Здравей Гост

За кого бихте гласували към днешна дата

• 163 Отговора
  • 20528 Прегледи
Re: За кого бихте гласували към днешна дата
« Отговор #100 -: Май 10, 2013, 06:48:44 pm »

Някои вече си признаха.
Не виждам къде е логиката и ползата от такъв съвет.

МОТИВИРАМ СЕ:

Тези дето си признаха - малко закъсняха. Това се знаеше още тогава - преди месец. Флейтиста малко е закъснял. То това са сглобени проекти.
Случаят с Валери Симеонов е различен. Той подкрепи Атака и Волен, обаче Сидеров се оказа по-продажен и си намери нов господар. Сега пак ще се продаде - този път явно на БСП. Цялата му игра е да компрометира национализма. Затова му плащат!!! А ТОЙ СЪЧЕТАВА ПОЛЕЗНОТО С ПРИЯТНОТО.
Засега Симеонов е доста по-последователен и не е дал повод да се мисли, че е издънка на БСП или на Герб (които възникнаха след него)! Който е гледал телевизията му, знае каква линия следва. Е, партията му няма кадрови потенциал, но той няма и да управлява държавата. Той ще е камъче в обувката на управлението. Това е логиката ми. АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА - ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДРУГО КАМЪЧЕ!

Що се отнася до акъла на килограм, хората са го казали отдавна: "Насила не можеш да дадеш!"
Така че нито раздавам, нито продавам. Казах си мнението. Имам законно право - свобода на словото.

При управляващи и властимащи малки крадци няма, бе, Калоянчо :)

"Баба" Папи, Калоянчо ще казваш на сина си. Аз не ти викам "МА"... нали?!
« Последна редакция: Май 10, 2013, 06:57:39 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #101 -: Май 10, 2013, 06:56:00 pm »
Тези дето си признаха - малко закъсняха. Това се знаеше още тогава - преди месец. Флейтиста малко е закъснял. То това са сглобени проекти.

Вярно.

Случаят с Валери Симеонов е различен. Той подкрепи Атака и Волен, обаче Сидеров се оказа по-продажен и си намери нов господар.
Не съвсем. Не подкрепи, а създаде, по-интересно как и с какъв ресурс... и това се знае! 

Засега Симеонов е доста по-последователен и не е дал повод да се мисли, че е издънка на БСП или на Герб, които възникнаха след него!
Хмм, а дали?!

От интервюто, което сам даваш за сведение на врабчетата, той си казва човекът, че ще подкрепи всичко, което е за благото на Бг. Е, той и Волен така разправяше, нали... относно "различния" случай. Те всъщност всички така ни успиват с думи. Спирам до тук, че излизам, а и излишна реклама няма да правя на този или онзи болен за власт лидер.

Всеки да си гласува или не с главата на раменете, колкото може, пък каквото сабя покаже...  ;D

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #102 -: Май 10, 2013, 07:00:16 pm »
Просветителка е по-точно. ;D

Просвета е когато говориш истината. А ти поднасяш "филтрирана" информация - тоест, частичната истина... а това е манипулация!
Къде е графата: КАКВО ОТКРАДНА КОСТОВ?
или: КАКВО ПРОДАДЕ НА БЕЗЦЕНИЦА КОСТОВ?
Нещо за монополите по негово време, или за това как един сервитьор стана собственик на цяла банка с държавните пари?
Или нещо за фондацията на жена му, която рекетираше всички фирми... Това къде е в цялата ти пропаганда?

Някои вече си признаха.
Не виждам къде е логиката и ползата от такъв съвет.

Не гласувай тогава! Или си гласувай за големите (крадци)
Да не съм ти опрял пистолет в главата??

Аз си стартирах бизнеса при неговото управление и никой не ме е рекетирал. Същото сториха и повечето ми приятели, които в момента вият на умряло, заради рекета от страна на държава, монополи, администрация.
 По времето на Костов само с гол ентусиазъм можеше да се постигне това, което днес и със 100К не можеш. Не ми говори за кражби. Аман от ченгесарска пропаганда. То не бяха предавания, в които едно ченге пита друго ченге "бил ли е Костов гол в сауната", то не бяха мероприятия финансирани от международния мошеник Чорни.
Ами как да е в сауната? С балтон ли??
Ако беше окрал нещо, вярвай ми, щеше да бъде първия политик влязал в затвора. Нали цялата държавна машина беше впрегната с/у него след лятото на 2001?!
Повечето избиратели са прости (съжалявам, но точно това мисля). Умни хора няма как да дадат власт на мадридското недоразумение. ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #103 -: Май 10, 2013, 07:03:13 pm »
Обаче българинът е уникален по манталитет, не спирам да се изумявам. :))

Излязоха да протестират срещу Герб и БСП, сега пак мнозинството ще гласува за тях - първо плюят, после дават подкрепа на същите. Това е страна на абсурдите,...

