това "отчуждение" или по-точно- бащата някак си не е авторитет
ако родителите са разведени,още по ...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #24 -: Април 20, 2013, 09:30:22 am »
ще се получи,когато карето марс-слънце,прогресира в тригон,нещата се укротяват с мъжа,изчезват и семейните скандали ,и неподходящите мъже, и рязкото форсиране при всяко предизвикателство носещо адреналин,за отношенията с бащата понякога е късно :'(

по натал имам Марс Дева на Асц. каре Слънце Стрелец,сега прогр.Слънце е в Козирог,

Прогресивното слънце в момента ми е в тригон точен с натален марс..тр. сатурн също е отгоре на марса...може би за това сега си давам сметка за някои неща...
скоро пък пр. марс ще направи секстил с натално слънце- съвсем ще го отработя май...
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #25 -: Април 20, 2013, 10:16:56 am »

Дано и при секстил има положителна проява. Ех, ще си почакам доста  . За бащата наистина понякога е късно..   Но това е нещо, което винаги съм го съзнавала, живяла съм и съм била щастлива и така.. Оттам идва може би и стремежа за ненормална близост с партньора, едва ли не да компенсира тази липса. След Сатурновото завръщане, Марс ми е в съвпад със Сатурн, усещам по-различно нещата и отработката върви по-гладко  .
« Последна редакция: Април 20, 2013, 10:37:41 am от Flummi »

« Отговор #26 -: Април 21, 2013, 09:30:26 am »

Дано и при секстил има положителна проява.
да ако  тръгне ретро пр.марс ,карето  към слънцето става  секстил ;)