Здравей Гост

Ще ти говоря за любов

• 428 Отговора
  • 50992 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Ще ти говоря за любов
« -: Май 05, 2013, 02:25:01 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=1QX1HrW8p0Q

Не,че няма такива теми... ;D И за голямата и за малката...и за първата и за последната.
Но сртува ми се, че основното все още не е казано...и споделено.
Има хора, при които любовта няма значение, хора..,които бягат от любовта,като дявол от тамян.
Има хора, за които любовта е над всичко, хора при които любовта е в тях..и не я търсят извън себе си.
Хора оперирани от любов , хора фрустрирани за подобни изживявания и чувства...
Всичко това е изписано в натала. Не винаги планетите в 5-ти дом са показателни.
Например намираме Юпитер в 5-ти дом в знак Стрелец.
Юпитер е в дома на отдадената любов.Този човек има Юпитер на трон в огнен дом. Той е любвеобвилен, обича да обича...отдава. Съответно в 11-ти дом, дома на получената любов е знака Близнаци. В Близнаци обаче срещаме планетата Сатурн. Меркурий - диспозитор на Сатурн е в рак и в 12-ти дом.
Тълкувам го..,като ограничени любовни връзки, връзки с по-възрастни и прикрити хора, трудно ще получи любовта, към която се стреми индивида с Юпитер в 5-ти.
Той изразява любовта си ,чрез пътувания, подаръци, срещи...раздава се...,но не получава онова , което иска да получи.
Та според мен е много важно..,какво има на куспидата на 11-ти, какви качества притежава управителя на 11-ти, как е аспектиран..В каква връзка е с планетата находяща се в 11-ти.
5-ти е дом на сърцето..,дом на любовта, която отдаваме...11-ти е дома на получената любов.
И накрая..,но не последно място...връзката м/у 5-ти 11-ти.
« Последна редакция: Май 05, 2013, 02:29:29 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nova

• *
  • 353
Re: Ще ти говоря за любов
« Отговор #1 -: Май 05, 2013, 02:37:53 pm »
Всъщност мислех да пиша в юпитеровата тема, но ти ми разчете мислите....При мен К 11 е в телец....венера в риби в 9 ....че и квадрат луна....Луна в 11....отсреща в 5 е СЛВ....Сатурн е на края на 11- почти на К12...Едно съм забелязала- възлите са ми от особено значение....Май нямам любовна тема без замесена нодална ос....След месец точно юпитер ще транзитира върху луната....а отсреща в 5 прогр.луна ще застане точно върху нептун- упр.на венера.....Извън това, по темата- прекалено добре се познавам, за да бъда обективна....но добре че луна- упр.на венера са в 11-5, защото горката ми венера хич не е добре поставена в картата....нищо че е в риби....

*

satin_

« Отговор #2 -: Май 05, 2013, 03:25:42 pm »
Юпитер в 11-ти Водолей, Уран в Стрелец с тригони с Asc и планетите в първи.
Но К11 в Козирог. Сатурн в 8-ми в Скорпион.

В никакъв случай не мога да кажа, че не съм обичана. Напротив.
Но любовта на мъжете е някак прикрита, платонична. Трудно я изразяват, сякаш се страхуват от мен и предпочитат да ме гледат от страни. Гледат, но не се осмеляват да се приближат. До някъде е обяснимо, защото погледната от страни изглеждам страшно надменна и студена.
Обикновено се увличам по проблемни мъже, сдържани в емоциите, привидно студени и недостъпни, но вътре в себе си са силно чувствителни. Мъже които не биха били със всяка жена. Не харесвам онези които могат да сменят постоянно обекта на чувствата си. А е трудно да накараш такъв мъж да покаже любовта си ;D и съответно ям дървото с обясненията в любов  ;D

« Отговор #3 -: Май 05, 2013, 03:32:20 pm »
Сатен, ако си даже само наполовина красива , както на аватара си , мъжете не смеят да те доближат за да не получат отказ , а и защото не допускат , че една толкова красива жена може да е сама

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4 -: Май 05, 2013, 03:48:16 pm »
Много хубава тема :blink:
С радост ще я следя и ще се включа и аз :P

Христос Воскресе!!!!

*

satin_

« Отговор #5 -: Май 05, 2013, 05:11:12 pm »
Как ти се отразява сексуално Сатурн в 8-ми  ;D

Под платонично друго имах в предвид, рядко оставам незабелязана от мъж, но им стиска само да си фантазират  :blink: То е за предпочитане пред това всеки да ми прави спектакли за да спи с мен (прозвуча доста гадно ;D)

Сатурн в 7-ми-няма нужда да го коментираме  ;D Обмислям варианта да го взривя  ;D

За  проблемите с жените е така. Особено тези на моята възраст, изпитват някаква злоба и завист. Не всички естествено, но са в двете крайности или ме харесват или са прикрито злобни. Тези в които предизвиквам негативни емоции, обикновено са с повредено самочувствие или някакви комплекси. С по-възрастни жени добре се разбирам и ме харесват.

