Здравей Гост

Ще ти говоря за любов

• 428 Отговора
  • 51044 Прегледи
*

Emma

• *
  • 321
Re: Ще ти говоря за любов
« Отговор #80 -: Май 14, 2013, 08:12:12 pm »
Да, така е, Лили. Ако някой иска тайна паралелна връзка, нека се освободи от старата и да си живее живота както намери за добре. Не съм душманин на никой. Желая щастие на всеки. Ако някой има нагон, нека знае, че и аз имам. Аз мога да си контролирам сексуалността, въпреки всичко, колкото и да е засилена, да не се изкушавам, да отказвам тайни любовни приключения. Който не може, нека ме включи в играта си. Но след нея и аз ще искам игра.  :mellow: А това не е за мъже с лабилни психики.
На мен ми е дошло до гуша да приемам изневери. Вече с предпоследната връзка чашата преля и смених курса на поведение.
Къде са тези Принцове? Аз все попадам на драматични любови. Но сега ми е спокойно на душата, ведро, щастливо. И подкрепям "контролираните" изневери.  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #81 -: Май 14, 2013, 08:15:17 pm »
"контролираните" изневери.  ;D
Toчно това е суинингът (според мен). Бях написала пост в тази посока, но се отказах от обнародването му. ;D

Гледали сте "Горчива Луна".

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Май 14, 2013, 08:16:39 pm »
Подобни индивиди са доста неприятни, както и онези дето се преструват, че имат морал, а всъщност моралът им е една голяма лъжа.

И на такива съм попадала.

Най-аморалните хора го играят много извисени и обичат да парадират с качества, които реално не притежават, осъждайки "липсата" им у някой друг.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #83 -: Май 14, 2013, 08:21:09 pm »
Гледали сте "Горчива Луна".
Аз съм го гледал.  ;D Най-напред заради музиката на Вангелис, но и самият филм ми хареса много. Особено еротичните сцени.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #84 -: Май 14, 2013, 08:23:42 pm »
Я кажете този как изразява любовта си: К11 - Стрелец, Юпитер съвпад със Сатурн в 8 дом, каре към Луната?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Май 14, 2013, 08:24:12 pm »
Ако някой иска тайна паралелна връзка, нека се освободи от старата и да си живее живота както намери за добре.

Там е въпросът, че за някои "сладостта" на паралелната връзка е в това да си играч едновременно на два и повече фронта. Тогава как да се освободи?

Уважавам честността у един мъж и затова предпочитам още в началото да ми даде яснота какво да очаквам от отношенията, за да знам в крайна сметка какво да влагам в тази връзка. А не да се прави на влюбен, да ти говори със заучени фрази, да ти държи ръката с треперещи пръсти и накрая да разбереш, че всичко за него е било просто забавна игра... Времето ми е твърде ценно, за да ми го губят напразно.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #86 -: Май 14, 2013, 08:34:27 pm »
А не да се прави на влюбен, да ти говори със заучени фрази, да ти държи ръката с треперещи пръсти и накрая да разбереш, че всичко за него е било просто забавна игра...

В 99% е с една единствена цел  ;D Такива въобще не ги отразявам, дори ми е противно. Обикновено един мъж, ако наистина е влюбен няма да си признае или не по този начин. Тези "приказки за лека нощ" са лицемерни и повърхностни.

*

Uran

• 6041
« Отговор #87 -: Май 14, 2013, 08:36:26 pm »
Какво ще сваля звезди? Действия трябват. Мъжки характер. ;D Директност. (много я уважавам ;D)

*

satin_

« Отговор #88 -: Май 14, 2013, 08:40:42 pm »
И честност  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Май 14, 2013, 08:41:06 pm »
Директност. (много я уважавам ;D)

Ако е мъж на място. :)

Но колкото по-страхлив е един мъж, толкова по-силна нужда от игрички има.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #90 -: Май 14, 2013, 08:44:50 pm »
Но колкото по-страхлив е един мъж, толкова по-силна нужда от игрички има.

