Здравей Гост

За кого бихте гласували към днешна дата

• 163 Отговора
  • 20611 Прегледи
Re: За кого бихте гласували към днешна дата
« Отговор #60 -: Май 09, 2013, 09:22:04 am »
Воля за какво - да продължат да лапат на гърба на народа?  ;D
Мдаа, а други пък имат воля да им да дадат тази възможност  ;D Щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно...

Точно по това милиционерите си приличат с Хитлер!!!!!!!!!!! Лозунгът им е копиран от 1933 г. 
ТРИУМФ НА ВОЛЯТА - така се казваше великият филм на Лени Рифенщал, възхваляващ Фюрера и партията му.
И нашите мутри (без да са чели и дори чували за Шопенхауер и Ницше) "усещат" какво може да донесе успех в борбата за власт.
Само волята да се наложиш над останалите... Това е най-прекия път към успеха.
Предизборната им кампания е под надслов ИМАМЕ ВОЛЯ! Милите ми фюрерчета ББ и ЦЦ...
Интересно.. Честно казано лозунгът на ГЕРБ привлече вниманието ми от самото начало и още си умувам върху него. Звучеше ми някак зловещо...И все още настръхвам, когато го чуя.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #61 -: Май 09, 2013, 11:42:15 am »
Абе, имат воля. Ялови са те, откъдето и да ги погледнеш.  ;D

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #62 -: Май 09, 2013, 01:13:43 pm »
Няма  да гласувам .

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #63 -: Май 09, 2013, 01:36:37 pm »
Калояне не знам колко са ти мили "фюреречетата" но не забравяй, че Цвцв има съвпад на марс с плутон, а Сталин например (за който историята доказва, че е "надминал" фашистите по брой "изчистен" народ) има опозиция марс - плутон. Аз съм на мнение, че който и да било човек не бива да се подценява. Човешката природа е....непознаваема

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #64 -: Май 09, 2013, 01:58:10 pm »
Калояне не знам колко са ти мили "фюреречетата" но не забравяй, че Цвцв има съвпад на марс с плутон, а Сталин например (за който историята доказва, че е "надминал" фашистите по брой "изчистен" народ) има опозиция марс - плутон. Аз съм на мнение, че който и да било човек не бива да се подценява. Човешката природа е....непознаваема

И аз имам съвпад марс плутон -бих казала, че съм хуманен човек и се отнасям с пълно уважение към личното пространство на всеки. Бих се определила категорично като справедлива и обективна- дори когато не ми е приятно намирам грешките в себе си или там където не ми се иска те да са- но си го признавам.

Любимия има Марс Плутон в опозиция- той също въпреки, че е егоист вижда и признава собствените си грешки. В него също има обективност! Което е рядко за егоист.

Така, че мисля, че Марс Плутон съвпад/опозе е хубав аспект за човек с власт и човека вероятно ще бъде справедлив управник.Може би квадрата между двете ще е проблемен..

За Ц.Ц не знам, но Сталин със сигурност е бил ку-ку, което съм убедена не се дължи на аспекта Марс- Плутон...
« Последна редакция: Май 09, 2013, 02:08:10 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #65 -: Май 09, 2013, 02:33:39 pm »
...не забравяй, че Цвцв има съвпад на марс с плутон, ...
Човешката природа е....непознаваема

На твоя любим ЦЦ не ми е необходимо даже да му гледам хороскопа, или биографията...
Само външният му вид и как говори, ми е достатъчно, за да го сложа в някоя неприятната графа.
Ако човек има достатъчно жизнен опит - може да познае човешката природа по малки детайли дори.
А това, което хората знаят за Сталин, е всъщност клише. Понякога се отличава от реалността.
« Последна редакция: Май 09, 2013, 02:38:16 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Май 09, 2013, 03:16:00 pm »
Дори датата и годината на раждане на Сталин (Йосиф Джугашвили) са под въпрос - има съмнения относно достоверността на "официалната" версия. Тогава за какъв хороскоп и какви аспекти говорим? :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #67 -: Май 10, 2013, 08:14:27 am »
Пизовавам всички, които не искате отново същите лица, но сте разколебани дали да си направите труда, да отидете и да гласувате. За всеки друг, но не за статуквото!

*

Grace

• 2257
« Отговор #68 -: Май 10, 2013, 08:18:00 am »
че кои са новите лица ?

*

satin_

« Отговор #69 -: Май 10, 2013, 08:32:25 am »
"Всяко чудо за три дни" са казали хората. Нито след тези избори нещо ще се промени, нито след следващите или по-следващите, докато хората не се променим. Само "тридневни" патардии се вдигат!

За всеки друг, но не за статуквото!

Много им пука, че някой няма да гласува за тях, като отдавна са си подсигурили нужните гласове!

Циркът е голям, а билетите за него "солени"

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Май 10, 2013, 08:40:34 am »
И да гласуваме, играчите се договарят и нагласяват резултатите както на тях им е угодно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #71 -: Май 10, 2013, 09:40:47 am »
Пизовавам всички, които не искате отново същите лица, но сте разколебани дали да си направите труда, да отидете и да гласувате. За всеки друг, но не за статуквото!

