Здравей Гост

Синастрични планети в 12-ти дом

• 46 Отговора
  • 12691 Прегледи
Re: Синастрични планети в 12-ти дом
« Отговор #20 -: Април 20, 2013, 04:06:22 pm »
Марсин, много интересна синастрия  :blink: - благодаря, че я сподели!

Струва ми се, че Нептун е объркал нещата - напрегнатият аспект, който сключва със стелиума на партньора. Нептун има едно особено качество - да размива и да прави неясни, и сякаш без определени граници взаимоотношенията/разбиранията/комуникацията. В такава ситуация много лесно някой може да сметне, че е излъган или пък наистина да бъде...

Общо казано - имам впечатлението, че дадена синастрия /и връзка/ има определен праг "на натоварване" - в смисъл, прекрачи ли се този праг на напрежение и връзката се разпада. Може да продължи много дълго - дори и като брак например; но стигне ли се до трайно неудовлетворение на единия от партньорите и е до там... защото то е достатъчно единият да си тръгне  :blink:

Чудя се как може "да се прогнозира" това за една връзка?

...моля,дано е полезна :blink:..през цялото време на контакта ми с този мъж съм усещала тази неяснота във взаимоотношенията/ за това и досаждах толкова време с хорарите си :-[/...

Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #21 -: Април 20, 2013, 04:14:14 pm »
марсин, то е видно, че е женкар - много Лъв, много Венера / по Асц и Луна /
Неговото его и воля / Сл, Плутон, Марс в каре към твоя Марс - налагал се е , отделно Сатурн в опозиция на твоя Марс. Но мисля, че ти си му взела респекта, научил е някакви уроци чрез теб, а вероятно си го стабилизирала по някакъв начин. Позицията Сатурн на Асц е много кармична.
..което не означава щастие....отн респекта-така е..успях да му вляза под мъжката кожа/щото той "акъл от жена не приема",но мен ме слушаше/ :P...промени тактиката си спрямо жените,вярно/но пък аз се оттеглих и ми е все тая вече/...силно се усещаше квадрата на Марсовете,но понеже аз съм  по-мека от него и сме нямали разногласия ...аз му бягах , но той знаеше,че ще се върна и все ми казваше"Осъдена си да гориш в моите лъчи бе,не разбра ли" ;)...../ще горя,ама друг път :P/

« Отговор #22 -: Април 20, 2013, 04:22:27 pm »
Обсебване..точната дума на стелиума в 12-ти дом..Четеш му мислите и намеренията..А темата за мистика..,духовност..направо е експлозия за него..Можеш да манипулираш съзнанието му , чрез секс и психика..Сякаш го учиш на нещо... :blink:

..много силно,Марайка...не можех да спра да мисля за него и в началото на връзката ни треперех при мисълта за него/все пак Луната ми е в овен/8дом.....наистина имам сила над съзнанието му,но не исках- ако реши той сам да стигне до съотв извод ...наистина го научих на правилно отношение към него /собств. му личност/ ,посредством контакта му с жените принципно/ намали броя на жените около себе си- това е шега,разбира се ;D/..но той сякаш не умееше да ме "чете" така като аз него  и според него правех неочаквани за него неща /но той е върл непсихолог,което пък за мен  обяснява неумението му /.....и така с тази синастрия и моите усещания и изживелици..за мен   силата му е в неговия Плутон със Слънцето му и двата силно ангажирани 12домове..
« Последна редакция: Април 20, 2013, 04:27:52 pm от марсин »

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #23 -: Април 20, 2013, 05:30:32 pm »
Какво ще рече кармична позиция на Сатурн на АС? Моя АС е на 22 градуса, а неговия Сатурн ми е в 12 дом, на 18 градус от моя АС?

« Отговор #24 -: Април 20, 2013, 06:10:41 pm »
Сатурн на АЦ - т.е съвпад на Сатурн с АЦ.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #25 -: Април 20, 2013, 06:24:07 pm »
Да, ясно, имах предвид какво е кармичното в такъв съвпад?  :blink:

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #26 -: Април 20, 2013, 06:53:20 pm »

Човекът със Сатурн в съвпад с Асцендента на партньора е като "учител" във връзката.
Възможно е да налага волята си, а е възможно партньорството да бъде конструктивно и да изведе другия до ново разбиране за него самия. Да го накара/вдъхнови да прояви и изработи нови качества, да покаже друго лице /Асцендент/ пред света.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Uran

• 6041
« Отговор #27 -: Април 20, 2013, 06:56:46 pm »
Моите овчи планети- Венера, СЛВ, Хирон и Сатурн, попадат в 12 дом на любимия и се лепят в/у неговия стелиум. В началото на връзката ни, се опитвах да го "изхвърля"- много ме разсейваше страстта му и мисля, че ми пречеше. Е, не можах. ;D

« Отговор #28 -: Април 20, 2013, 07:17:46 pm »

Човекът със Сатурн в съвпад с Асцендента на партньора е като "учител" във връзката.
Възможно е да налага волята си, а е възможно партньорството да бъде конструктивно и да изведе другия до ново разбиране за него самия. Да го накара/вдъхнови да прояви и изработи нови качества, да покаже друго лице /Асцендент/ пред света.

