Здравей Гост

Ще ти говоря за любов

• 428 Отговора
  • 51122 Прегледи
*

Emma

• *
  • 321
Re: Ще ти говоря за любов
« Отговор #280 -: Май 16, 2013, 05:38:24 pm »
Калояне, тебе зимата ще те моря на село в Родопите. Стягай се, че аз съм непреклонна, за Родопите съм способна на много неща и се иска силна психика, за да издържиш на темпото.  :mellow:
То са ледени водопади, разходки покрай резервата за мечки, правя гъбена супа от набрани от мен гъби.  :mellow: Смееш ли да ядеш или не ядеш?  :mellow:
Изпитвам им доверието на мъжете, приготвям им супичка.  :mellow:

Да, тук е много студено зимата. Но имаме камина на приземния етаж. Това е стара къща, тогава са ги строили по друг начин и вътре зимата е топличко, а лятото е студено. Дори и в момента съм с дълъг ръкав.
Няма да издържиш на темпото, момче. По-добре да си ми котка или куче. Към тях съм мила и добра.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #281 -: Май 16, 2013, 05:44:25 pm »
Изпитвам им доверието на мъжете, приготвям им супичка.  :mellow:

Гъбена супа   ;D - каква идилия!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #282 -: Май 16, 2013, 05:54:51 pm »
Цитат
....правя гъбена супа от набрани от мен гъби.  :mellow: Смееш ли да ядеш или не ядеш?

аз не ям по принцип гъби... така че... !

Цитат
както виждате, няма луксозни декорации.

...само не разбрах къде трябваше да гледаме! някакви снимки на къщата и градината ли има тук!?? Къде са?
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

satin_

« Отговор #283 -: Май 16, 2013, 05:59:23 pm »

Пчелите са на изчезване вече. Преориентирай се към друг вид.

мац-пис-пис-пис... ?

Тук по-скоро сме се събрали женски кученца  ;D

Не говорим за твоя характер.  ;D .

Че аз съм толкова мила  ;D

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #284 -: Май 16, 2013, 06:01:20 pm »
Цитат
....правя гъбена супа от набрани от мен гъби.  :mellow: Смееш ли да ядеш или не ядеш?

аз не ям по принцип гъби... така че... !

Аз заради това не съм с онзи, който не хапна от гъбите ми, а съм с този, който никога не се е замислял какви отвари му правя и къде си бера гъбите и тревите.  :mellow: Но той е стелиумен Овен, първо действа, после мисли. Може да не се е замислил за ситуацията, в която съм го поставяла.  :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #285 -: Май 16, 2013, 06:02:50 pm »
Абе не всички стелиумни Овни сме скарани с главата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #286 -: Май 16, 2013, 06:08:59 pm »
То и този уж не е скаран, но като се замисля, не е давал вид, че е огледал добре ситуацията.  :mellow: Но аз пък обичам шегите, черните шеги. Ще му го кажа в подходящ момент, за да видя реакция.  :-[ Ще преглъща ли добре и с усмивка, няма ли?  :mellow:
Калоян все пита какво е Любовта. И това е любов, доверието е част от любовта.  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #287 -: Май 16, 2013, 06:10:58 pm »
И това е любов, доверието е част от любовта.  :-[

Така е, особено за осмодомници и плутонови типажи.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #288 -: Май 16, 2013, 06:11:50 pm »

Калоян все пита какво е Любовта. И това е любов, доверието е част от любовта.  :-[

Бъркаш ме със Сатен! Тя попита... Аз знам вече. Отдавна!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #289 -: Май 16, 2013, 06:46:43 pm »
Да, за мен доверието е много важно в една връзка.
Мога да приема всичко, ще издържа на напъна, на нараненото си его. Но не ми е хубаво, ако няма доверие. Дори в ситуации, в които някой крие умишлено нещо, за да не ме обиди или рани, пак го приемам като недоверие към това, че аз съм пич и мога да се справя с всичко. Повече ме ранява липсата на доверие, че ще се постарая и ще се справя с трудност, отколкото самата грешка.