Зависи какви са игричките и каква е целта им. Такива за поддържане на интереса са готини и без тях е скучно. Но ако са с цел манипулация е доста тъпо.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #91 -: Май 14, 2013, 08:49:56 pm »
И аз харесвам директни и силни мъже. Мога да приема изневяра, мога да приема всичко, ако този мъж има смелост и доблест да се изправи пред мен и да каже в прав текст къде и какво е сгрешил. Не обичам някой да увърта, да се оправдава, а още повече мъж.
Не е мъжествено да ми мяука някой срещу мен, направо ме побърква това. Не съм от кристал, няма да ме гътне някое признание, мога да го понеса. Но не мога да понеса тъпо поведение.
Не обичам мъжете да ме принуждават с поведението си да разменяме ролите си. Аз съм жена, той е мъж. Аз мога да съм силна, той слаб, но не и аз да нося товара на слабостите му и тъпите оправдания.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #92 -: Май 14, 2013, 08:50:40 pm »
За манипулация говоря.

Но от такива номерца бързо губя интерес и уважение - расла съм в друга среда, имам по-различен поглед върху отношенията. Интересът ми слиза до кота нула в момента, в който усетя разиграване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #93 -: Май 14, 2013, 08:52:11 pm »
И аз харесвам директни и силни мъже. Мога да приема изневяра, мога да приема всичко, ако този мъж има смелост и доблест да се изправи пред мен и да каже в прав текст къде и какво е сгрешил. Не обичам някой да увърта, да се оправдава, а още повече мъж.
Не е мъжествено да ми мяука някой срещу мен, направо ме побърква това. Не съм от кристал, няма да ме гътне някое признание, мога да го понеса. Но не мога да понеса тъпо поведение.
Не обичам мъжете да ме принуждават с поведението си да разменяме ролите си. Аз съм жена, той е мъж. Аз мога да съм силна, той слаб, но не и аз да нося товара на слабостите му и тъпите оправдания.

Подписвам се под всяка буква. :blink:

*

satin_

« Отговор #94 -: Май 14, 2013, 09:02:26 pm »

Подписвам се под всяка буква. :blink:

И аз харесвам такива, но пък се влюбих в мъж с противоположно поведение. Ще увърта, ще се измъква, ще лъже. Ей мога да го убия, до такава степен ме вбесява. Нищо не си признава, даже да имам неопровержими доказателства. Побърква ме. Това е единственото, което не мога да приема в него. И то за дребни неща, което е още по-дразнещо.

*

Grace

• 2257
« Отговор #95 -: Май 14, 2013, 09:04:54 pm »
Даа .., теориите са едно, житейските ситуации в които попадаме друго ..  ;)

satin_ , познавайки картата ти, не мога да разбера с какво толкова те е привлякъл този Близнак

*

Lillie

• 30532
« Отговор #96 -: Май 14, 2013, 09:09:01 pm »
Нищо не си признава, даже да имам неопровержими доказателства.

Има и такива мъже - и да им хвърлиш фактите и неопровержимите доказателства в лицето, пак ще ги обърнат в своя полза, а теб ще те изкарат луда.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #97 -: Май 14, 2013, 09:22:53 pm »
satin_ , познавайки картата ти, не мога да разбера с какво толкова те е привлякъл този Близнак

Нямам логично обяснение, не бях изпитвала никога толкова силна любов. Отвратително е, като някакво обсебване. Искам да избягам и не мога. Извън всякакъв контрол е. Прилича на лудост.

« Отговор #98 -: Май 14, 2013, 09:26:27 pm »
Поздрав...  :blink:

Търси се онзи мъж,
заради който осъмвам цяла,
който ухае на люляци
и ме вижда по – бяла.
Издирвам онези мигове -
с мирис на кадифе,
пролетното сливане
и смехът му – по две.
Разменям всичко за нощи -
между две топли ръце,
тишината на свещи
и любене в цветове.

~Маргало

*

Uran

• 6041
« Отговор #99 -: Май 14, 2013, 09:27:07 pm »

Нямам логично обяснение, не бях изпитвала никога толкова силна любов. Отвратително е, като някакво обсебване. Искам да избягам и не мога. Извън всякакъв контрол е. Прилича на лудост.

Слагала ли си някъде синастрията ви? :blink: