Здравей Гост

Транзитен ЮЛВ в съвпад със светило в натала

• 26 Отговора
  • 4513 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Прживяли ли сте такъв транзит?
Нещо по-характерно по време на транзита случило ли се е ...и ако ДА...,какво?
Как се е отразил транзита в/у емоционалните Ви усещания..,за какъв период?

Приятно писане...и хубава и усмихната вечер...на всички! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Транзитен ЮЛВ в съвпад със светило в натала
« Отговор #1 -: Април 24, 2013, 04:31:04 pm »
В момента е на 1 градус от Сатурна ми в 12 дом, който е точна опозиция с Марс...До 2 месеца ще направи нулев съвпад. Сатурн е господар на радикса ми, управител на 8, подуправител на 7 и съуправител на 9 и 10. Преживявания - много, но кое е свързано точно с него, не мога да кажа. А и тепърва има още да се случват разни неща. Най-прясното, с което мога да се похваля е, че вчера си купих от един антиквариат едно синджирче за 3 франка с медальонче, като медальончето ми направи впечатление, защото камъкът беше сапфир  :blink:. Продавачката коментира, хубаво е нали, само че не е злато...Но аз си викам как така сапфир, пък в някакъв метал...Като излезнох от там огледах хубаво медальона -  ;D, оказа се че е златен и минимум на 50 години...

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Април 24, 2013, 04:35:17 pm »
В момента е на 1 градус от Сатурна ми в 12 дом, който е точна опозиция с Марс...До 2 месеца ще направи нулев съвпад. Сатурн е господар на радикса ми, управител на 8, подуправител на 7 и съуправител на 9 и 10. Преживявания - много, но кое е свързано точно с него, не мога да кажа. А и тепърва има още да се случват разни неща. Най-прясното, с което мога да се похваля е, че вчера си купих от един антиквариат едно синджирче за 3 франка с медальонче, като медальончето ми направи впечатление, защото камъкът беше сапфир  :blink:. Продавачката коментира, хубаво е нали, само че не е злато...Но аз си викам как така сапфир, пък в някакъв метал...Като излезнох от там огледах хубаво медальона -  ;D, оказа се че е златен и минимум на 50 години...

Честито със здраве да го носиш...и да му се радваш. ;D
Къде е била парс фортуната вчера?
Би ли си направила дневна карта..и да я качиш..Искам да погледна събитието..
Но без мн.плетеници...Изключи всички астероиди... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #3 -: Април 24, 2013, 05:27:19 pm »
Мда,мина ме транзитът на ЮЛВ с натална Луна.
Резултат - бурна любовна история,която не се съмнявам,че беше кармична заради синастрията ни и най - вече огледалния съвпад Луна / Сатурн.
Доста дълго бях емоционално зависима,и в двете крайности- към две години ми държеше влага . ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4 -: Април 24, 2013, 05:28:06 pm »
Аз след 3 градуса ще имам съвпад на транзитен юлв с венера в 10ти дом.
Ще разкажа,ако се случи нещо специално.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Април 24, 2013, 06:25:32 pm »
Мда,мина ме транзитът на ЮЛВ с натална Луна.
Резултат - бурна любовна история,която не се съмнявам,че беше кармична заради синастрията ни и най - вече огледалния съвпад Луна / Сатурн.
Доста дълго бях емоционално зависима,и в двете крайности- към две години ми държеше влага . ;D

А сега? :rolleyes:
И какво стана..,кой аспект те освободи...?

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #6 -: Април 24, 2013, 06:48:47 pm »
Дали има значение Транзитен ЮЛВ в съвпад с Прогресивна Луна?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Април 24, 2013, 07:42:02 pm »
Дали има значение Транзитен ЮЛВ в съвпад с Прогресивна Луна?

Всичко има значение...що транзитира....

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #8 -: Април 24, 2013, 09:10:22 pm »
Благодаря ти Марая :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #9 -: Април 24, 2013, 11:05:41 pm »
Поствам картата на събитието, поправих часа, защото се сетих, че си купих и часовник, за който жената каза че няма батерии, а аз видях - че пише - че има 17 рубина - демек механичен, само го навих и той тръгна, та догато чакам да видя дали часовника работи точно, се загледах в медальончето...
   И съответно синастрията с транзитите към този момент с натала ми

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #10 -: Април 25, 2013, 08:54:43 am »

Да не е мунданния съвпан на тр. венера с тр. юлв на 16 скорпион върху твоята венера?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #11 -: Април 25, 2013, 02:26:43 pm »

Да не е мунданния съвпан на тр. венера с тр. юлв на 16 скорпион върху твоята венера?
Сигурно.Всъщност моята венера е на 13 гр в телец.Та имах предвид,че когато тр южен възел застане на 13 гр,ще е в съвпад с венерата ми :blink:Утре ще имам възврат на венера :blink:
« Последна редакция: Април 25, 2013, 07:40:19 pm от Milkyway »

*

Grace

• 2257
« Отговор #12 -: Май 07, 2013, 09:28:06 pm »
Преживяли ли сте такъв транзит?
Нещо по-характерно по време на транзита случило ли се е ...и ако ДА...,какво?Как се е отразил транзита в/у емоционалните Ви усещания..,за какъв период?

И аз бих искала да питам същото

ЮЛВ - свързва се с миналото, с принудата, с резултат от минал избор. Често при транзит на ЮЛВ към планета, хората искат нещо от вас. Някои астролози твърдят, че всеки транзит / разбирай съвпад / към ЮЛВ от планета е нещастен.
Имате ли опит или наблюдения?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #13 -: Май 07, 2013, 09:36:36 pm »
Нещо по-характерно по време на транзита случило ли се е ...и ако ДА...,какво?Как се е отразил транзита в/у емоционалните Ви усещания..,за какъв период?

ЮЛВ - свързва се с миналото, с принудата, с резултат от минал избор. Често при транзит на ЮЛВ към планета, хората искат нещо от вас. Някои астролози твърдят, че всеки транзит / разбирай съвпад / към ЮЛВ от планета е нещастен.

Ужас :(Защо нещастен? В края на юли ще се случи при  мен :(Съвпад на тр юлв с венерата ми У4 и 11.

*

Grace

• 2257
« Отговор #14 -: Май 07, 2013, 09:49:59 pm »

Ужас :(Защо нещастен? В края на юли ще се случи при  мен :(Съвпад на тр юлв с венерата ми У4 и 11.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #15 -: Май 07, 2013, 10:18:39 pm »
Щом го твърдят,значи има за какво.
Ще споделя като мине транзита.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Май 08, 2013, 12:40:15 am »

Знаеш ли Грейс... :-\,
Аз си мисля, че е мн.важен аспекта м/у упр. на ЮЛВ и Луната...
При мен е 45*...
И си мисля, че още нещо ще излезе на яве.... :rolleyes: , свързано с майка ми например.
Или...нещо което ми се полага по право ще дойде при мен... :rolleyes:

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #17 -: Май 08, 2013, 06:30:14 am »
Натално юлв ми е на 6 градуса от луната в близнаци.Множко ли е за съвпад?

*

Grace

• 2257
« Отговор #18 -: Май 08, 2013, 08:02:32 pm »

приемливо е за съвпад. Юпитер като мина оттам, нищо ли?

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #19 -: Май 08, 2013, 08:12:57 pm »

приемливо е за съвпад. Юпитер като мина оттам, нищо ли?
Ами в момента юпитер е на 1градус от юлв и 7 от луната...в 11...предстои....Но пък възелът ми е в точен квадрат с венера....а тя ми управлява слънцето и ИЦ...