Тези, които протестираха, и тези, които ще гласуват пак за тях, не са едни и същи задължително.

Точно така. Даже въобще не са. Как го роди това заключение, Лили?! :P

Повечето избиратели са прости (съжалявам, но точно това мисля). Умни хора няма как да дадат власт на мадридското недоразумение. ;D

Абсолютно съм съгласна.

« Отговор #104 -: Май 10, 2013, 07:03:23 pm »

Засега Симеонов е доста по-последователен и не е дал повод да се мисли, че е издънка на БСП или на Герб, които възникнаха след него!
Хмм, а дали?!

От интервюто, което сам даваш за сведение на врабчетата, той си казва човекът, че ще подкрепи всичко, което е за благото на Бг. Е, той и Волен така разправяше, нали... относно "различния" случай. 

Има факти и доказателства... дори в нета. Всички предавания на телевизията му са налични и може да се види как беше критикувана Тройната коалиция и Станишев през това време. Мога да издиря и да ти пусна някой линк, ако не вярваш или ако не си следил политиката през 2005-2009 година. Така че с допускания и "знае се" - не можеш да ме убедиш.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #105 -: Май 10, 2013, 07:08:41 pm »
 :rolf: А стюга, бе! Не съм следил, даже направо понятие си нямам, както подозираш, ама и недей ме залива с матриял, плийз. Айде, че и без това ти се опънаха нервите, скъпи г-н Калоянчо.

*

Papy

• 4343
« Отговор #106 -: Май 10, 2013, 07:19:15 pm »

Баба ще викаш на баба си. "Калоянчо" е умалително от "Калоян", а "МА" е пренебрежително обръщение, целящо обида
Само да не се окаже, че ти си "ма", пък аз съм "бе" :)

« Отговор #107 -: Май 10, 2013, 07:21:33 pm »
А стюга, бе! Не съм следил, даже направо понятие си нямам, ..

АБСОЛЮТНО СИГУРНО Е, ЧЕ СИ НЯМАШ ПОНЯТИЕ.

Копирам наслуки от сайта на СКАТ само заглавията на предаванията. Явно са дружески настроени към БСП и Тройната коалиция:

Политическа - полицейска - икономическа - етническа мафия у нас - 11.05.2007
Полицейските методи на Румен Петков - 05.07.2007
Съветници и спонсори на Първанов ги убиват като мафиоти - 11.07.2007
Тройната коалиция удря бедните с данъци и акцизи - 12.12.2007
Корупцията на кабинета „Станишев” - 11.07.2008
Мафията краде пари от САПАРД, фермерите пред банкрут - 09.07.2008
Екстремизмът на тройното правителство - 10.06.2008
Мафията управлява България - 03.06.2008 
Наглостта на управляващите - 28.05.2008
Има ли морал в българската политика? - 08.05.2008
Правителствените промени: Мафията назначи нови министри - 22.04.2008

СТИГАТ ЛИ .. или ще спориш още? Винаги говоря с факти. ...за разлика от други хора тук.
« Последна редакция: Май 10, 2013, 07:30:30 pm от Калоян Иванов »

« Отговор #108 -: Май 10, 2013, 07:25:27 pm »

Баба ще викаш на баба си. "Калоянчо" е умалително от "Калоян", а "МА" е пренебрежително обръщение, целящо обида
Само да не се окаже, че ти си "ма", пък аз съм "бе" :)

Като спреш да ми викаш "Калоянчо" и аз ще спра да ти викам "Бабо".  Няма нужда да ми се "умиляваш"!  Голям съм вече...
Като спреш да използваш по мой адрес частицата БЕ, и аз ще спра да използвам МА. Ти започна първа. Документирано е!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #109 -: Май 10, 2013, 07:28:01 pm »
Обаче българинът е уникален по манталитет, не спирам да се изумявам. :))

Излязоха да протестират срещу Герб и БСП, сега пак мнозинството ще гласува за тях - първо плюят, после дават подкрепа на същите. Това е страна на абсурдите,...

Тези, които протестираха, и тези, които ще гласуват пак за тях, не са едни и същи задължително.

