Здравей Гост

Ще ти говоря за любов

• 428 Отговора
  • 51076 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Ще ти говоря за любов
« Отговор #300 -: Май 16, 2013, 07:41:35 pm »
Мъжете са доста тъпи или по-скоро- и те, като жените, обичат да им правят номера.

А ако не му правиш номера, той започва да ти прави. Това е най-тъпото, не мога да го приема.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #301 -: Май 16, 2013, 07:47:55 pm »
Ако някой ден реша да оставя моето овне, имам чувството, че следващата ще бъде носена на ръце и няма да е партьор и приятел като мен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #302 -: Май 16, 2013, 07:52:39 pm »
Ако някой ден реша да оставя моето овне, имам чувството, че следващата ще бъде носена на ръце и няма да е партьор и приятел като мен.

Далеч не всички бг мъже оценяват да си му равностоен партньор и истински приятел, като че ли повече се котират лигавщините и превземките. Пък и жените не падат по-долу - за такива тъпи номера са ми споделяли, че направо губя ума и дума, пък то било част от "любовната" игра.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #303 -: Май 16, 2013, 07:54:12 pm »
Emma  ;D ;D ;D мислила съм си го, то и без това освен готвенето никаква друга домакинска дейност не ме влече. Ама ще си намеря и аз майстора някой по командаджия от мен  :blink: че хем искам да съм жена, хем не мога да пусна контрола, Плутон добре ме подрежда.
Къде ти е Плутон?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Papy

• 4343
« Отговор #304 -: Май 16, 2013, 07:55:30 pm »

Партньор и приятел не е носач и носен :)
Което е добре
Не сме все неудовлетворени тука-някой обобщи по-горе

*

satin_

« Отговор #305 -: Май 16, 2013, 08:05:51 pm »

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #306 -: Май 16, 2013, 08:19:31 pm »
Emma  ;D ;D ;D мислила съм си го, то и без това освен готвенето никаква друга домакинска дейност не ме влече. Ама ще си намеря и аз майстора някой по командаджия от мен  :blink: че хем искам да съм жена, хем не мога да пусна контрола, Плутон добре ме подрежда.
Къде ти е Плутон?

В скорпион в 5 с опозиции към 11 - Слънце, Венера и Меркурий (у1 и у5)

Satin, това е уникално  :rolf: :rolf:

*

Нова

• 3491
« Отговор #307 -: Май 17, 2013, 08:16:48 am »
Мдам, ама Калоян не го знаеше. Пък и той си каза, че не ме обича. Дори и на лични драмата ни се вихри. Той ме е преценил, че не ставам. Каза ми го.

знаех го.. в  някаква тема за астро-кафе беше. Помня много...
не аз теб, а ти не ме обичаш! ....
аз не съм тръгнал да те преценявам.. щото си ми далече. Не се хабя за невъзможни неща. Нали съм реалист / рационален идеалист )))

Ся ше ме накараш да копна личното съобщение, дето ми каза: Това е. Прецених те. Точка!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #308 -: Май 17, 2013, 08:34:39 am »
Я да видим кой се прави на ни лук ял, ни лук мирисал (шегувам се!).  ;D

Но най ми е трудно да разбера мъже, които не спазват предварително планирани уговорки и вместо да застанат като мъж и поне да кажат, че не могат, дори да излъжат нещо, изведнъж потъват вдън земя, изчезват, крият се.

Това поведение мъжко ли е според вас и за какво говори?  :-\

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #309 -: Май 17, 2013, 08:40:58 am »
Я да видим кой се прави на ни лук ял, ни лук мирисал (шегувам се!).  ;D

Но най ми е трудно да разбера мъже, които не спазват предварително планирани уговорки и вместо да застанат като мъж и поне да кажат, че не могат, дори да излъжат нещо, изведнъж потъват вдън земя, изчезват, крият се.

Аз им казвам 'мУхита' (с ударение на У)  , галено от мухльо.  ;D

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #310 -: Май 17, 2013, 08:41:40 am »
аз по друг начин, ама е малко нецензурно  :-[

*

satin_

« Отговор #311 -: Май 17, 2013, 08:51:50 am »

Разликата е малка. Просто на едните не им пречи да излъжат за да се измъкнат, докато другите нямат смелост даже за това и предпочитат малко по-лесният вариант, да се скрият докато бурята отмине. Но целта е една и съща-да избягат от отговорност за действията си или да избегнат конфликт, когато са виновни. Страхливци им се вика.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #312 -: Май 17, 2013, 09:05:37 am »
Като цяло забелязвам тенденция да не се поема отговорност не само за делата и техните последствия, а и за думите...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #313 -: Май 17, 2013, 09:21:57 am »
За съжаление тази тенденция обхваща и мъже, и жени, и то далеч не само в интимни и близки отношения, а в почти всякакви аспекти на живота - в приятелства, в работа, в ежедневие, навсякъде. По-лесно е, спестява усилия да се мисли, спестява драми и обяснения, спестява отговорност, на едно поне 80% това е мечтата на живота - да минат метър. За всичко.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #314 -: Май 17, 2013, 09:23:01 am »
на едно поне 80% това е мечтата на живота - да минат метър. За всичко.

Тъпо, но е факт!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #315 -: Май 17, 2013, 02:44:50 pm »
Мдам, ама Калоян не го знаеше. Пък и той си каза, че не ме обича. Дори и на лични драмата ни се вихри. Той ме е преценил, че не ставам. Каза ми го.

знаех го.. в  някаква тема за астро-кафе беше. Помня много...
не аз теб, а ти не ме обичаш! ....
аз не съм тръгнал да те преценявам.. щото си ми далече. Не се хабя за невъзможни неща. Нали съм реалист / рационален идеалист )))

Ся ше ме накараш да копна личното съобщение, дето ми каза: Това е. Прецених те. Точка!

това тук беше в "любовен" план, а онова на лични - в интелектуален. Правиш ли разлика??! Едно е да те преценя като жена, друго - като противник в спор.
Аз като казвам, че ви липсва качествения подход - вие не ми вярвате и спорите колко е важен или не,... и залагате на количествения метод!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Нова

• 3491
« Отговор #316 -: Май 17, 2013, 02:49:46 pm »
Ся... Да не ме харесваш като жена, Ок. Но до подценяваш интелекта ми.. Ей тва не мога да го преживея.

« Отговор #317 -: Май 17, 2013, 02:58:43 pm »
Ся... Да не ме харесваш като жена, Ок. Но до подценяваш интелекта ми.. Ей тва не мога да го преживея.

Айде пак!!!!!!!!!!!!!!!!!! Написал съм, че не съм те преценявал като жена... и дори съм казал в прав текст: "Не аз, ти не ме харесваш" ....
КЪДЕ ВИДЯ, ЧЕ НЕ ТЕ ХАРЕСВАМ КАТО ЖЕНА ???????????????? Изобщо не съм се замислял по този въпрос! Затова нямам мнение - нито ДА, нито НЕ.
Спрете да ми приписвате неща, които не съм казал. Внимавайте в нюансите.
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Нова

• 3491
« Отговор #318 -: Май 17, 2013, 03:00:36 pm »
Спокойно, Калоян. Няма нужда от толкова емоции, те са лош съветник.

Не те знаем на каква възраст си, ама да не вземеш сега от вълнение да скондапсаш.

Накрая ще вземем да се вземем с теб, чувствам го.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #319 -: Май 17, 2013, 03:03:43 pm »
Не те знаем на каква възраст си, ама да не вземеш сега от вълнение да скондапсаш.

Да не вземе да вдигне кръвното, а?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.