И ако някой е злоупотребил с доверието ми няколко пъти, нещо се пречупва в мен. Дори да искам да обичам и да се старая да съм изцяло в една връзка, затворила съм някакво малко кътче в сърцето си, недостъпно е повече. До момента не ми се е случвало някой да отвори повторно такова затворено кътче. А съм давала възможности.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #290 -: Май 16, 2013, 06:52:50 pm »
И ако някой е злоупотребил с доверието ми няколко пъти, нещо се пречупва в мен. Дори да искам да обичам и да се старая да съм изцяло в една връзка, затворила съм някакво малко кътче в сърцето си, недостъпно е повече. До момента не ми се е случвало някой да отвори повторно такова затворено кътче. А съм давала възможности.

И аз съм така - ако някой злоупотреби с доверието ми, затварям се в себе си и много трудно се стига до диалог.
А ако в една връзка/отношения се влиза с лъжа и недомлъвки, в крайна сметка съмненията съсипват всичко.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #291 -: Май 16, 2013, 06:56:13 pm »
Ем то си има поговорка-проверката е висша форма на доверие

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #292 -: Май 16, 2013, 06:57:58 pm »

И аз съм така - ако някой злоупотреби с доверието ми, затварям се в себе си и много трудно се стига до диалог.
А ако в една връзка/отношения се влиза с лъжа и недомлъвки, в крайна сметка съмненията съсипват всичко.

И аз в кюпа  :blink: само дето аз поне досега не съм била с толкова директен и откровен мъж, не знам дали не са химера някаква и дали съществуват  :-\

*

Papy

• 4343
« Отговор #293 -: Май 16, 2013, 06:59:30 pm »
Думите винаги могат да подведат, действията-много рядко

*

Lillie

• 30532
« Отговор #294 -: Май 16, 2013, 07:00:38 pm »
Аз съм била, но само с един такъв - бившият, но той никога не ми е говорил за чувства. :))

По делата се познава, не по празните приказки и влажни погледи. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #295 -: Май 16, 2013, 07:09:43 pm »
По делата имах предвид и мен не ме топлят сладки раздумки на свещи, ама то аз и не предразполагам към такива приказки  :blink: и май май затова като мине повече време и станат по-сериозни нещата малко се обръща ситуацията и аз ставам мъжа в къщата, а те - жената, което пък никак не ми харесва... женствеността ми горката много куца  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #296 -: Май 16, 2013, 07:31:51 pm »
Така е момичета, тези- със свещите,розите и шампанското, след това, само с мръдване на веждата получават всичко.
Мъжете са доста тъпи или по-скоро- и те, като жените, обичат да им правят номера.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #297 -: Май 16, 2013, 07:33:11 pm »
Някои мъже първо ги гледа мама, а после жената.  ;D Класика в жанра.  ;D

Не са изключени и обратните варианти, в които жените са гледани първо от бащата, а после от мъжа.

Все отбор неудовлетворени от мъжете сме се събрали. Направо ми е странно как може мъж, който във всички други отношения да бъде коректен, но влезе ли във връзка с жена, става нещо нетърпимо.
И този стелиумен Овен, който ми е прилегнал на сърцето, във всички други аспекти от живота си е непоклатим мъж, от който ми се подкосяват краката. Но в нашата връзка започва да се държи странно в някои мигове, идва ми да му бодна вилица в окото понякога.  :-[

Ирина, остава и да си размените сексуално ролите, да официализирате ситуацията, да се знае кой командва в къщата и в леглото.  :mellow:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #298 -: Май 16, 2013, 07:36:29 pm »
Emma  ;D ;D ;D мислила съм си го, то и без това освен готвенето никаква друга домакинска дейност не ме влече. Ама ще си намеря и аз майстора някой по командаджия от мен  :blink: че хем искам да съм жена, хем не мога да пусна контрола, Плутон добре ме подрежда.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #299 -: Май 16, 2013, 07:38:02 pm »
Някои мъже първо ги гледа мама, а после жената.  ;D Класика в жанра.  ;D

Не са изключени и обратните варианти, в които жените са гледани първо от бащата, а после от мъжа.

Така е за съжаление.

Някой във форума се беше изказал, че в Б-я като цяло отношенията между жените и мъжете протичат на доста примитивна плоскост, в масовия случай (изключения има). С голямо разочарование констатирам този факт.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.