Точно така. Даже въобще не са. Как го роди това заключение, Лили?! :P

Защото съм се нагледала на прости парчета.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #110 -: Май 10, 2013, 07:36:11 pm »
Защото съм се нагледала на прости парчета.  ;D

А, да, има ги, не е като да ги няма..., но и те душа носят. ;)

АБСОЛЮТНО СИГУРНО Е, ЧЕ СИ НЯМАШ ПОНЯТИЕ.
СТИГАТ ЛИ .. или ще спориш още? Винаги говоря с факти. ...за разлика от други хора тук.

Знаех си, че съм засегнала болна тема. ;D
Това доказва само на младши като теб, а ти като играеш на „сигурно”, бъди нащрек, че стават грешки.   

Личен спор тук няма, аз само внесох лека корекция в опитите ти за внушение за кого да се гласува/чиста манипулация, нещо не ме кефят подобни врътки особено от хора, които очевидно не са наясно с много ФАКТИ и сляпо поглъщат образите от телевизора, но както се съгласих вече „избирателите са си тъпи” – дерзай!

*

Papy

• 4343
« Отговор #111 -: Май 10, 2013, 07:36:45 pm »

Като спреш да ми викаш "Калоянчо" и аз ще спра да ти викам "Бабо".  Няма нужда да ми се "умиляваш"!  Голям съм вече...
Като спреш да използваш по мой адрес частицата БЕ, и аз ще спра да използвам МА. Ти започна първа. Документирано е!

Прав си-не си ми мил, явно освен, че си голям, си и доста чувствителен, почти като момиченце
И...как да не се умили човек :)

« Отговор #112 -: Май 10, 2013, 07:39:17 pm »

... явно освен, че си голям, си и доста чувствителен, почти като момиченце

Не, просто никому не оставам длъжен. И почти не правя компромиси... Така е справедливо!
Принципът е : каквото повикало, такова се обадило.

По-горе sunrain се опита да ми "изтъква" несъществуващи неща, и се наложи да му отвърна с факти.
Сега, понеже той не може да обори моите факти, се опитва да се измъкне, като ми приписва наивност. Не съм наивен, а ТОЧЕН към фактите. Не съм и лековерен. Политиката е рационално действие и в нея човек трябва да взема ПРЕСМЕТНАТИ решения. Точно аз не се доверявам сляпо на никого. Тук не става дума за болна тема, а за ПРИНЦИПЕН ВЪПРОС. Ако нещо е такова, то е такова.. и точка! Това, че посочих НФСБ, в случая не значи, че съм ФЕН или ФАНАТИК. Просто в този конкретен политически момент това е рационално според мен. След 1 година може да е нещо друго. В политиката нещата се менят доста бързо.
« Последна редакция: Май 10, 2013, 07:48:09 pm от Калоян Иванов »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #113 -: Май 10, 2013, 07:40:19 pm »
Да ви кажа, на мен, ако не искам, никой не може да ми внуши за кого да гласувам.
Но препрочитайки всичко написано дотук, все повече се замислям дали да ходя да гласувам.

То един няма, който да не си е осрал гащите.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #114 -: Май 10, 2013, 07:42:25 pm »
Да ви кажа, на мен, ако не искам, никой не може да ми внуши за кого да гласувам.
Но препрочитайки всичко написано дотук, все повече се замислям дали да ходя да гласувам.

То един няма, който да не си е осрал гащите.  ;D

Ми..и аз, макар че...не знам вече

« Отговор #115 -: Май 10, 2013, 07:45:02 pm »
Ми, така си е. Отказахте младите неориентирани избиратели, на които ще им е за първи път. Тююю, няма да направят сефтето. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #116 -: Май 10, 2013, 07:49:08 pm »
Волен, освен че е болен, бил и продажен като всички останали, щял да се коалира с лошите после.  ;D

Може и така да е... Язък за него, искрено се надявах да е с нещо различен  ;D - "сам срещу всички" - с това ми импонира.  ;D

Голям батак, един ден за размисъл не стига.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #117 -: Май 10, 2013, 07:51:48 pm »
Волен освен че е болен, бил и продажен като всички останали.

Може и така да е... Язък за него, искрено се надявах да е с нещо различен  ;D - "сам срещу всички" - с това ми импонира.  ;D

Голям батак, един ден за размисъл не стига.  ;D

Тоя е най-продажен от всички!!! Би си дал задните части на всеки, стига да има изгода! А психичните му отклонения са доста над нормата!

*

Papy

• 4343
« Отговор #118 -: Май 10, 2013, 07:52:34 pm »
Ми, така си е. Отказахте младите неориентирани избиратели, на които ще им е за първи път. Тююю, няма да направят сефтето. ;D

;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #119 -: Май 10, 2013, 07:53:52 pm »
Който е влязъл веднъж в политиката, би трябвало да е наясно, че там те приемат с широко отворени задни части.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.