това има смисъл, само ако този ДРУГ мине 4-те процента.... и не влиза в договорки после!
Аз не виждам засега партийка да отговаря на двете условия едновременно.
и Костов, и Сидеров, и Пръмова, и Яне са продажни... Може би НФСБ - ама няма гаранция.
« Последна редакция: Май 10, 2013, 09:44:48 am от Калоян Иванов »

« Отговор #72 -: Май 10, 2013, 11:00:01 am »

Моята прогноза:
ГЕРБ - 34,4%
БСП - 28,2%
ДПС - 11,8%
Атака - 10,1%
ДСБ - 4,2%
НФСБ - 4,1%
България на Кунева - 4%
Изборна активност - 56,7%
Купуване на гласове - 99,9%
Черен пиар и компромати - 88%
Мое участие - 0%

Последни данни от „Алфа рисърч“ за неделя:

ГЕРБ - 33%
БСП - 28%
ДПС - 10%
"Атака" - 7.5%
"Движение България на гражданите" - 4%

Най-близо до 4-процентната бариера за влизане в парламента са: ДСБ-БДФ - 2.7% и НФСБ - 2.3%

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Май 10, 2013, 11:00:55 am »
Добре де, разбрахме вече, че няма да гласуваш. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #74 -: Май 10, 2013, 11:04:54 am »

Целта на поста ми е да има цифри черно на бяло за неделя.
Защото после всеки ще казва че е познал....  ;D))) ... ДОРИ И МИРА ЩЕ КАЖЕ ЧЕ Е ПОЗНАЛА!
Аз моята прогноза отпреди месец не съм я променял.
Днес агенциите вече се доближиха до нея... макар че преди това даваха все различни цифри...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #75 -: Май 10, 2013, 11:35:07 am »
По моята прогноза:
Герб ще спечелят най- много гласове, БСП ще усетят изборите като поражение, Атака може и да не влезнат в парламента...ДПС,Кунева и Яне влизат сигурно. Други малки партии в парламента не очаквам, за съжаление също ДСБ,СДС...Ползвала съм хорари...да видим.. :lol:

Казвам 5 партии, без Атака (малко странно, да- но мисля, че ще са много на кантар).

Аз съм антикомунистка..така, че се надявам за БСПто да не ми влият някакви лични настроения, като цяло позициите им от днешна гледна точна не изглеждат никак лоши- ако трябва да съм честна- ще видим. Техния резултат ми излиза като поражение и би трябвало да е доста по- надолу от очакваното... лично аз ще се очудя ако се окаже, че съм познала ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #76 -: Май 10, 2013, 11:36:23 am »

Целта на поста ми е да има цифри черно на бяло за неделя.
Защото после всеки ще казва че е познал....  ;D))) ... ДОРИ И МИРА ЩЕ КАЖЕ ЧЕ Е ПОЗНАЛА!
Аз моята прогноза отпреди месец не съм я променял.
Днес агенциите вече се доближиха до нея... макар че преди това даваха все различни цифри...

Социолог или астролог? :rolleyes:

Искам астрологична обосновка да чуя...Така на принципа на има го- нЕма го...,малко ми прилича на букмейкърски пункт. ;D

Партийте ще са повече от 5 в парламента.
Герб
БСП
Атака
ДПС
РЗС
България на Гражданите
НФСБ

И това не като астролог, а като политически анализатор.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #77 -: Май 10, 2013, 11:42:29 am »

Партийте ще са повече от 5 в парламента.

И моите са повече от 5 - дал съм прогноза за 7, също като теб. (виж Прогнозата ми от 14 април. Не съм я променял от тогава)
Разликата е, че при мен 7-ма е ДСБ, а при теб - РЗС. Пет партии дава Алфа рисърч, не аз!
Обосновката ми е "ирационална", така че няма как да ти я изложа тук писмено. Освен това не си си платила  ;)
А твоята каква е? И къде са ти процентите?????

По моята прогноза:
Атака може и да не влезнат в парламента...
Казвам 5 партии, без Атака (малко странно, да- но мисля, че ще са много на кантар).

Много странно даже! Не знам дали може да се даде "по-грешна" прогноза. Освен да кажеш че Герб и БСП няма да влязат...  ;D
Атака ще качат резултата си от предишните избори! Така че няма как да не влязат! - Те ще са 4-ти, близо до ДПС
В периоди на криза и соц.нестабилност такива партии събират протестния и радикален вот. Да напомням ли пак за Хитлер и 1933?
« Последна редакция: Май 10, 2013, 12:11:32 pm от Калоян Иванов »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #78 -: Май 10, 2013, 12:24:38 pm »
Калояне :)

Да поживеем и да видим...но няма да се учудя ако не съм познала, казвам си. Атака имат доста привърженици.

"Пък и аз ни сам кой знай колку виден експерт"  ;D Факт, де. Поствам прогнозата ми, щото е много различна и ще е интересно да се проследи!
« Последна редакция: Май 10, 2013, 03:57:59 pm от zikovu »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #79 -: Май 10, 2013, 12:56:57 pm »
Обаче българинът е уникален по манталитет, не спирам да се изумявам. :))

Излязоха да протестират срещу Герб и БСП, сега пак мнозинството ще гласува за тях - първо плюят, после дават подкрепа на същите. Това е страна на абсурдите, а за държавност тук въобще не можем да говорим - съществува само като георгафско понятие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.