Здравей Гост

Лош или добър?

• 63 Отговора
  • 13257 Прегледи
*

mkkd

• 41
Лош или добър?
« Отговор #40 -: Май 22, 2006, 12:58:59 pm »
Аз също си имам набор от сънища,които ще помня сигурно цял живот.Те са много ярки ,както хубави така и лоши.Имам и повтарящи се сънища ,които знам какво означават и какво конкретно ще ми се случи.
Сутрин с какво чуство се събуждаш?Аз като стана от сън знам какъв ще ми бъде денят-добър или не толкова.Чуството ми почти винаги е вярно.То се основава на сънищата,които съм имала през ноща.Дори  и когато не ги помня,остава чуството-от тук и извода за деня.И в живота съм така,може да не помня даден човек с какви думи и дела е предизвикал дадено усещане,но дълго помня чуството,което е извикало у мен.

*

mkkd

• 41
Лош или добър?
« Отговор #41 -: Май 22, 2006, 01:01:05 pm »
Аз също си имам набор от сънища,които ще помня сигурно цял живот.Те са много ярки ,както хубави така и лоши.Имам и повтарящи се сънища ,които знам какво означават и какво конкретно ще ми се случи.
Сутрин с какво чуство се събуждаш?Аз като стана от сън знам какъв ще ми бъде денят-добър или не толкова.Чуството ми почти винаги е вярно.То се основава на сънищата,които съм имала през ноща.Дори  и когато не ги помня,остава чуството-от тук и извода за деня.И в живота съм така,може да не помня даден човек с какви думи и дела е предизвикал дадено усещане,но дълго помня чуството,което е извикало у мен.Въобще много съм чуствена :D  <_<  

*

АН

Лош или добър?
« Отговор #42 -: Май 22, 2006, 04:11:01 pm »
И аз съм твърде подвластна на първите си впечатления :) Ако са добри, добре, но ако са лоши... :) Наясно сме, ако така силно влияе първото впечатление, как после се общува с разни хора... :D Опитвам се съзнателно да го коригирам - и доброто и лошото първо чувство :) - да включвам повече разума :D Същото се отнася и за сънищата - понякога се получава - може би успяваме да коригираме някои неща в будно състояние, след като по време на сън сме предупредени :)  

*

mkkd

• 41
Лош или добър?
« Отговор #43 -: Май 25, 2006, 09:00:53 am »
Аз също се опитвам да  коригирам първото си впечатление,но то винаги се оказва вярно,дори и след години общуване.Затова въпреки всичко си имам едно на ум,дори и подсъзнателно.Когато първите ми впечатленич не са добри избягвам по нататъшни контакти,ако е възможно разбира се ,ако ли не ги ограничавам до минимум.
Тези дни се скъсах да сънувам,направо съм изтощена сутрин.Може би съм твърде изморена,но до отпуската има още доста време.Пък и тези горещини...
Как са твоите емоционални дни?Сънищата сбъдват ли се?Поздрави :D  

*

АН

Лош или добър?
« Отговор #44 -: Май 25, 2006, 07:08:42 pm »
Аз тия нощи много пътувах - направо се лиших и от спане и от сънища - ще видя тая нощ на моето си легълце :D  

*

mkkd

• 41
Лош или добър?
« Отговор #45 -: Май 27, 2006, 04:17:00 pm »
Е как е в собственото си легълце  :D
Аз и тази нощ много сънувах.Само си спомням,че ми поставиха диагноза болна гинекологично.Дори си видях рентгеновата снимка,само дето беше цветна,едната ми тръба почти липсваше ха ха  :D и това ако не са откачени сънища.Как мислиш,какво ли значи?
Все се каня да те питам според теб какво означава да сънуваш риба?В суров вид или приготвена да си хапваш от нея?
Тази нощ и аз ще сменя легълцето си ,да видим какво ще сънувам :unsure:  :)  

*

D-r Manasiev

Лош или добър?
« Отговор #46 -: Май 27, 2006, 04:43:20 pm »
A koq truba ti lipsva6e -lqvata ili dqsnata??Qse li riba na sun??

*

doktora

Лош или добър?
« Отговор #47 -: Май 27, 2006, 04:45:28 pm »
Цитат
A koq truba ti lipsva6e -lqvata ili dqsnata??Qde li ot tq  riba na sun??Moge da ti pomogna s tulkuvaneto...
A koq truba ti lipsva6e -lqvata ili dqsnata??Qde li ot tq  riba na sun??Moge da ti pomogna s tulkuvaneto...

