Здравей Гост

Супер Луна 23юни 2013

• 77 Отговора
  • 14871 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re: Супер Луна 23юни 2013
« Отговор #60 -: Юни 23, 2013, 10:00:18 pm »
Интересно защо забелязваме това само при Овните. Козирозите, Раците как ли ще са? Някой има ли впечатления?

Аз нямам много хубав спомен от затъмнение върху Слънцето. Още същия ден имах само премеждия и само след месец ми се случи кофти събитие. Това беше моят опит. Дано при други да не е така.

Ми..,М... утре е рожденничка...другото Овне е спокойно..Да чукам на дърво...Козирози наблизо няма... :rolleyes:

Дай Боже да е така! Дано им донесе на тях късмет!  :25:

*

astro

• 475
« Отговор #61 -: Юни 23, 2013, 10:11:35 pm »
честита супер луна  :wub: на мен ми е на к2, донесе ми малко парички  :P иии много хубава вечеря :))))

Уау..на мен ми е на К2-К8...В съвпад с Парс-фортуна... :rolleyes:

*

astro

• 475
« Отговор #62 -: Юни 23, 2013, 10:12:08 pm »
Интересно защо забелязваме това само при Овните. Козирозите, Раците как ли ще са? Някой има ли впечатления?

Аз нямам много хубав спомен от затъмнение върху Слънцето. Още същия ден имах само премеждия и само след месец ми се случи кофти събитие. Това беше моят опит. Дано при други да не е така.

Ми..,М... утре е рожденничка...другото Овне е спокойно..Да чукам на дърво...Козирози наблизо няма... :rolleyes:

Дай Боже да е така! Дано им донесе на тях късмет!  :25:

Мерси,Мила..и дано! :wub:

« Отговор #63 -: Юни 23, 2013, 11:01:09 pm »
отдавна не съм усещала такова силно пълнолуние
да!
побърквам се. едва се побирам в тялото си от емоции.
а съм заземен човек със стелиум в Козирог.
//Луната по принцип ми действа, но тези два дни - ужасно силно.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #64 -: Юни 23, 2013, 11:36:39 pm »
да!

Би ли споделил/а/ повече какви са усещанията ти в момента? Явно тези, които го усетихте нищо чудно да ви донесе и някакви събития. Аз така бях. Дано да са хубави!

При мен на едно от силните,  цял ден , например ми вървеше на криво. Още от сутринта. Развали ми се колата, паднах по едни стълби /поне 12/ щях да се пребия и т.н и т.н. Заради това ми е интересно при другите как е и ги наблюдавам като цяло. В деня на затъмнението и после дали дава събития. Това затъмнение днес явно е от силните.
« Последна редакция: Юни 23, 2013, 11:41:43 pm от Mia21 »

« Отговор #65 -: Юни 24, 2013, 10:07:58 am »

Става дума за пръстеновидното слънчево затъмнение на 21 май 2012 год. Нека наблюдаваме сега и от тази Супер Луна какво ще излезе.

Споделям за Раците. При мен това пълнолуние е съвпад със Слънце, Венера. Имах ужасен ден вчера. Първо си разменихме ужасни думи с половинката, следобеда беше сдобряване.
Аз като цяло много се влияя от Луната, която ми е у 8 и е в 5-ти. Беше ми поизнервено вчера, но може би защото бях и рожденичка и натрупах доста емоции покрай това.
Като цяло две нощи не можах да спя. И имам чувството, че ми се случват неща, които хич, ами хич не желая. А всъщност те дори не са негативни.
Много се надявам Юпитер да разведри нещата... ;)

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #66 -: Юни 24, 2013, 10:21:34 am »
Учудващо за един слънчев рак като мен, аз си бях добре вчера, като изключим един малък изблик на ревност, който и аз не знам от къде ме връхлетя  :unsure:, иначе денят беше приятен главно заради моето Теленце, вечерта едвам едвам заспах  :-\ , и то насила защото знам, че съм на работа сутринта....

А днес е друга мая.. Ужасно начало на деня...  :( :( :(
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

astro

• 475
« Отговор #67 -: Юни 24, 2013, 10:25:39 am »

Става дума за пръстеновидното слънчево затъмнение на 21 май 2012 год. Нека наблюдаваме сега и от тази Супер Луна какво ще излезе.

Споделям за Раците. При мен това пълнолуние е съвпад със Слънце, Венера. Имах ужасен ден вчера. Първо си разменихме ужасни думи с половинката, следобеда беше сдобряване.
Аз като цяло много се влияя от Луната, която ми е у 8 и е в 5-ти. Беше ми поизнервено вчера, но може би защото бях и рожденичка и натрупах доста емоции покрай това.
Като цяло две нощи не можах да спя. И имам чувството, че ми се случват неща, които хич, ами хич не желая. А всъщност те дори не са негативни.
Много се надявам Юпитер да разведри нещата... ;)

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! :wub:
Бъди жива и здрава и много позитивни емоции през солара!