Брей, значи аз съм цяла даскалица :o ! Все си намирам такива с АЦ Овни та да може Сатурна ми да кацне около техния АЦ или 12-ти дом.
А тълкуването също ли е ако моят Сатурн например има апспект с неговия У1 ?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #29 -: Април 20, 2013, 07:24:33 pm »
Vanila, благодаря  :blink:
SunMoon, ти си заслужила да учиш, аз да ме учат...  ;D

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #30 -: Април 20, 2013, 07:26:09 pm »
Брей, значи аз съм цяла даскалица :o ! Все си намирам такива с АЦ Овни та да може Сатурна ми да кацне около техния АЦ или 12-ти дом.
А тълкуването също ли е ако моят Сатурн например има апспект с неговия У1 ?

Предполагам, че е различно - както са различни Асцендента и У1  :blink:  - да речем доста по-индиректно, защото казват, че Асц. е прозореца ни към света и контактът там е по-осезаем и осъзнаван.

« Отговор #31 -: Април 20, 2013, 07:52:43 pm »
Ами то управител на У1 си е управител на АЦ.
Питам, защото забелязах, че по принцип в синастрията ми с хора, които съм успяла да науча на нещо, Сатурна ми има аспект с управителя на техният Асцендент. Та, може и да е някакво съпвадение де, но ми се стори интересно.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #32 -: Април 21, 2013, 09:36:22 am »
Ами то управител на У1 си е управител на АЦ.
Питам, защото забелязах, че по принцип в синастрията ми с хора, които съм успяла да науча на нещо, Сатурна ми има аспект с управителя на техният Асцендент. Та, може и да е някакво съпвадение де, но ми се стори интересно.

Да, интересно е.
При някои карти У1 е и управител на хороскопа /как се тълкуваше? - планетата с най-силно влияние и достойнства/

Сигурно има разлика в това твоят Сатурн да е:
- в съвпад с Асцендент Близнаци напр. на другия или
- да е в съвпад с Меркурий в Дева напр. и в 5-тия му натален дом.

Най-малкото ще активираш различен дом от наталната му карта.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #33 -: Април 21, 2013, 10:24:43 am »
аз имам от тези аспекти с моя мъж...
неговата Луна е в моя 12-ти дом, а моите Слънце, Марс и Меркурий са в неговия 12-ти дом...

« Отговор #34 -: Февруари 06, 2014, 04:01:27 pm »
Как тълкувате синастричен Сатурн в 12-ти дом?  :rolleyes:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #35 -: Февруари 06, 2014, 04:06:49 pm »
Фамилна гробница,докато смъртта ги раздели.. :P ;DУмиране-да,отърване-не.Ще пукнат ритуално ;D Тадж Махал май? :unsure:

« Отговор #36 -: Февруари 06, 2014, 04:09:21 pm »
Фамилна гробница,докато смъртта ги раздели.. :P ;DУмиране-да,отърване-не.Ще пукнат ритуално ;D
Пепел ти на устата! Сатурна на една персона,която ми е страшно антипатична попада на куспидата на 12-тия ми дом  :o Роднина на бъдещия ми съпруг!  ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #37 -: Февруари 06, 2014, 04:11:33 pm »
Ами нали казах-фамилен мемориал :Pмемориален риф Нептун. ;D

« Отговор #38 -: Февруари 06, 2014, 04:16:31 pm »
Марса и Хирона и пък са в 5-тия ми дом,Слънцето в 6-ти  :blink: Дали това обяснява огромното ми раздразнение когато я видя?  :rolleyes:

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #39 -: Февруари 06, 2014, 04:48:55 pm »
Марса и Хирона и пък са в 5-тия ми дом,Слънцето в 6-ти  :blink: Дали това обяснява огромното ми раздразнение когато я видя?  :rolleyes:

За свекърва си ли говориш?

Ако да-постарай се съвсем съзнателно да промениш отношението си, защото тя те усеща. Не влизай в ненужни войни.