*

АН

Лош или добър?
« Отговор #48 -: Май 27, 2006, 04:53:11 pm »
Аз, за съжаление, тия нощи не си помня сънищата.

А твоите риби......Може да са персонален символ и да трябва сама да поразмислиш с какво ги свързваш.....
А като архетип.....Те са някак мълчаливи създания. Заглеждала ли си се в очите на рибка в аквариум? Дали осъзнава, че не е свободна.....А да я виждаш вече и като храна.....Да не би да се чувстваш на моменти като нея? :) За някои хора само физическия свят е твърде недостатъчен....Копнеят за нещо, а може и да не знаят за какво....И да се усещат сякаш някой ще ги изяде :) Може собственият им Аз да ги изяжда :)

А това за болестта....Да не би да се криеш от нещо? :)  

*

mkkd

• 41
Лош или добър?
« Отговор #49 -: Май 29, 2006, 02:25:27 pm »
Здравей АН :) Благодаря за насоките :) Трябва да помисля върху тях.Забелязала съм,че когато сънувам риба на другия ден разбирам или осъзнавам някаква истина от която съзнателно бягам.Обикновенно за нещо ,което знам,че е така ,но съзнателно се самозалъгвам.Когато сънувам,че ям независимо какво -идния ден е много добър от страна на финанси.
Тази нощ сънувах най-различни сънища.Спомням си само част от тях.Единият беше доста интересен-хора във вълчи образ,цяла тълпа и аз си избирах,но за какво защо и как не помня.През цялото време усещах нещо измамно.Но явно е било и кошмар,защото се събудих.Опитах се да го възпроизведа и запомня,но не успях.
Спомням си ярко и един образ от миналата вечер-кокошка- черна ,ярко изпъстрена с нещо като шевица.Много ме впечатли.Въобще тези нощи напоследък са страшно наситени със сънища,много и най-различни,явно затова не мога да ги запомня и възпроизведа. :rolleyes:
При теб как е?Поздрави  :) Да ти дам малко от моите сънища :D  :D  :D Идват ми в повече :D  

*

АН

Лош или добър?
« Отговор #50 -: Май 29, 2006, 04:52:58 pm »
мерси :D
Снощи и аз си имах сънища :D
Тия тинейджъри имат свойството все да поставят човек пред дилеми и да го държат нощно време в полусънно състояние и помнейки сънищата си :)

А твоите животни - особено вълчия образ...Казват, че животните в сънищата са ни проекции, пък специално за вълка, че носи Слънчевия плинцип - Аза. Символ на творчество и интелигентност...Но пък после кокошката...Тя е някак опитомена...Може  да си преодоляла някакви страхове или страсти :) Може да ти се появят възможности за себедоказване :)  

*

Guest

Лош или добър?
« Отговор #51 -: Май 29, 2006, 07:56:46 pm »
Тинейджър ли си имаш? :rolleyes:
Миналата вечер сънувах кокошката,а тази вълчите образи.
Зарадва ме с твоите изводи.Дано си права :)
Ще видим тази вечер как ще е  :rolleyes:  

*

АН

Лош или добър?
« Отговор #52 -: Май 30, 2006, 05:01:26 pm »
имам си, и то опърничав :D

Нощес си сънувах банални неща, но поне си ги помня :)

При теб как беше? :)  

*

Guest

Лош или добър?
« Отговор #53 -: Юни 01, 2006, 10:59:19 am »
Цяла нощ сънувам царя /Симеон/и жена му.Возихме ги в нашата кола,едвам се сместихме.Царицата не беше много доволна,че е на задната седалка,и че не ги е взела служебна кола.Водихме ги на купон във някакво село.Тя се оплака,че вече никой не ги кани на светски партита,че са бедни.После тръгнахме да обикаляме магазините.Преди това бяхме застанали да пресичаме на някакъв светофар,а царицата му казваше да не се разхождат по града без охрана,че хората не го обичат.Ей такива ти ми сънища.От къде ми идват в главата просто не знам.Сънувала съм и президента и Стоичков и др. известни личности.Луда работа :D Как мислиш?Поздрави :)  :)  :)  

*

АН

Лош или добър?
« Отговор #54 -: Юни 01, 2006, 01:34:45 pm »
Ти си като lin  :)

И тя сънуваше май футболисти :D

А аз си сънувам тия нощи все банални и ежедневни неща, сякаш малко ми е да мисля за тях в будно състояние :D

Така или иначе, докато Слънцето е в Близнаци, сънищата ни разкриват техниката на мисловните процеси в будно състояние и до каква степен сме разкрепостени и многостранни в мисленето. Имат и отношение към общуването ни с другите хора.
В тоя ред на мисли твоите сънища са съвсем добри :) Виждаш с какви хора си общуваш поне на сън :)  

*

Guest

Лош или добър?
« Отговор #55 -: Юни 06, 2006, 07:19:06 pm »
Какво говориш :D  :D  :D Тези нощи са за звезди.На следващата вечер сънувах Глория.Бяхме заедно на почивка или нещо като лагер.Вече го забравих.Проблеми с нета не можах да ти пиша.Защо съм сънувала нея?Та аз дори не и слушам музиката,но визуално я харесвам.Не мога да си обясня.
Когато сънувах царя на следвашият ден много ми вървеше във всичко,въобще царски ден :D  ;)
Тези дни сънищата ми са обикновени ,нищо интересно,но пак много интензивни.
При теб как е?Разкажи нещо интересно.
Поздрави :)  

*

АН

Лош или добър?
« Отговор #56 -: Юни 07, 2006, 07:51:26 am »
чак се чудя как досега никога не съм сънувала нищо за "звезда" :)

Най-прозаични сънища сънувам - все от типа "изтласкващи" май :)  - в смисъл, за нещата, за които в будно състояние решавам, че не желая да мисля  :)

Ти имаш ли неща, за които отказваш да мислиш? После появяват ли се в сънищата ти?

*

Guest

Лош или добър?
« Отговор #57 -: Юни 07, 2006, 12:59:27 pm »
Много рядко има неща за които отказвам да мисля .И да те се появяват в сънищата ми главно като кошмар.Това ме принуждава да мисля.Много често не помня сънищата си ,а само чуството което са предизвикали в мен или помня откъслечени неща.Това се отнася за по-обикновените сънища.Имам и много ярки образи ,които помня с години.
Много често не разгадавам символиката или по-точно не се замислям сериозно върху нея.Може би е хубаво човек да си записва сънищата и да ги анализира по-обстойно.Тяхната символика говори много,помага ни да разберем доста неща за самите нас.НО откъде ти това време :)
Снощи сънувах ''гаден"сън :angry: Няма да ти го разказвам.
Каква е твойта практика със сънищата?Записваш ли си ги?Анализираш ли ги обстойно?Познаваш ли себе си?Малелееее колко въпроси ти зададох :D  :D  :D  

*

АН

Лош или добър?
« Отговор #58 -: Юни 07, 2006, 02:49:16 pm »

Оу, аз от няколко години уж все внимавам за какво мисля и за какво разпределям времето си :) Например, смятам, че нямам вече много излишно време да мисля за разни прозаични неща – чистене, ремонти, готвене, пазаруване и т.н. /гледам да ги правя бързо и на автомат, а същевременно установявам, че даже ми е приятно да си мисля за подобни задачи/ :) Освен това гледам и да общувам преимуществено с хора със сходни на моите интереси :) Но пък като огранича контактите с всички останали хора, те после се явяват в сънищата ми :)

Записвала съм си понякога сънищата :)  - ти записваш ли ги?

*

Guest

Лош или добър?
« Отговор #59 -: Юни 07, 2006, 07:07:16 pm »
Не ,не ги записвам.И не се опитвам да ги разнищвам под лупа.Интуитивно чуствам какво ми говорят.Почти винаги съм права.
Аз също сънувам хора с които съм прекъснала връзка или се виждам много рядко.Някои от тях ми липсват много.Но интересното е ,че тях ги сънувам много рядко,а тези които не искам ,които не са ми много приятни по-често.Как го обясняваш?Аз мисля,че дори и те ми липсват.Във всеки човек има нещо,което те заинтригува,което се отразява по някакъв начин върху теб,с което го запомняш и по тази причина е възможно да ти липсва или да искаш да го видиш отново.Как мислиш?Изпитваш ли подобни чуства?