Скъпа, Ace_of_Pentacles, много съм ти благодарна, че откликна на моя зов и че ме напътстваш да видя светината в края на тунела...аз не съм от хората, които винят външни фактори за житейските си несгоди, вярвам,че всеки кове съдбата си сам...и точно затова искам да си науча по-бързо уроците, за да мога да продължа по-одухотворена напред...в този случай, обаче, срещам спънки...много пъти сама съм си задавала въпроса какво всъщност трябва да видя...търся и намирам много от сходствата за провалените взаимоотношения, но явно не успявам да интерпретирам и извлека поуката за мен...например сред основните сходства са, че това са хора, с които съм имала тежки раздели и преди (това съм имала възможност да го разбера по време на някои от регресиите и медитациите, на които съм се подагала), общото между всички тях е, че става дума за хора много силно емоционални и чувствителни, в повечето случаи с по-негативна нагласа от моята (всеки в различна степен) и с недостатъчно самочувствие...моето отношение и подходът ми към всеки един не са били едни и същи...докато като по-малка съм била по-трудна за „разчитане”, по-срамежлива, по-недостъпна и по-малко толерантна към грешките на съотвения човек, на този етап съм доста по-открита, с позитивно отношение, разбираща, всеопрощаваща и уверена...но независимо от моето поведение, всичко винаги започва с емоционална експлозия и малко след това някак от нищото, настъпва етап на „лоша” комуникация, в която и двете страни непрекъснато интерпретират погрешно поведението на другия и/или реагират неадекватно в следствие на което...стига се до момент, в който това до такава степен ескалира, че не може да става дума за каквото и да било общуване повече...като тук нямам предвид тежки думи, обиди и скандали, а изведнъж появила липса на, най-вече, вербален общ език...иначе духовната връзка е много силна...това са общите белези, които не мога да разтълкувам и не знам дали изобщо някои може да ги разтълкува или подскаже нещо вместо мен...страхувам се, че трябва сама да стигна до извора, но не мога да усетя как...