Здравей Гост

Ще ти говоря за любов

• 428 Отговора
  • 50982 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Ще ти говоря за любов
« Отговор #180 -: Май 15, 2013, 11:17:40 am »
Много правилно разбра, Мирабела, говорим за любов и я описваме кой както може, за предпочитане обективно.

За мерка на Калоян бяха само 2 поста преди 2 страници, така че не се нервете, няма нужда, ако иска модератора тези 2 поста да ги трие. Останалото е описание на любовта по един или друг начин. И за това нямате основание да нервничите, точно по темата си е.
Ами аз не свързвам любовта с никакви цифри и проценти, и измерения, затова не виждам в 'ще ти говоря за любов' , да се говори за любов, от 2-3 страници поне.

Е, да, но това не означава, че не може да има диаметрални становища в същата тази тема, нали?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #181 -: Май 15, 2013, 11:21:34 am »
Много правилно разбра, Мирабела, говорим за любов и я описваме кой както може, за предпочитане обективно.

За мерка на Калоян бяха само 2 поста преди 2 страници, така че не се нервете, няма нужда, ако иска модератора тези 2 поста да ги трие. Останалото е описание на любовта по един или друг начин. И за това нямате основание да нервничите, точно по темата си е.
Ами аз не свързвам любовта с никакви цифри и проценти, и измерения, затова не виждам в 'ще ти говоря за любов' , да се говори за любов, от 2-3 страници поне.

Е, да, но това не означава, че не може да има диаметрални становища в същата тази тема, нали?
Да, стига да не се превръща в личен спор.

*

Нова

• 3491
« Отговор #182 -: Май 15, 2013, 11:25:00 am »
))) Всъщност нямаме лични нападки. Само факти и позиции и една по-нетрадиционна гледна точка, нищо че съм традиционалистка в позите и любовта /Тук отговарям на един въпрос на Калоян от преди двете страници за любимата ми сексуална поза/

Просто малко мъжете започнаха да мерят мускули, но и това е в рамките на нормалното и традиционното. Затова са мъже, да се мерят.

*

Grace

• 2257
« Отговор #183 -: Май 15, 2013, 11:32:53 am »
Кои жени са най-щедри в любовта? Мога да назова един, два слънчеви знака, но ... нека мъжете кажат - ако имат наблюдения, де  :blink: 

*

Константин

« Отговор #184 -: Май 15, 2013, 11:33:29 am »
Стрелец определено  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #185 -: Май 15, 2013, 11:33:56 am »
Щедри в какъв смисъл - много се раздават, любвеобилни, с богата душевност?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #186 -: Май 15, 2013, 11:37:00 am »
Кои плащат с най-голяма охота?

))))))

Ееее, днес съм ужасна, разбих на пух и прах рибешкия си АС и управителя му. Издемонстрирах се като типична дванадесетодомна водолейска ))))))) А тя милата така жизнарадостно да е прогресирала в първи... Горканка )))))

*

Константин

« Отговор #187 -: Май 15, 2013, 11:39:56 am »
От лични си опит, по-глезен от Стрелкини все още не съм бил (говорим по-всякакъв начин)  :blink: А иначе според мен, освен тях, другите са Скорпион и Телец

*

Grace

• 2257
« Отговор #188 -: Май 15, 2013, 11:40:23 am »
Стрелец определено  ;)

:clap:  Абсолютно !

Разбирайте го в най-широкия смисъл  :blink:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #189 -: Май 15, 2013, 11:43:11 am »
Има неща, които винаги правим, но много зависи от мъжа до нас какви сме с него. Имам си Луна(Овен) тригон Венера(Стрелец, Слънце в Скорпион) ,но той се задейства от един момент нататък. Преди това ги преценям и наблюдавам за себе си и ако съм запленена, тогава съм много много щедра. При мен се изразява в обгрижване, приятелство, подкрепа, нежност и др.
Моя приятелка Слънце, Луна и Венера в Овен също много обгрижва мъжа си, всичко прави за него, но тя е такава само с него. Не съм я виждала, да го е правила това за бившите си.

*

satin_

« Отговор #190 -: Май 15, 2013, 11:48:10 am »
Кои жени са най-щедри в любовта? Мога да назова един, два слънчеви знака, но ... нека мъжете кажат - ако имат наблюдения, де  :blink:

Отговорите ще зависят от това, какви са нуждите на мъжа и до колко е заинтересована жената.

*

Нова

• 3491
« Отговор #191 -: Май 15, 2013, 11:49:14 am »
Мисля, че трябва да има фиксиран знак, в тази връзка тезата за скорпионките и телците много ми се връзва, а и има резон в същността на знаците.

Ама този стрелец откъде го измислихте.... Каква щедрост, ако ще е от ден до пладне. Той още от времето ще го дава скръндза ())))) Нищо лично! Ей!

Коце, ти с колко на брой жени си бил? Ако искаш ми отговори на лични?
Иииии, всичките ли си ги изследвал астрологично?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #192 -: Май 15, 2013, 11:49:33 am »
Аз си мислех, че Рибките и тези с Марс в Риби най-много пускат и не отказват секс.  :P

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #193 -: Май 15, 2013, 11:50:48 am »
Лъв и овен. Стрелците са малко на настроения според мен в това отношение и не могат да се концентрират в един мъж толкова много. Все пак са подвижен знак.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #194 -: Май 15, 2013, 11:51:04 am »
Аз си мислех, че Рибките и тези с Марс в Риби най-много пускат и не отказват секс.  :P

Айдееее, пак почнахте с митове и легенди за прословутия рибешки Марс.  ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Константин

« Отговор #195 -: Май 15, 2013, 11:53:15 am »
Мисля, че трябва да има фиксиран знак, в тази връзка тезата за скорпионките и телците много ми се връзва, а и има резон в същността на знаците.

Ама този стрелец откъде го измислихте.... Каква щедрост, ако ще е от ден до пладне. Той още от времето ще го дава скръндза ())))) Нищо лично! Ей!

Коце, ти с колко на брой жени си бил? Ако искаш ми отговори на лични?
Иииии, всичките ли си ги изследвал астрологично?
Всичките 4 съм изследвал,да. Две стрелкини, с асценденти стрелец и скорпион. Другите две бяха везни и близнаци, но като раздаване не можеха да се сравнят  :-[

*

Нова

• 3491
« Отговор #196 -: Май 15, 2013, 11:54:27 am »
Е, то за всеки знак и планета си има митове и легенди ))))))

И за да не сме изменчивите потъващи риби, то виж щедър от гл.т. на раздаващ се можем да пишем и един "костелив" рак )))))))
Огнените считам, че не ставаме. Много пламък, много пушек, много нещо...

*

Нова

• 3491
« Отговор #197 -: Май 15, 2013, 11:55:11 am »
Еееее, Коцко, къде на 4 жени ми правиш извадка?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #198 -: Май 15, 2013, 11:56:38 am »
Имах колежка слънчев овен, такова обгрижване беше на  гаджето си...решаваше му тестовете за колежа, плащаше му сметки, купуваше подаръци, уреждаше разни неща на сина му. Той междувременно си беше женен (като беше крил това от нея има няма 2-3 години) и т.н. с всички произлизащи от това простотии.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #199 -: Май 15, 2013, 11:56:45 am »
Еееее, Коцко, къде на 4 жени ми правиш извадка?

:rolf: :rolf: :rolf:

Поне да бяха 12 - за всеки зодиакален знак по една.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.