Но ДА СИ ГОВОРИМ ЗА ЛЮБОВ  :wub:

« Отговор #6 -: Май 05, 2013, 05:29:11 pm »
При мен има някакво разминаване между търсенето и това, което ми се предлага като възможности за любовни отношения. Аз имам к5 на последните градуси на Телец с управител Венера в Лъв в 7, съвпад с Марс. Когато се увлека по този начин, хората, ако пожелаят, могат да разберат наистина какво е невиждана щедрост във всяко отношение. Струва ми се, че до известна степен това ми изиграва лоша шега - желанието ми да докажа на отсрещната страна колко много мога да дам. Увличам се твърде много по него. К11 ми е Скорпион. Плутон е в 10 в съвпад с Луна, за Марса вече стана ясно - в 7, съвпад с Венера. Двете констелации - съвпадът между планетите в Лъв и планетите в Скорпион (освен Плутон, там е и Луната), е в квадратура. От там идва май и проблемът - а именно, че привличам мъже, които до много голяма степен психологически приличат на мен - искат да покажат колко много имат да дават. Винаги, във всички случаи, се отличават със упоритостта си и стават досадни като конски мухи и не разбират и от дума, когато искам да ги отпратя. Винаги трябва да се стига до крайни изказвания и изключително, лично по мое мнение, грозни методи и начини, по които да се държа, за да ги откажа. Не ме привличат такива, привличат ме хора, които са по-отдадени на идеите си, с които да мога да водя дълги диалози - това да е основното във връзката. Нещо като това, което наричате платоническа любов - това искам, но от такива мъже, винаги бивам отблъсната. Та ... не ми липсва количествено обожатели - следователно получена любов, но винаги я получавам точно по начина, по който не ме привлича, което в крайна сметка не ме удовлетворява. И така ... неудовлетворена от отношенията си с мъжете си стоя, откакто се помня.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #7 -: Май 05, 2013, 05:44:59 pm »
При мен нептун и луна са в 5-ти в стрелец, юпитер е в 10-ти в телец. В 11ти дом няма нищо, в близнаци е. Управителят е в падение, заточение и изгорен от слънцето. Красота  ;D
Интересно е буквалното проявление относно съпругът ми, за когото мога да кажа, че ме е обичал, а може и още да ме обича. Та У11 е меркурий в 8-ми дом, съпругът ми е слънчев скорпион с асцедент и луна в близнаци.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #8 -: Май 05, 2013, 05:56:03 pm »
 :88:

K5 - Овен , съответно К11 - Везни

Марса е близнашки, ретро е, и е в 7ми дом. Опозиция с луна, меркурии и венера, секстил юпитер.
Отначало съм по-резервирана и хладна, но с течение на времето давам ВСИЧКО..
Венера е в 29тия градус на скорпиона на градус, два от асц, но в 12ти дом, намира се между слънце и луна, точно по 5 градуса и от двете..
За да получа това което искам, трябва да се откажа от него.. или да заплатя "цената" .. венера сключва септил със сатурн..

венера и марс имат градусова опозиция 8-9 градуса... сега се замислям, че когато давам не получавам /или поне по начина по който ми се иска/, а когато получавам ме е страх и бягам... или ми става безинтересно.. Поне до сега е било така, вече знам какво искам, но дали съм готова, дали ще го получа.. ще видим :)))

по прогресия марса след 1 гр. ще направи точна опозиция към наталната венера, вероятно тогава ще направя своя избор;)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #9 -: Май 05, 2013, 05:59:34 pm »
Сладурка...ако гледам съдържанието на дома....и като си знам историите....един сатурн ми е останал като индикатор на края на 11 дом....малко преди него е луната... :rolleyes:козирог със стелиум в 4 дом.....при мен квадратът на луна в 11 с венера като упр.на 11 си казват думата....понякога не знам точно какво искам! Стремя се с емоционална крайна настойчивост, но пък и наглед дребни неща бързо и внезапно могат да ме отклонят! Да не говорим за луната в близнаци как по някои от тия въпроси все съм на две мнения... :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #10 -: Май 05, 2013, 06:49:34 pm »
Юпитер в 11-ти Водолей, Уран в Стрелец с тригони с Asc и планетите в първи.
Но К11 в Козирог. Сатурн в 8-ми в Скорпион.

В никакъв случай не мога да кажа, че не съм обичана. Напротив.
Но любовта на мъжете е някак прикрита, платонична. Трудно я изразяват, сякаш се страхуват от мен и предпочитат да ме гледат от страни. Гледат, но не се осмеляват да се приближат. До някъде е обяснимо, защото погледната от страни изглеждам страшно надменна и студена.
Обикновено се увличам по проблемни мъже, сдържани в емоциите, привидно студени и недостъпни, но вътре в себе си са силно чувствителни. Мъже които не биха били със всяка жена. Не харесвам онези които могат да сменят постоянно обекта на чувствата си. А е трудно да накараш такъв мъж да покаже любовта си ;D и съответно ям дървото с обясненията в любов  ;D

Aз съм такъв типаж и привличам описаните от теб мъже, но имам други констелации. Душата на компанията не е моят човек. ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #11 -: Май 05, 2013, 07:28:05 pm »
Аз съм най-зле :)
Харесват ми странни мъже, тия, дето всички ги описват като "особени"
А какви привличам-всякакви, освен тези, които харесват фрапантни жени, ярки червила, тежък грим, 22см токчета
Освен ако не е някоя тайна шпионска мисия, не си се представям в тази роля

*

Veselin

• 2737
« Отговор #12 -: Май 05, 2013, 07:41:03 pm »
Че има ли чак 22 см токчета?  ;D Ужас, как така жените издържите да ходите по този начин?  :unsure:

*

Papy

• 4343
« Отговор #13 -: Май 05, 2013, 07:47:44 pm »
Че има ли чак 22 см токчета?  ;D Ужас, как така жените издържите да ходите по този начин?  :unsure:

Не издържаме :)

Или поне не всички

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #14 -: Май 05, 2013, 08:46:33 pm »
При мен к11 е телец. Венера е в 10ти тригон с юпитер/но според мен широк/.
В 11ти дом ми е сатурн,не прави аспект с венера.Но е в секстил със слънцето и тригон плутон У5ти,в съвпад с марс също У5ти.
Сатурн е в опозиция с нептун намиращ се в 5ти дом.Прави секстил с плутон У5ти.

Имам интерсептирани 5 и 11 домове.Стрелец заключен в 5ти,а близнаци в 11ти.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #15 -: Май 05, 2013, 10:00:52 pm »
При мен к11 е риби, а к5 е дева... В 11 са ми Слънце, Луна, Меркурий (у5) и Венера, а у11 Нептун ми е в 7 и прави тригони към планетите в 11 (само с Луна е квадрат)... В 5 ми е Плутон, който ми прави опозиции към Слънце, Меркурий и Венера и секстил към Нептун (у11). Резултатът е, че ме е страх от нараняване, от откриване, от признаване на чувствата - приемам го за някакъв вид слабост, все едно ще се възползват от мен. Много трудно допускам хората до себе си, а изглеждам много лежерно в същото време и не давам да се разбере какво ми е отвътре. И после се сърдя, че никой не ми признава чувствата... ама то хората не са ми виновни, откъде да подозират, че на мен ми ври чайника...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #16 -: Май 05, 2013, 10:20:15 pm »
Мъжете... ;D...,никога не ми е липсвало вниманието им...,както и страхопочитанието при някои от тях.
Привличам всякакви..,но задържам само онези,които аз искам.
Младите мъже са ми фенове...

Венера упр. ДСЦ и 11-ти , намира се в гр.Анарета - козирог втори дом. Марс упр. 5-ти ,имат знаков съвпад.
« Последна редакция: Май 05, 2013, 10:47:24 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #17 -: Май 05, 2013, 10:44:35 pm »
Щастлива съм! К5 ми е в Козирог,а К11 е в Рак :) Значи ще получавам повече отколкото ще давам.Супер! И за да стане по забавно в 5-ти дом имам стелим-Меркурий,Слънце,Венера.Венерата обаче е изгорена,което мисля,че знаете какво значи  :blink: Доволна съм обаче от Луната на К11.Последните мъже с които съм била страшно ме обгрижват.Носят ми храна в леглото,чистят след мен,а аз само се глезя.Постоянно се тревожат дали съм добре нахранена и пр.Абе стават ми нещо като втори майки  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

satin_

« Отговор #18 -: Май 06, 2013, 07:34:40 am »
Sunnily, струва ми се, че някак си са уравновесени при вас нещата нещата  :rolleyes:

Квадрата на тр. Плутон към пр. Венера и съвпада и с тр. Уран ми се искаше да донесе любов, ама Плутон вече е ретро и май няма да стане. И котките са разгонени вече, не е честно  ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #19 -: Май 06, 2013, 07:51:04 am »
Sunnily и на мен ми се струва балансирано при вас - изглежда всеки получава такава любов, от каквато има нужда.