« Отговор #68 -: Юни 24, 2013, 10:29:50 am »
Много благодаря за милите думи! :wub:
Дано!

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #69 -: Юни 24, 2013, 10:37:20 am »
Честит рожден ден мила!

Пожелавам ти всичко най-хубаво! :cancers:

:58: :kissd:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #70 -: Юни 24, 2013, 03:23:03 pm »
И аз бях ужасно изнервена и чувствителна тези дни. На мен Луната ми беше в 4-ти дом в съвпад с Нептун (У7),обаче орбисата е 2 градуса та незнам дали ще даде отражение  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #71 -: Юни 24, 2013, 09:27:17 pm »
да!

Би ли споделил/а/ повече какви са усещанията ти в момента? Явно тези, които го усетихте нищо чудно да ви донесе и някакви събития. Аз така бях. Дано да са хубави!

бих, да. не можех да стоя на едно място. някакви иначе ежедневни събития (неприятни, но не толкова) от последните дни бяха преекспонирани от и в съзнанието ми до невъобразими размери. в резултат се наблюдавах емоционално нестабилна - тревожна, разсеяна, беше ми абсолютно невъзможно да се съсредоточа върху нещо смислено (умът ми беше фиксиран върху негативната емоция), някакви изблици на рев и крясъци. невъзможност за сън. суицидни настроения като цяло. психофизически некомфорт. поуспокоих се след като съумях да постигна, след някакво негласно примирие, що-годе нормална комуникация с човека-причина за моята фрустрация.
днес имах прекрасен ден!))

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #72 -: Юни 25, 2013, 05:07:29 am »
На мен ми се падна по оста 6/12. Както в понеделник сутринта се тюхках, че почти няма работа, така графика гръмна, което за мен е добре. По принцип всеки понеделник съм в лошо настроение, та не мога да кажа дали е от влиянието на пълнолунието - Слънце каре нат. Луна, но и на мен ми беше някак потиснато и мислите ми бяха негативни. На самото пълнолуние, в неделя, спах като пор, а и като цяло по пълнолунията много спя, за разлика от новолунията, когато не мога да мигна.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #73 -: Юни 25, 2013, 06:11:16 am »
На мен ми се падна по оста 6/12. Както в понеделник сутринта се тюхках, че почти няма работа, така графика гръмна, което за мен е добре. По принцип всеки понеделник съм в лошо настроение, та не мога да кажа дали е от влиянието на пълнолунието - Слънце каре нат. Луна, но и на мен ми беше някак потиснато и мислите ми бяха негативни. На самото пълнолуние, в неделя, спах като пор, а и като цяло по пълнолунията много спя, за разлика от новолунията, когато не мога да мигна.
Ти си като Гарфилд ;D

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #74 -: Юни 25, 2013, 10:02:30 am »
Ти си като Гарфилд ;D

;D ;D ;D Ъхъ.

« Отговор #75 -: Юни 25, 2013, 10:28:40 pm »
Как ще се прояви според вас точен сентагон на Слънцето към Дсц? Прекратяване на договор? :unsure: Това е подсилено и от съвпада на Луната с У7...Вече не знам какво да си мисля... :(  Действието се разиграва е 4-ти дом...На всичкото отгоре управителя на Пълнолунието-Сатурн ми е в точен секстил с У7  :'( Наистина си мисля,че ще доведе до нещо лошо в работата...

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #76 -: Юни 26, 2013, 06:57:51 am »
Как ще се прояви според вас точен сентагон на Слънцето към Дсц? Прекратяване на договор? :unsure: Това е подсилено и от съвпада на Луната с У7...Вече не знам какво да си мисля... :(  Действието се разиграва е 4-ти дом...На всичкото отгоре управителя на Пълнолунието-Сатурн ми е в точен секстил с У7  :'( Наистина си мисля,че ще доведе до нещо лошо в работата...

Защо пък в работата? Според мен по-скоро в дома, нещо с партньора, ако живеете заедно. Може да се поскараш с него заради домашните ти, примерно или да се наложи да поемаш някакви отговорности към дома, които на него няма да му харесат. Пък и пълнолунието е на приключване.

« Отговор #77 -: Юни 26, 2013, 07:37:14 am »

Защо пък в работата? Според мен по-скоро в дома, нещо с партньора, ако живеете заедно. Може да се поскараш с него заради домашните ти, примерно или да се наложи да поемаш някакви отговорности към дома, които на него няма да му харесат. Пък и пълнолунието е на приключване.
Ефекта от Лунацията се проявява до един месец. И освен върху партньорските взаимоотношения У7 се изявява и в договорните такива...
« Последна редакция: Юни 26, 2013, 07:50:41 am от Just_a_Dream »