Аз залагам на силно присъствие на Овен в картата, каре Марс/Венера, подчертан Скорпион ..
Цитат на: Grace в Май 14, 2013, 05:36:28 pmАз залагам на силно присъствие на Овен в картата, каре Марс/Венера, подчертан Скорпион ..Не изневерявам, ако не ме съблазнят, т.е. буквално трябва да ме притиснат до стената и да няма бЕгане. Но за какви изневери говорим, аз в брак/съжителство не съм била.
Цитат на: Lillie в Май 14, 2013, 05:49:32 pmЦитат на: Grace в Май 14, 2013, 05:36:28 pmАз залагам на силно присъствие на Овен в картата, каре Марс/Венера, подчертан Скорпион ..Не изневерявам, ако не ме съблазнят, т.е. буквално трябва да ме притиснат до стената и да няма бЕгане. Но за какви изневери говорим, аз в брак/съжителство не съм била. Аз съм дебилче Две години (без един-два месеца) не бях правила секс, защото с мъжът когото исках не можеше, а друг не исках и да погледна А с него не можеше от чист инат от страна и на двамата
Аз съм дебилче Две години (без един-два месеца) не бях правила секс, защото с мъжът когото исках не можеше, а друг не исках и да погледна А с него не можеше от чист инат от страна и на двамата